Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

TOYOTA PROFESSIONAL
Az Ön üzleti partnere

Toyota Professional

Toyota Professional: termékek és szolgáltatások széles köre, amelyeket kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy olyan módon segítsék vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.

Több, mint pusztán egy jármű

A Toyota Professional olyan alapokra épül, mint a minőség, a törődés az Ön nyugalma.

A megbízható társ

A Toyota Professional a legjobb eszközöket kínálja munkájához, és olyan szintű szolgáltatásokat, amelyekre mindig számíthat.

Kínálatunk

 

Ismerje meg szolgáltatásaikat, amelyek úgy segítik vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.

 

HILUX
Pick-up
Hilux élő legenda, hiszen híres arról, hogy minden terepet legyűr és minden akadályon átgázol. Így van ez már 1968 óta – és most tovább erősödik a Hilux hírneve. A Toyota extrém körülmények között tesztelte az autó szerkezetét és új motorját, hogy bebizonyítsa: a magabiztos kiállású, még kényelmesebb és még sokoldalúbb új Hilux méltán viseli a ‘Legyőzhetetlen’ nevet.
Tudjon meg többet >>

 

PROACE CITY
Kompakt áruszállító
A fejlett benzin- és dízelmotorokkal kapható PROACE CITY rengeteg különféle feladatra kínál praktikus megoldást. Az autó emellett számos aktív biztonsági rendszert, illetve modern kényelmi berendezést is kínál.
Tudjon meg többet >>

PROACE CITY EV
Fejlődjön tovább minden nap
Könnyed használatot kínál a városi utcákon kompakt méreteinek és hatékony, 260 kilométeres hatótávolsággal rendelkező elektromos meghajtásának köszönhetően. Meglepő rakodóképessége lehetővé teszi, hogy két euro-raklap is elférjen a normál és a hosszú változatban is.
Tudjon meg többet >>

PROACE CITY VERSO
Ön köré tervezve
Akár munkáról, akár kirándulásról van szó, a PROACE City Verso minden kihívásnak megfelel. Kétféle hosszúságával, 5 vagy 7 üléses elrendezésével és rengeteg intelligens tárolóhelyével ez a kényelmes, modern és családbarát modell minden útra készen áll.
Tudjon meg többet >>

PROACE CITY VERSO EV
Mindig maradjon mozgásban
Ismerje meg az autót, amelyik minden igényt képes kielégíteni. A PROACE City Verso EV hét ülése számos konfigurációban elrendezhető, az utas- vagy a csomagtér előtérbe helyezésével. Az elektromos hajtás, a kiváló biztonsági funkciók és a magas szintű kényelem ideális autóvá teszik a modern családok számára.
Tudjon meg többet >>

PROACE
Közepes méretű áruszállító
Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel.
Tudjon meg többet >>

PROACE EV
Nagyszerű munka
Bármilyen feladatra készen áll a tágas, intelligens technológiákkal és hasznos funkciókkal teli PROACE EV, amely a sokoldalúság egy újabb szintjét kínálja hatékony, csendes és zéró károsanyag-kibocsátású elektromos hajtásának köszönhetően, amely mindig elvégzi a munkát.

PROACE Verso EV
Teret ad a szenvedélyének
A PROACE Verso EV modellel Ön és családja most az utazás új dimenzióját tapasztalhatják meg. A praktikus és kényelmes utastér, a biztonsági funkciók teljes skálája és a zéró károsanyag-kibocsátású elektromos hajtás minden utazást gyorssá, csendessé és emlékezetessé tesz.

PROACE Verso
Személyszállító
A tágas teret és praktikus megoldásokat kínáló PROACE Versot arra terveztük, hogy kellemesebbé varázsolja az Ön életét, és biztonságosabban, nyugodtabban utazhasson.
Tudjon meg többet >>

YARIS VAN
Áruszállító
Még a legnehezebb feladatokat is könnyedén megoldhatja, ha rendelkezik ehhez a megfelelő eszközzel. Modern és hatékony hibridhajtásával, fejlett technológiáival és 842 literes rakterével a Yaris Van mindig felkészült az Ön előtt álló feladatok leküzdésére.
Tudjon meg többet >>

Fedezze fel a Toyota Professional világát

 

A Toyota Professionalnál mindig támogatjuk Önt. Tisztában vagyunk vele, hogy járműve nélkülözhetetlen vállalkozása számára, és mindig mindent megteszünk, hogy mozgásban tartsuk. Termékeink és szolgáltatásaink kategóriájuk legjobb teljesítményét és terhelhetőségét kínálva segítik vállalkozását.

Hogyan tudnának szolgáltatásaink az Ön segítségére lenni?

 

Legyen szó cserejárműről, biztosításról, gyorsszervizről vagy közúti segítségről – a Toyota Professional az Ön haszonjárműves üzleti partnere. Átfogó szolgáltatásaink minden üzleti igényét kielégítik.

