Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Fedezze fel a vadonatúj Toyota bZ4X-t

bZ4X árlista
7 kW-os fedélzeti töltővel

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

bZ4X árlista
11 kW-os fedélzeti töltővel

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

bZ4X Katalógus  (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

bZ4X Tartozék Katalógus  (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

TELJESEN ELEKTROMOS. ÖSSZKERÉKHAJTÁSSAL.

 

A Toyota bZ4X az elektromos generáció úttörője. Személyében erőteljes felépítésű és dinamikus SUV formaterv találkozik a kategóriaelső összkerékhajtással és a kivételes elektromos hatótávolsággal. Innovatív és hatékony – a megbízható bZ4X kivételes akkumulátor-élettartamot kínál a nyugodt közlekedés érdekében.

Dinamikus stílus, SUV jelenlét

Robusztus és könnyeden stílusos kialakításával a bZ4X legalább annyira otthon van a városban, mint vidéken. Modern, elektromos autós sziluettje magabiztos és határozott SUV-kiállással egyesül, igazán egyedi formatervet eredményezve.

Szabadság, bárhová is viszi az út.

Élvezze a szabadságot, bárhová is viszi az út. A Toyota bZ4X akár több mint 500 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. Ez elegendő távolság jóformán bármilyen utazáshoz, így tökéletesen nyugodtan indulhat útnak. A legjobb pedig, hogy az utat zéró károsanyag-kibocsátással hagyja maga mögött.

Teljes nyugalom a Toyota moduláris Kanzen ajánlata révén

A Toyota célja az, hogy a bZ4X-hez kapcsolódó minden élménye a lehető legkönnyedebb és legkényelmesebb legyen. A Toyota Kanzen éppen ezt szolgálja: egy csomag, amely magában foglal minden szükséges dolgot*, ami lehetővé teszi, hogy Ön teljes nyugalomban élje meg fantasztikus akkumulátoros elektromos autózását.

Fali töltő

Megfizethető finanszírozási megoldás aprózza fel a fali töltő árát, könnyű hozzáférést biztosítva az otthoni töltéshez, versenyképes árakon.

Kapcsolódás

A Toyota Smart Connect és a Toyota MyT App segítik Önt az elektromos közlekedés során, kapcsolatot teremtve autójával és megtervezve az útvonalat. Az akkumulátor állapotának távoli lekérdezésétől kezdve a nyilvános töltőállomások megtalálásán át a távoli töltésidőzítésig, a bZ4X-hez minden elérhető, ami megkönnyíti az elektromos utazást.

Biztosítás

Személyre szabott biztosítás garantált, fix havi költség ellenében a lízing időtartamára.

Karbantartás

A lízing alatt teljes körű karbantartást és szervizt kap az autó.

* Az alábbi termékek elérhetősége országonként különböző. A helyi lehetőségek különböznek piacok szerint. A részletekkel kapcsolatban keresse fel márkakereskedését.

Karbantartáskönnyű töltés bárhol

Kiszámítható hatótávolságával és kivételes akkumulátor-kapacitásával a bZ4X magabiztossá teszi Önt, bárhol is van az úti célja. Újratöltés esetén pedig több lehetőség is kínálkozik.

Könnyű töltés bárhol

Kiszámítható hatótávolságával és kivételes akkumulátor-kapacitásával a bZ4X magabiztossá teszi Önt, bárhol is van az úti célja. Újratöltés esetén pedig több lehetőség is kínálkozik.

Otthoni fali töltő

Ezek a dedikált egységek sokkal gyorsabb töltést tesznek lehetővé, mint egy háztartási konnektor. A bZ4X esetében a teljes újratöltés 6,5*-10 óra lehet.

Nyilvános töltés

A gyorstöltéshez számos nyilvános töltőállomás közül találhatja meg a legközelebbit a MyT alkalmazás segítségével. Ezek a különösen hatékony egységek képesek akár 30 perc alatt is 80 százalékra tölteni a bZ4X akkumulátorát.

Töltés kapcsolódva

A gyorstöltéshez számos nyilvános töltőállomás közül találhatja meg a legközelebbit a MyT alkalmazás segítségével. Ezek a különösen hatékony egységek képesek akár 30 perc alatt is 80 százalékra tölteni a bZ4X akkumulátorát.

Mindig kapcsolatban, vigye bármerre az útja

Az intelligens központi rendszer tökéletes kapcsolatot teremt okostelefonja és autója között. A vezetést is könnyebbé tevő MyT okostelefonos alkalmazás garantálja, hogy mindig kapcsolatban marad.

Biztonság és vezetési segédrendszerek

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota bZ4X alapfelszereltsége a T-Mate – az Ön segítő vezetési partnere. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a vezeték nélküli (OTA) frissítéseket. A T-Mate biztosítja, hogy Ön mindig biztonságban közlekedhet.

T-Mate

A T-Mate több különböző rendszert köt össze, amelyek célja, hogy Önt támogatva könnyebbé tegyék a vezetést, akár parkolás közben, akár autópályás használatnál

Holttérfigyelő (BSM)

A holttérfigyelő (BSM) radarral figyeli, hogy belép-e egy másik jármű a Toyota holtterébe, amit a vezető nem lát a tükrökben.

További funkciók

A bZ4X innovatív T-Mate vezetési és parkolási segédrendszerei között megtalálható a biztonságos kiszállást segítő rendszer, a hátul ülőkre emlékeztető rendszer, a vezetőt ellenőrző kamera, az adaptív távolsági fényszóró és még sok más – magabiztos és biztonságos vezetési környezetet teremtve Ön és a többi közlekedő számára.

Fedezze fel a bZ4X modellt

 

Fedezze fel bZ4X modellünket a kiterjesztett valóságot használó alkalmazásunk segítségével. Töltse le az applikációt és nézze meg minden szögből, hogyan mutatna az autó a feljáróján, a garázsában vagy akár a nappalijában – mindezt a kiterjesztett valóság segítségével. Az alkalmazás letöltéséhez használja az App Store vagy a Google Play szolgáltatásokat az alábbi link segítségével.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.