Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó

Minden kihívásra kész

Legenda, kirobbanó erőben

 

Beszélhetnénk több mint 50 évre visszanyúló múltjáról, hazai népszerűségéről vagy a legendás erejéről, de miért is tennénk? Egy ilyen autó esetében elég, ha csak a számok beszélnek: 2,8 l D-4D motor, 204 lóerő, 500 Nm forgatónyomaték (AT váltó esetében) és 10 másodperc alatti gyorsulás 0-100 km/órára.

Hilux árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Hilux Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Hilux Tartozék Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Tesztvezetés / Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

HILUX  GR SPORT

 

Válassza az erőt és a kitartást. A TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei által ihletett Hilux GR SPORT minden körülményre készen áll. Megbízható kialakítása biztosítja, hogy semmi sem állíthatja meg. A funkciók hosszú listája fokozza a menetkényelmet, az egyedi stíluselemek pedig kiemelik az autó sportos karakterét.

Megbízható felépítés

A megbízhatóságáról elhíresült Toyota Hilux új GR SPORT változatot kapott, amely dedikált egycsöves lengéscsillapítókkal és egyedi piros színű rugókkal van felszerelve, így növelve a stabilitást és a menetkényelmet, legyen szó bármilyen terepről vagy éppen terhelésről.

Sportos stílus

Kívülről a karbonszálas, DAKAR stílusú első hűtőrács, a 265/65 R17 méretű terepgumival szerelt 17″ kéttónusú alumínium kerekek és a feketére festett, szélesített kerékjárati ívek vonzzák a tekinteteket. Belül speciális, fekete bőrrel és szintetikus velúrral bevont GR SPORT ülések találhatók, kontrasztos piros díszítéssel és modell logókkal.

Erőteljes motor

A Toyota Hilux GR SPORT erőteljes, 2,8 literes motorja 204 lóerőt és 500 Nm forgatónyomatékot ad le alacsonyabb motorfordulatszámon is.

A Hilux kalandozásra született

 

A Hilux több mint fél évszázada juttatja el az embereket a bolygó legtávolabbi helyeire, mindenféle tereppel megküzdve. A legfrissebb modell minden eddiginél keményebb, erősebb és nagyobb teljesítményű, amivel új szintre emeli a legendás Hilux típusnevet. Toyota Hilux: A világ legkeményebb ikonja 1968 óta.

Nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték, nagyobb élmények

 

Bármerre is vigye útja, a Hilux eljuttatja Önt a céljához. Az ikonikus típus legújabb verziója a GR SPORT modellváltozat. Erőteljes, 2,8 literes dízelmotorja erőfeszítés nélkül hozza az elvárt teljesítmény, míg az első és hátsó egycsöves lengéscsillapítóknak köszönhetően a GR SPORT a legjobb kezelhetőséggel kecsegtet a Hilux kínálatában.

Emelkedjen ki a betondzsungelből is

 

Megalkuvást nem tűrő megjelenésével a Hilux magabiztos kisugárzással rendelkezik. Izmos kiállása megmutatja a benne lakozó erőt, míg a marcona első és hátsó lökhárítók, valamint a látványos díszlécek védik a karosszériát a városi dzsungelben is. A kifinomult és erőteljes Hilux lenyűgöző benyomást tesz, bárhová is megy.

Masszív, tartós, megbízható? Megkérdőjelezhetetlenül

 

Mivel a Hiluxot a világ legszélsőségesebb körülményei között tesztelték, bízhat legendás tartósságában és megbízhatóságában. Szupererős vázával, 310 milliméteres hasmagasságával, 700 milliméteres gázlómélységével és kivételes kerékcsuklóival a Hiluxot úgy tervezték és építették, hogy kiemelkedjen a pickupok közül.

3,5 tonnás vontatási kapacitás és 1 tonnás hasznos terhelhetőség: ne hagyjon hátra semmit

 

Bízzon a Hiluxban. A hegymeneti elindulássegítő (HAC) és az aktív terepvezérlés (A-TRC) minden alkalommal zökkenőmentes utazást tesz lehetővé, miközben a Hilux hatalmas rakodó- és vontatási kapacitása azt jelenti, hogy soha nem kell semmit hátrahagynia. Bárhol is van és bármilyen munkát végez, biztonságos kezekben van a Hiluxban.