Finanszírozási és biztosítási megoldások

A Toyota Professional személyre szabott megoldásokat kínál haszongépjárműve finanszírozása vagy biztosítása terén is. Zártvégű pénzügyi lízing konstrukciónk ideális megoldás Toyota haszongépjárművek beszerzéséhez, egyösszegű ÁFA visszaigényléssel és KKV adókedvezménnyel.

Toyota Extracare – kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia csomag fedezetet nyújt a gépkocsiban található mechanikus, elektronikus, elektromos, valamint hidraulikus és pneumatikus komponensek rendeltetésszerű használat közben bekövetkező, gyártási vagy anyaghibából eredő váratlan meghibásodására. A kiterjesztett garancia által fedezett alkatrészek pontos listáját valamint a részletes feltételeket a szerződéshez tartozó Extracare füzet tartalmazza. A Toyota Extracare garancia időtartama a módozattól függően változik.

Országúti segélyszolgálat

A Toyotánál a lehető legmegbízhatóbb járműveket készítjük. Ugyanakkor problémák még így is felmerülhetnek, különösen rossz időjárás vagy rossz útviszonyok esetén. Szerencsére a Toyota országúti segélyszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll Ön és vállalkozása számára – itthon és külföldön egyaránt. Ez a szolgáltatás fedezi a hibaelhárítási szolgáltatást, a jármű helyreállítását és a szállodai szállást, ha szüksége van rá.

Toyota Professional Biztosítás

 

A Toyota Professionalnél megértjük, hogy járműve fontos a mindennapi üzleti tevékenysége során. Éppen ezért a Toyota Biztosítási Szolgáltatás kifejezetten az Ön igényeire szabott gépjármű-biztosítási fedezeteket kínál. A Toyota Professional biztosítással annak tudatában élvezheti haszonjárművének használatát, hogy mi biztosítjuk. Személyre szabott biztosítási megoldást, minőségi javításokat és professzionális ügyintézést biztosítunk Önnek. Ez azt jelenti, hogy ha problémák merülnek fel járművével, támaszkodhat a Toyota szakértőinek kiterjedt hálózatára, akik kiváló, Toyota Professional minőségben végzik el a javításokat – hogy teljes magabiztossággal folytathassa útját.

Biztosítások széles választéka

A Toyota Professional rugalmas szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy megtalálja a megfelelő biztosítást. Kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő biztosítást. Legyen szó harmadik fél felelősségéről, részleges vagy teljes fedezetről, számos lehetőség kínálkozik új és használt járművekre egyaránt. Az Ön által előnyben részesített márkakereskedő a legjobb biztosítási fedezetet kínálja Önnek, legyen szó önálló kötvényről, esetleg lízing- vagy finanszírozási ajánlatban foglalt biztosításról. Ha bármi baj történne járművével, egyszerűen igénybe vehető és gyors szolgáltatásaink azonnal biztosítják, hogy tovább tudja végezni a feladatait egy cserejárművel és a Toyota magas színvonalú szervizszolgáltatásával, amelynek keretein belül kizárólag eredeti alkatrészeket használnak fel.

Fedezet a saját eszközökre szállítás közben

Ha a Toyota Professionalt választja, akkor olyan biztosítást választ, amely kiterjedt szolgáltatásokat biztosít. Járműveink nem csak Önt, hanem eszközeit is eljuttatják A-ból B-be. Ezért a Toyota biztosítási szolgáltatásai gondoskodnak arról, hogy a szakmai tevékenységéhez szükséges összes értékes eszközre kiterjedjen a fedezet, beleértve a lopást és vandalizmust is. Ezzel nyugalmat biztosítunk Önnek, hogy minden eszköze megérkezik a úticéljához. Európában egyetlen más gyártó sem biztosít ilyen szintű fedezetet.

Egyedi kiegészítők fedezete

Sőt, arról is gondoskodunk, hogy Toyota modelljének minden alkatrésze fedezet alatt legyen. Ez magában foglalja az eredeti tartozékokat és/vagy a járműre rögzített egyedi kiegészítőket is, például tárolóállványokat és hűtőberendezéseket. Bármivel is foglalkozik vállalkozása, szüksége lehet járművének módosítására. A Toyota Biztosítási Szolgáltatás gondoskodik a biztosításról, amennyiben ezeket a módosításokat a műszaki vizsgán jóváhagyták.

Átalakítási megoldások

Fedezze fel a különleges feladatokra szolgáló átalakítási megoldásainkat, amelyek új funkciókkal ruházzák fel autóját, és tökéletes munkaeszközzé teszik. Minden felépítményt egy adott Toyota modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden munka öröm, minden kihívás kaland.

Segítünk a választásban!

Találja meg az Ön igényeinek megfelelő haszongépjárművet!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.