Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

PROACE. Intelligens megoldások, bármilyen feladatra.

Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A karosszéria választék és a tengelytávok 12-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően a Proace kínálatában biztosan megtalálja azt, ami a legtökéletesebb megoldást jelenti az Ön igényeire.
A PROACE minden igényének megfelel.

Proace  Árlista (pdf)
árlista letöltése (pdf)

Proace Van Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Proace Tartozék Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Tesztvezetés / Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

Raktér átalakítási megoldások
Fedezze fel a PROACE  raktér átalakítási lehetőségeit!

Ha Ön kisvállalkozó, úgy érezheti, hogy a munka zöme mindig Önre hárul. Hívja hát segítségül a PROACE-t, amit arra terveztünk, hogy minden igényének megfeleljen! Háromféle tengelytávolságával (Compact, Medium és Long), ötféle karosszériájával, lenyűgöző befogadó képességével és praktikus ajtórendszereivel pakolórendszereivel- valamint Smart Cargo és Mobile Office megoldásaival – a PROACE minden feladatra kiválóan megfelel.

Toyota Professional

 

Ismerje meg szolgáltatásaikat, amelyek úgy segítik vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.

Toyota átalakítási megoldások

 

A Toyota Proace a legnehezebb kihívásokra készült, alapváltozatában is rendkívüli sokoldalúság és tartósság jellemzi. Fedezze fel a különleges feladatokra szolgáló raktér átalakítási megoldásainkat, amelyek új funkciókkal ruházzák fel autóját legyen szó Hűtőautóról vagy akár Műhelyautóról. Minden felépítményt egy adott Toyota Proace modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden munka öröm, minden kihívás kaland.

Toyota PROACE Extra garancia

 

  • A Proace modellre 3 év vagy 100e km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói, teljes körű alapgarancia érvényes
  • A gyártói garancia lejártakor lép hatályba az Extracare garancia ami 2 év, km korlátozás nélküli fedezetet biztosít, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészek váratlan meghibásodása esetén
  • Az Extracare szerződés csak és kizárólag a „Proace Extra Garancia” füzetben részletezett alkatrészekre és azok hirtelen meghibásodására nyújt fedezetet
  • A gépkocsi jótállási feltételeit a gyártói alapgarancia időtartam alatt a gk. „Szerviz és garancia” füzet, ennek lejáratát követően a „Proace Extra Garancia” füzet tartalmazza, a két dokumentum együtt érvényes melyek tartalmát a gk. átadásakor meg kell ismertetni az ügyféllel.

Egy autó, ami minden igényének megfelel

Bármi is legyen a feladat, a Proace mindenre képes, ami az elvégzéséhez szükséges.

Bármi is az Ön munkája, a Proace minden elvárását teljesíti.

 

A Proace modellt úgy alkották meg, hogy minden elvárásának megfeleljen. Háromféle hosszúságban – Kompakt, Közepes és Hosszú – és ötféle karosszériaváltozatban elérhető, így kínálva mindenki számára lenyűgöző rakteret és praktikus hozzáférést. A Proace a megoldás minden feladatra.

A Toyota az Ön szolgálatában

 

A Toyota Service garantálja a PROACE üzleti felhasználói által elvárt minőséget és szaktudást. Szerelőinket a legmagasabb szinten képezzük és olyan színvonalú szolgáltatást nyújtunk, amit ezen az áron senki sem kínál. Verhetetlen ár-érték arányt és kényelmet kínálva fogunk minden szervizigényének megfelelni.

Partner, bármilyen feladathoz

 

Apró startup vagy lendületesen fejlődő cég? Bármekkora is az Ön vállalkozása, biztosan megtalálja azt a Proace modellváltozatot, ami tökéletesen megfelel az elvárásainak.

Ismerje meg közelebbről

Íme néhány stílusos részletmegoldás, amelyektől a Proace még izgalmasabb lesz.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.