Új Corolla - Toyota Sakura
Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Corolla

SedanTouring Sports (kombi) –  Hatchback ( 5 ajtós) kivitelben – HYBRID  hajtással is!

Korszakváltás a hibridek világában

 

Új fejezetet nyitunk a világ legnépszerűbb autójának történetében. Íme az eddigi legjobb Corolla: dinamikus és sportos ötajtós vagy elegáns és kifinomult Touring Sports kombi és sedan kivitelben.

 

Új Corolla Sedan

Olyan elegáns vonalvezetés és bőséges tartozéklista, ami eddig csak a D-kategóriás autókra volt jellemző. A vezetőt és az utasokat egyaránt elégedettséggel töltik majd el az olyan szolgáltatások, mint például a holttérben, vagy tolatáskor oldalról feltűnő járművekre figyelmeztető biztonsági rendszer, a vezeték nélküli telefontöltő vagy a hátsó ülésfűtés. Az autó sportos formavilága, stílusos LED világítása és látványos könnyűfém keréktárcsái tökéletesen illenek a Toyota új szedánjának presztízséhez. Tovább…..

Új Corolla Touring Sports

Ez a sokoldalú kombi rengeteg extrát és intelligens megoldást kínál, amelyek remekül használhatók a mindennapok során. A panoráma napfénytető, a kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtó, a tágas csomagtér, a Toyota Safety Sense biztonsági rendszerei és a stílusos LED világítás még a leghosszabb utakon is kellemes légkört varázsolnak Ön és utasai köré. Tovább…

Új Corolla Hatchback

Ez a dinamikus, izgalmas ferdehátú igazi formatervezési remekmű. Az első-hátsó LED-fények szinte vonzzák a tekinteteket, méghozzá nemcsak éjszaka – akárcsak a mutatós könnyűfém keréktárcsák vagy a méhsejtmintás hűtőrács. Az alapfelszerelésként járó Toyota Safety Sense csomagnak köszönhetően Ön minden forgalmi helyzetben magabiztosan és biztonságban autózhat. Tovább…

JELLEMZŐK

A Corolla káprázatos visszatérése

A Toyota most először kínál két különböző – 1,8 és 2,0 literes – hibrid hajtásláncot ugyanahhoz a modellhez. Ráadásul a Corolla a Toyota New Global Architecture (TNGA) platformra épül, kihasználva az új platform összes előnyét. Íme egy autó, amely izgalmas utazásra invitálja Önt!

Megújult sportos és dinamikus külső

Az új Corolla kifejezetten szép autó. Az elnyújtott motorháztető sportos hangulatot kölcsönöz a karosszériának, és a látványos hűtőrács, a kéttónusú fényezés, a LED fényszórók és a különleges formavilágú könnyűfém keréktárcsák együttese egységes stílust teremt.

Új szemlélettel lenyűgöző vezetési élmény

A Toyota New Globa Architecure ( TNGA) platform a Toyota összes jövőbeli hajtásláncának és modelljének szilárd sarokköve. Az új platform alapjaiban forradalmasítja a dizájnt, a tervezést és a gyártást, ezért kulcsszerepet játszik a vállalat küldetésében, hogy még jobb, méh biztonságosabb, még stílusosabb és még élvezetesebben vezethető autókat alkosson.

Európa a Toyota hibridet választja

Még sosem volt ilyen izgalmas egy hibrid vezetése. Nem véletlen, hogy a világon már több mint 12 millió – és egyedül Európában 2 millió  – autós a Toyota hibrid modelljeinek széles kínálatából választott autót magának. Ők immár ott autóznak, ahol csak akarnak, hiszen nem korlátozzák őket a védett belvárosi zónák tilalma.

Fejlett biztonsági technológiák

Az innovatív Toyota Safety Sense csomag hatékony segítséget nyújt az autósnak. Az új Corolla nemcsak figyelmeztet a veszélyre, hanem segít is elkerülni a baleseteket. Így Ön és utasai teljes körű védelmet élvezhetnek, ráadásul az autó vezetése minden eddiginél élvezetesebb élmény.