Tartozék, alkatrész - Toyota Sakura

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Tartozék, alkatrész

Itt a SAKURA WEBSHOP!

Kényelmesen szeretne alkatrészt rendelni? Akár magánszemélyként, akár autójavító szakemberként szeretne eredeti Toyota vagy Lexus alkatrészt állunk rendelkezésére. Egy rövid regisztrációt követően, kedvezménnyel és házhoz szállítással biztosítjuk Önnek alkatrészét. A cikkszámok azonosításában kollégáim e-mailen, telefonon segítenek! Több ezer rendelés tapasztalatával és gyors szállítási határidővel állunk rendelkezésére.

SAKURA WEBSHOP MINDENKINEK

Alkatrészek és tartozékok házhoz szállítva, kedvezménnyel!

Regisztráció – technikai segítség – cikkszám azonosítás:

Vankó Gábor / +36 30 231 4780  /webshop@sakura.hu

Gyári tartozékok

E tartozékok – melyeket a Toyota modellspecifikusan fejlesztett ki – ugyanazt a kiemelkedő minőséget tükrözik vissza mint maguk az autók. Kiegészítőink széles választéka, használati értéke, tartóssága, jó szerelhetősége és pontos illeszkedése megfelel a vevőink által támasztott elvárásoknak.

Bartók Attila / +36 20 967 5320/ bartok@sakura.hu

Toyota és Lexus eredeti alkatrészek

Toyotája szerves része a mindennapjainak: amikor az utolsó percben indulnak az iskolába, amikor a heti bevásárlást intézi, vagy éppen a nyári szabadságának helyszínére utazik. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük a Toyota/Lexus eredeti alkatrészeket, amelyek kiváló minőségben készülnek, és garantálják, hogy autója hosszú távon is nagyszerűen teljesítsen.

Annak érdekében, hogy nyugodt szívvel keljen útra, javasoljuk, hogy használjon Toyota és Lexus eredeti alkatrészeket, amelyek ugyanabban a gyárban készülnek, mint amelyikben a Toyotája is, és számos előnnyel járnak:

– Kifejezetten az Ön járművéhez készülnek
– Minőségük és megbízhatóságuk megfelel a Toyota szigorú követelményeinek
– A Toyota és Lexus teljes garanciája vonatkozik rájuk (minimum 1 év)
– Képzett technikusaink szakszerűen szerelik be őket.

A Toyota és Lexus eredeti alkatrészt használjuk járműve 3 éves jótállási időtartama alatt. Ezen alkatrészek specifikációja teljes egészében megegyezik azokéval, amelyeket eredetileg a Toyotájába építettek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az igények eltérőek lehetnek, ezért a Toyota alkatrészek két csoportját fejlesztettük ki, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Optifit alkatrészek

Az úgynevezett Optifit alkatrészek bevezetésének az volt a célja, hogy a márkaszervizek gazdaságos és megbízható megoldást tudjanak nyújtani a Toyoták karbantartása és javítása során. Ennek a termékcsaládnak nagyrészt a szervizelés és javítás során gyakran cserélendő – ezért a jármű karbantartási költségeiben legnagyobb szerepet játszó – alkatrészek a tagjai, mint például a fékbetétek, kipufogók, kuplungok, akkumulátorok, féltengely gumiharangok, ablaktörlők, generátorok és indítómotorok. Az Optifit alkatrészekre a Toyota márkaszervizek 1 év garanciát vállalnak. Ez alól kivételek az eredeti Toyota Optifit akkumulátorok, amelyekre 3 év garancia érvényes.

A biztonság, a kiváló teljesítmény és saját nyugalma érdekében válasszon Toyota és Lexus eredeti alkatrészt!
Kizárólag Toyota márkakereskedésben kaphatók!

Vankó Gábor

Webshop manager - Toyota, Lexus, Citroen

Bartók Attila

Toyota és Lexus alkatrész és tartozék

Váraljai Bence

tartozék értékesítő

Pribély Zsolt

Toyota és Lexus alkatrész