Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó

MyT csatlakoztatott szolgáltatások

Akár autójában, akár azon kívül tartózkodik, a MyT segítségével teljes körűen irányíthatja Toyotáját. A számtalan új csatlakoztatott szolgáltatást kínáló MyT okostelefonos alkalmazás, illetve a műszerfali kijelzőn keresztül elérhető MyT Navigációs Multimédia szolgáltatás nem csak biztonságosabbá, de élvezetesebbé is teszi a vezetést.

MyT alkalmazás

Lépjen kapcsolatba Toyotájával okostelefonja segítségével! Az okostelefonra telepített MyT alkalmazás révén a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet autójával. Tervezze meg utazásait otthona kényelméből, keresse meg autóját, optimalizálja vezetési stílusát, tájékozódjon a vezetési elemzések segítségével, és kapjon értesítést, ha eljött a karbantartás ideje!

Hibryd vezetési tréner
Legyen kiváló hibrid vezető, csökkentse üzemanyag-fogyasztását!
A MyT alkalmazáson keresztül elérhető hibrid vezetési tréner a körülményekhez igazodó, korábbi utazásain alapuló tanácsokat ad Önnek, amelyeket megfogadva tökéletesítheti hibrid vezetési stílusát. Így Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja az EV elektromos üzemmódban rejlő lehetőségeket: csökkentheti üzemanyag-fogyasztását és környezeti hatását!

Távvezérlés
Bármikor, amikor Önnek kényelmes ellenőrizheti a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintjét a töltés távvezérlés segítségével. Hideg téli reggeleken a légkondicionáló berendezés biztosítja Önnek a megfelelő utastér hőmérsékletet, amit bármikor kedve szerint állíthat az utazás megkezdése előtt is, és ehhez kizárólag egy mobiltelefonra lesz szüksége.

További MyT alkalmazás szolgáltatások

Nem gond, ha autóját huzamosabb ideig nem használja!
A MyT mobiltelefon alkalmazás, a Google Maps segítségével segít megtalálni autóját, legyen az bárhol. Az autó helyzetét ezen felül meg is oszthatja családtagjaival és barátaival egyaránt.

Útvonaltervezés könnyen és egyszerűen.
Tervezze meg utazását otthona kényelméből vagy menet közben, a MyT alkalmazás segítségével! Majd a célállomást küldje át közvetlenül Toyotája fedélzeti navigációs rendszerébe! Így igazán zökkenőmentesen indulhat az utazás.

Fennakadásoktól mentes navigáció autójától a célállomás bejáratáig.
Toyotája navigációs rendszeréből továbbítsa az úti cél adatait okostelefonjára, így olyankor is biztosan célba ér, ha az út utolsó szakaszát autója nélkül kell megtennie.

Ellenőrizze utazási előzményeit!
A MyT alkalmazás útinaplóként is szolgál: segítségével visszakeresheti a korábbi utazások adatait, a sebességtől kezdve a gyorsuláson át az üzemanyag-fogyasztásig. Praktikus, ha elszámolná az autóhasználatot, vagy csak tudatosabban alakítaná vezetési stílusát.

Többé nem marad le egyetlen szerviz időpontról sem. A MyT alkalmazás segít, hogy Toyotáját tökéletes állapotban tartsa a szerviz emlékeztetők segítségével, melyek az autója valós futásteljesítménye alapján jelennek meg.

A tájékozottság és nagyobb biztonság.
Itt megtalálja a műszerfali figyelmeztető lámpák könnyen érthető lírását, azoknak súlyossági fokával és a szükséges teendőkkel előfordulásuk esetén.

Ezentúl nem fog gondot okozni az alacsony üzemanyagszint.
Bárhol is legyen, távolról ellenőrizheti Toyotája üzemanyagszintjét a MyT alkalmazással, így könnyen előre megtervezheti tankolásait.

Kényelmes és könnyen nyomonkövethető karbantartások.
Adja meg a szükséges gondoskodást autójának! Lépjen kapcsolatba Márkaszervizével a MyT alkalmazásból, miután az figyelmeztette a karbantartás esedékességére.

Segítünk megtalálni autóját.
Ha autója erre önmagában nem is képes, Ön megjelölheti autója aktuális helyzetét a MyT alkalmazásban, hogy könnyen visszataláljon hozzá.

