Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

 Corolla Hatchback Hybrid

Új szintre emeli az életet

 

Ha az életünkben mindig arra törekszünk, hogy új szinteket érjünk el, nem kellene ennek ugyanígy lennie az autónk esetében is? Az Corolla Hatchback látványos formáival, fejlett csatlakozási technológiáival és Over-The-Air, azaz vezetéknélküli, online frissítéseivel készen áll arra, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Izgalmas részleteivel, digitális megoldásaival és kiemelkedően hatékony ötödik generációs hibrid hajtásláncával valóban képes új szintre emelni az életet.

Corolla HB 2024 árlista (pdf)
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Corolla HB 2023 árlista (pdf)
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Tesztvezetés/Ajánlatkérés
Kérje ajánlatunkat!

Katalógus letöltése (pdf)
Corolla HB Katalógus letöltése (pdf)

Katalógus letöltése (pdf)
Corolla HB Tartozék Katalógus letöltése (pdf)

Corolla Hatchback GR SPORT

 

Élvezze az életet, és élvezze az autója volánja mögött eltöltött minden pillanatot. A motorsportok által ihletett új Corolla Hatchback GR SPORT a versenyzésből származó érzelmek erejét hozza el. A szemet gyönyörködtető stílus, a kényelmes belső tér és a dinamikus motorok még mindig csak egy részét adják ennek az izgalmas változatnak.

Sportos stílus

A Corolla Hatchback GR SPORT azonnal felhívja magára a figyelmet a kéttónusú külső fényezésével, amelyhez zongoralakk-fekete tető és festett tükrök tartoznak, de a „GR SPORT” változat különleges emblémája is megragadja a tekinteteket a csomagtérajtón. Az egyedi tervezésű, alapfelszereltség részeként járó 17″ GR SPORT alumínium keréktárcsák tovább erősítik az autó karakterét.

Karakteres utastér

A kényelmes utastér rengeteg fejlett funkciót és kifinomult részletet kínál, amelyek a TOYOTA GAZOO Racing csapat stílusát idézik – mint például a GR SPORT logók az ülések fejtámláin és a küszöbökön.

Hibrid hajtásláncok

A kivételesen takarékos, 140 lóerős 1,8 Hybrid e-CVT vagy a dinamikus, 196 lóerős 2.0 Hybrid Dynamic Force e-CVT hajtáslánc a jó választás Önnek? Bármelyikre is szavazzon, élvezni fogja a csendes és élménydús vezetést. Tapasztalja meg, milyen érzés, amikor az autó azonnal és teljesen kiszámíthatóan reagál az Ön által kiadott parancsokra.

A stílus magáért beszél

 

Az első dolog, ami feltűnik a Corolla Hatchback kapcsán, az a merész és dinamikus megjelenése, amely a kéttónusú fényezésekkel még látványosabbá tehető. A Bi-LED fényszóróktól és a megújult, stílusos első hűtőrácstól a GR SPORT változatig, egyszerűen lehetetlen nem tudomást venni ezekről a formákról.

Megújult első hűtőrács

A hűtőrács alsó része fényes rácsozással, “C” mintázattal és szélesebb ködlámpa‑keretekkel újult meg, ezzel még dinamikusabb kiállást biztosítva.

Bi-LED fényszórók

A ragadozómadarak impozáns vonásai által ihletett éles és vízszintes, „J‑alakú” fényszórók látványos és karizmatikus megjelenést biztosítanak. Az innovatív, Bi‑LED fényszórók használatával élvezze a lámpák kettős funkcióját: nappali menetfény és irányjelző.

18" könnyűfém keréktárcsák

A kifejezetten a GR SPORT verzióhoz tervezett, vadonatúj, sportos, sötétszürke, csiszolt felületű 18″ könnyűfém keréktárcsák kifejezik az autó sportos karakterét. A jellegzetes, szimmetrikus kialakítás erőteljes megjelenést és háromdimenziós látványt biztosít, extra mélységet és dinamizmust biztosítva a GR SPORT modellnek.

Modern hátsó fényszórók

A frissített modellbe az autó modernségét hangsúlyozó, és kiváló láthatóságot biztosító hátsó fényszórók kerültek. A fényvisszaverős belső lencsék felületi megvilágítást hoznak létre, és vonzó megjelenést biztosítanak.

Dőljön hátra és pihenjen

 

A fejlett technológiát és a minden utas számára kategórialeső kényelmet kínáló Corolla Hatchback modellt Ön köré tervezték.

Kiváló stílusérzék

 

Ha úgy gondolja, hogy a Corolla Hatchback jól mutat kívülről, akkor csak várja meg, amíg beül az autóba. Tervezőink olyan kiváló minőségű anyagok kombinációját választották, amelyek együtt lenyűgöző hatást keltenek, és a textúrák kellemes változatosságát is biztosítják. A stílusos sportülések tökéletesen kiegészítik a hangulatot. A Corolla az egész utastérben hangulatvilágítást kínál. A fények hideg kék és fehér árnyalatban pompáznak, ezzel stílusos, sportos hangulatot kölcsönözve a belső térnek. Ez egy igazán finom részlet – egy a sok közül, amelyek biztosítják, hogy élvezni fogja az autóban töltött időt.