Toyota Hilux GR Dakar 2023

Toyota átalakítási megoldások

 

Az offroad és vadász csomagokat a vadászatok, terepjáró túrák és mezőgazdaság munkálatok során felmerülő feladatok megkönnyítésére ajánljuk. Ezen felhasználási területek igényeinek minél szélesebb körű kielégítése érdekében hat különböző csomagot dolgoztunk ki.

Kívül kemény, belül kényelmes

 

Kívülről a Hilux olyan robusztus, mint amilyen strapabíró – egy olyan pickup, amely bárhová elviszi, és a nehéz terepen és munkanapokon is megállja a helyét. Belül azonban a Hilux kiemelkedő kényelmet és a kapcsolódási lehetőségeket biztosító technológiát kínál. Bármilyen strapabíró és kényelmes is, a Hilux gondoskodik Önről, így Ön foglalkozhat a saját dolgaival.

A küldetés: az élet leegyszerűsítése

Az, hogy kemény vagy, nem jelenti azt, hogy nem lehetsz okos is. A Hilux 8” Toyota érintőképernyője számos multimédiás funkciót tartalmaz, beleértve a Bluetooth streaminget és a kihangosított hívásokat, valamint az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitást.

Az Ön tere, az Ön világa

A Hilux tartós anyagai és feltűnő felületei amilyen jól néznek ki, olyan jó a tapintásuk is, míg a JBL audiorendszer kiváló hangminőséget biztosít. A Double Cab Invincible modellek egy szinttel magasabbra helyezik a lécet a kéttónusú perforált ülésekkel.

A tudás hatalom: maradjon kapcsolatban

Az élet akkor teljes, ha csatlakozva van. A MyT csatlakoztatott szolgáltatások, a MyT multimédia és a MyT alkalmazás együttesen biztonságosabbá és szórakoztatóbbá teszik a vezetést. Valós idejű frissítésekkel lehet naprakész, például a sebességmérő kamerákra vonatkozóan.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Hilux megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen

Ütközés megelőző biztonsági rendszer (PCS)

Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer sávelhagyás elleni funkcióval

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű elkezd kitérni a sávjából, és a belső kerekek fékezésével támogatja a jármű visszatérését a sávba.

Panoráma monitor (PVM)

A parkolás egyszerűbb és biztonságosabb ezzel a rendszerrel, amely négy kamera képét használja fel, így közel 360°-os képet alkotva az autó környezetéről.

Vészhelyzeti segélyhívás (E-CALL)

Ez a rendszer lehetővé teszi az utasok számára, hogy a járműben lévő gomb megnyomásával értesítsék a segélyszolgálatokat. Baleset esetén, vagy ha a jármű légzsákjai kinyílnak, a rendszer automatikusan működésbe lép.

Intelligens adaptív sebességtartó automatika (iACC)

A rendszer képes tartani a beállított távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest. Amennyiben csökken a távolság, a rendszer csökkenti a sebességet, és szükség esetén a féket is használja, természetesen aktiválva a féklámpákat is. Amennyiben autója jelzőtábla-felismeréssel (RSA) is fel van szerelve, a két rendszer összedolgozva felajánlja a sebességkorlátozásoknak megfelelő beállítást.

Utánfutó stabilizáló rendszer (TSC)

Az utánfutó stabilizáló rendszer automatikusan észleli az utánfutó túlzott kilengését, és szelektíven alkalmazza a féknyomást az egyes kerekekre, valamint csökkenti a motor nyomatékát, hogy az utánfutó visszaszerezze a stabilitását. Ez biztosítja, hogy az utánfutó rakománya egy vonalban maradjon, és biztonságosabb vezetést biztosítson.

Lejtmenet vezérlő (DAC)

A lejtmenet vezérlő automatikusan fékezi az egyes kerekeket, hogy megőrizze az irányítást és a biztonságos ereszkedési sebességet lejtőn haladva a vezető beavatkozása nélkül – amennyiben a DAC aktiválva van. Ez lehetővé teszi a trükkös és laza felületen történő ereszkedés biztonságossá és egyszerűvé tételét.

Tartozék bemutató videó

Galéria

Ismerjen meg néhány stílusos részletmegoldást, amelyekkel a Hilux kitűnik a tömegből!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.