További információkért töltse le tájékoztatónkat!

Toyotát vezetni még soha nem volt élvezetesebb. A MyT csatlakoztatott szolgáltatások pedig még zökkenőmentesebbé teszik az élményt, így akármerre indul, mindig magabiztosan és kényelmesen irányíthatja autóját.

 

Kattintson alább a MyT alkalmazás letöltéséhez!

MyT navigációs multimédia

Ösztönösen kezelhető fedélzeti navigációs és szórakoztató rendszer. A MyT multimédia valós idejű navigációt, traffipax figyelmeztetést, töltőállomás információt, valamint hasznos és érdekes pontok (POI) keresőt tartalmaz. A MyT Multimédia emellett támogatja az Apple CarPlay és Android Auto funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy a műszerfali kijelzőn keresztül vezérelje okostelefonját, hozzáférve a csatlakozási és zenelejátszási szolgáltatásokhoz, valamint kedvenc alkalmazásaihoz.

Valós idejű forgalomi információ
A valós idejű forgalmi adatok alapján számítja ki az optimális útvonalat. Így Ön út közben mindig tisztában lehet a forgalmi helyzettel. A fedélzeti navigációs rendszer alkalmazkodik az eseményekhez, és az Ön által megadott feltételek szerint alternatív útvonalakat javasol.

Hasznos és érdekes pontok (POI)
Bárhová igyekszik, a POI-k segítségével gyorsabban odatalál. Ösztönösen kezelhető, Google alapú POI keresőnk segítségével mindig tisztában lehet azzal, mi található a környezetében.

További MyT multimédia szolgáltatások

Közösségi alapú traffipax riasztások.
Többé nem érhetik váratlanul a sebesség-ellenőrzések. A Coyote és Cyclops technológiáknak köszönhetően mostantól mindig tudhatja, ha traffipax felé közelít. Ha új ellenőrző pontot talál, ossza meg annak helyét, bővítse Ön is a közösségi adatbázist.

Soha nem volt ilyen egyszerű tankolni.
Adja meg a feltételeket – legyen szó árakról vagy egy adott cég kúthálózatáról -, és megmutatjuk, hogy talál azoknak megfelelő töltőállomásokat! Tankolhat a célba érés után, menet közben vagy jelenlegi tartózkodási helye közelében, ahogy jónak látja!

Ismerje meg úti célját már az érkezés előtt!
A Google Utcakép jóvoltából panoráma felvételen tekintheti meg úti célját, így könnyebben megtalálhatja azt.

Keressen parkolóhelyet a közelben, úti céljánál, vagy a kettő között bárhol! Válasszon az árak, a parkoló társaság vagy a parkolóhely távolsága alapján!

Számos típus Apple CarPlay és Android Auto támogatással is. Toyotája fedélzetén is online maradhat, hála az Apple CarPlay és Android Auto funkcióknak. Csatlakoztassa okostelefonját autójához, játssza le zeneszámait, használja kedvenc alkalmazásait a központi képernyőn keresztül!

A MyT csatlakoztatott szolgáltatások az alábbi Toyota modellekhez érhetők el:

 

AygoX
Yaris (2020. júliusi gyártástól)
Yaris Cross
Yaris GR ( 2020. augusztusi gyártástól)
Corolla 5 ajtós és Touring Sports (2018. decemberi gyártástól)
Corolla 4 ajtós (2019. januári gyártástól)
Corolla Cross
Camry (2019. februári gyártástól)
C-HR Hybrid (2019. októberi gyártástól)
RAV4 (2018. októberi gyártástól)
RAV4 Plug-in hybrid (2020. júniusi gyártástól)
Highlander (2020. októberi gyártástól)
Mirai (2020. novemberi gyártástól)
Toyota bZ4X
Hilux (2021. szeptemberi gyártástól)

KÉRJE KOLLÉGÁNK SEGÍTSÉGÉT!

Ha a MyT alkalmazás telepítésével, vagy használatával kapcsolatban bármely kérdése lenne,  keresse kollégánkat!
Örömmel segítünk!

KARSAI SÁNDOR:  +36 70 508 1054

MYT KISOKOS

Ismerje meg részletesebben a MyT alkalmazás működését!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.