Küldd el önéletrajzod! Várjuk jelentkezésedet állás ajánlatainkra!
Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Állásaink

Téged keresünk, ha szereted az autókat és az embereket, bírod a pozitív stresszt, tanulni szeretnél és a teljesítményed alapján várod el az elismerést. A SAKURA csoportnál nagyon alacsony a fluktuáció, stabil munkahelyre számíthatsz. A tanulást, fejlődést támogatjuk, sőt elvárjuk. Ha nem találsz olyan nyitott pozíciót most itt nálunk ami érdekel, ha gondolod akkor is küldd el önéletrajzod, ha lehet idegen nyelven is. Várjuk jelentkezésedet!

 

Használt autó értékesítő

A TOYOTA és LEXUS jelenleg a magyar piac legerősebb márkája, és ebben a TOYOTA SAKURA jelentős szereplő.
Szeretnénk minél több autóshoz eljuttatni a TOYOTA és LEXUS modelleket, ezért az értékesítésre kerülő megbízható, 6 hónapnál idősebb használt autóinkat is megfelelő kezekben szeretnénk tudni.
Ha értesz az autó piachoz, megbízható vagy, mint a márka, amit képviselünk, és szereted, ha a munka hozza meg a sikert, itt a lehetőség!

Feladatok: Gépkocsik vételi és eladási értékének meghatározása, telefonos, e-mailes és személyes tárgyalások sikeres lezárása, sok játékos környezetben folyamatos kommunikációra épülő együttműködés.

Elvárások: Középfokú végzettség, minimum 3 év márkakereskedésben szerzett tapasztalat, Progression vagy más ügyviteli rendszer ismerete, Eurotax készség szintű használata, kommunikáció képes angol nyelvtudás, B kategóriás jogosítvány.

Előny: Toyota márkában szerzett tapasztalat, meggyőző és udvarias kommunikációs képesség, műszaki végzettség.