Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Állásaink

Téged keresünk, ha szereted az autókat és az embereket, bírod a pozitív stresszt, tanulni szeretnél és a teljesítményed alapján várod el az elismerést. A SAKURA csoportnál nagyon alacsony a fluktuáció, stabil munkahelyre számíthatsz. A tanulást, fejlődést támogatjuk, sőt elvárjuk. Ha nem találsz olyan nyitott pozíciót most itt nálunk ami érdekel, ha gondolod akkor is küldd el önéletrajzod, ha lehet idegen nyelven is. Várjuk jelentkezésedet!

 

Szalon és flotta értékesítő

A TOYOTA iránt az érdeklődés töretlenül nő. Ha szeretnél sok-sok kiemelkedő autót, kiváló ügyfeleknek eladni, jól kezeled az irodai alkalmazásokat, kiemelkedően kommunikálsz, és nem ijeszt meg egy-egy nagyobb ajánlat összeállítása, akkor várunk szeretettel a Toyota Sakura sikeres csapatába.

Feltétel: minimum 3 év márkakereskedői vagy flottakezelői tapasztalat, szövegszerkesztés és táblázatkezelés, jogosítvány, jó kommunikációs készség, biztosítási és finanszírozási ismeretek.

Előny: Toyota és vagy Lexus termék ismeret, kommunikáció kész angol vagy német nyelvtudás, gépjármű műszaki ismeretek, főiskolai vagy egyetemi végzettség

Írj mielőbb!