Életrevaló technológia

 

Az intuitív technológia képes bármilyen utazást feldobni. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű forgalmi és közlekedési információkat. Az Apple CarPlay és az Android Auto™ szolgáltatásokon keresztül az új 10,5″ érintőképernyő könnyedén képes integrálni okostelefonját, így hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz, valamint rengeteg vezetési információhoz. A műszeregység is átalakult, és egy új, 12,3″ képernyővel gazdagodott, amely négy különböző üzemmódban állítható be a vezető igényei szerint: Casual, Smart, Sport és Tough.

Kapcsolódjon Toyota modelljéhez bárhonnan.

 

Az intelligens vezetőtér biztosítja a folyamatos kapcsolatot autója és okostelefonja között. A vezetés megkönnyítésére tervezett MyT alkalmazás a kapcsolódás új világát nyitja meg okostelefonján. Kövesse nyomon utazásait, ütemezze be a karbantartásokat, javítsa hibrid vezetési stílusát, vagy akár állítsa be távirányítással a légkondícionálót indulás előtt. Alakítsa át mindennapjait a Toyota Smart Connect+ segítségével.

Megalkuvást nem tűrő erő

 

Nagyobb teljesítmény a hatékonyság csökkenése nélkül. Az ötödik generációs öntöltő hibrid technológiánk fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül. Az új, továbbfejlesztett 2,0 literes modell ráadásul még alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is biztosít.

Öröm vezetni

 

A Toyota hibrideket élvezet vezetni. Hihetetlenül kifinomultak és kiváló reakciókkal rendelkeznek – ráadásul amikor a városban vezet, élvezheti a tisztán elektromos üzemmód boldogító csendjét. Ezenkívül üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást, miközben ugyanolyan könnyen vezethetők, mint egy hagyományos autó. És mivel önmagukat képesek tölteni, soha nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni. Így nem meglepő, hogy a Toyota hibrideket több mint 12 millió vásárló választotta szerte a világon.

Fedezze fel a vezetés élményét

 

Minden GR SPORT modellt úttörő öntöltő hibrid rendszer hajt. Élvezze a vezetés izgalmát az 1,8 vagy 2,0 literes hibrid motorok egyikével, amelyek nagyobb teljesítményt és dinamizmust biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás és széndioxid-kibocsátás mellett. A Toyota TNGA platformja fantasztikus kezelhetőséget és alacsony súlypontot biztosít, ezzel is fokozva a vezetés élményét.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazások érdekében

 

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota Corolla Hatchback megkapta a T-Mate rendszert, amely az Ön segítőkész partnere lesz a vezetés során. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a funkcióinak vezeték nélküli, over-the-air frissítésének lehetőségét.

Toyota Safety Sense

 

A rendszer működésének és funkcióinak frissítése magában foglalja az akaratlan gyorsítás megakadályozása funkciót, amely közbelép, ha alacsony sebességnél véletlenül, hirtelen lenyomják a gázpedált. Az ütközés elkerülését segítő rendszer kanyarodásnál védi a közlekedőket, a vészhelyzeti kormányzási asszisztens pedig az érkező járművekre is reagál. Emellett a megújult Corolla képes a hosszirányú ütközések elkerülésére és szükség esetén a kanyarsebesség mérséklésére. A vezeték nélküli, OTA frissítések lehetővé teszik a funkciók folyamatos aktualizálását, valamint új megoldásokkal bővíthetik az autó repertoárját.

Vezetéstámogató rendszerek

 

A holttérfigyelő rendszer figyelmezteti a vezetőt minden olyan járműre, amely esetleg nem látszik a külső tükrökben – ez különösen előzéskor hasznos. A Corolla Hatchback vészhelyzeti E-call segélyhívóval is fel van szerelve.

Parkolóasszisztens

 

Ezenkívül a Corolla Hatchback egyéb innovatív T-Mate parkolást segítő funkciókkal is fel van szerelve, mint például a biztonságos kiszállást segítő rendszer, a hátsó ülésfoglaltság-figyelmeztető és a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezéssel, hogy csak néhányat említsünk. Mindezek önbizalmat adnak és még nagyobb biztonságot nyújtanak vezetés közben Önnek és a többi közlekedőnek egyaránt.

Nézze meg közelebbről

Fedezzen fel néhány részletet, melyek igazán lenyűgözővé teszik a Corolla Hatchback modellt

Fedezze fel a Corolla kínálatot

 

Egy méret nem mindig felel meg mindenkinek. A Corolla Hybrid termékcsaládunk számos olyan funkciót tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a legjobban igazodhatnak az Ön egyéni kényelmi és praktikus igényeinek.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.