TOYOTA PROACE VERSO - Toyota Sakura

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

TOYOTA PROACE VERSO

Kellemes utazás – praktikus megoldásokkal

PROACE Verso. Az aktív életstílushoz terveztük.

Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia – ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

Átgondolt kialakítás és intelligens technológia

A PROACE Verso felszereltségi listája olyan bőséges, hogy garantáltan kialakíthatja az igényeinek leginkább megfelelő autót. Választhat xenon fényszórót, Head Up Display rendszert, kényelmes tolatókamerát, és persze rengeteg biztonsági berendezést, hogy teljes nyugalomban élvezhesse az utazást.

Innovatív tér, ami az Ön igényeihez igazodik

A PROACE Verso egyszerűvé varázsolja az életet. A ledönthető és síneken csúsztatható ülések révén az utastér rugalmasan alakítható, a nyitható hátsó szélvédő és a lábmozdulattal aktiválható oldalajtók pedig olyan kényelmet kínálnak, amiről sosem akar majd lemondani. A prémium bőrkárpitozású, fűthető első masszázsülések, a luxuskivitelű, elforgatható kapitányi ülések és a Toyota Skyview® panorámatető hamisítatlan ‘first class’ atmoszférát teremtenek a kabinban.

Autó mindenkinek

Ha aktív életet él, a PROACE Verso a legjobb választás Önnek! Akár vállalkozását képviselve kel útra, akár családját viszi kirándulni, a PROACE VERSO-ban minden út a legnagyobb kényelemben telik. Alkalmas akár 9 személy szállítására, a vezetőt is beleértve. Választhatja a nyolc fős családi változatot vagy hét embernek tervezett, tárgyalóként használható luxus VIP változatot.

Első biztonság!

Fejlett biztonsági rendszerek sora segít vigyázni Ön és utasai testi épségére. Amikor a munka vagy a család hívószavára nap mint nap útra kell kelnie, fontos tudnia, hogy biztonságos kezekben van. Az új PROACE VERSO Toyota Safety Sense rendszerével efelől semmi kétsége sem lehet: a két opcionális csomag innovatív biztonsági berendezései segítenek abban, hogy útja biztonságos legyen.

Fiatal, használt Proce kínálatunk- Nézze meg itt!

Szüksége lenne nagycsaládos autóra, de túl bonyolult az ügyintézés és hosszú a várakozási idő?
Még kedvezőbb ajánlatot szeretne?

Válasszon fiatal, használt, készleten lévő Toyota Proace modelljeink közül!

  • Proace Family Active Visible L2H1 2.0 D-4D 8 szem (több színben)
   Forgalomba helyezés: 2018 október
   Futott  kilométer maximum: 60 000 km
   Új autó bruttó listaár: 13 700 000 Ft
   Használt autó kínálati ár: 7 990 000 Ft
  • Proace 2.0 Shuttle Active L2H1 2.0 D-4D 9 szem (több színben)
   Forgalomba helyezés: 2019 május
   Futott kilométer maximum: 25 000 km
   Új autó bruttó listaár: 12 100 000 Ft
   Használt autó kínálati ár: 7 990 000 Ft
  • Töltse le készletlistánkat

Galéria