Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

TOYOTA RAV4

100% SUV. 100% HIBRID. Minden porcikájában szabadidő autó.

Nincsenek félmegoldások.

Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják, s mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

JELLEMZŐK

Létezik hybrid és létezik Toyota hybrid

Ez az autó mindenütt megállja a helyét: az emissziós korlátozásokkal szabályozott belvárosi övezetekben ugyanúgy, mint egy festői szerpentinen vagy kemény terepen. Különleges öntöltő hibrid hajtásának köszönhetően az új Rav4 mindig megfelelő teljesítményt kínál, de sem a hatótávolság, sem az üzemanyag fogyasztásterén nem ismer kompromisszumot.

Létezik formatervezés és létezik stílus

Karakteres stílusával ás kézműves kidolgozású, kifinomult utasterével az új Rav4-et azok számára alkottuk, akik büszkék arra, hogy kiemelkednek a tömegből. A négyféle felszereltséggel és új karosszériaszínekkel megrendelhető autó a LED fényszóróktól a különleges hátsó lámpákig minden porcikájában az SUV-modellek masszív erejét sugallja.

Létezik intelligencia és létezik okos cselekvés.

Robosztus karosszériája és kifinomult utastere mellett a Rav4 a szegmens élvonalába számító technológiákat is kínál. Jó példa erre a Toyotánál elsőként alkalmazott digitális visszapillantó tükör, a panoráma monitor, az új JBL hangrendszer vagy a nagy méretű és nagy felbontású 8 colos érintőképernyő.

Létezik kényelem, és létezik kifinomultság

 

Kimagasló érzékelhető mi minőségével az új Rav4 utastere egyedülállóan tágas, kényelmes és harmonikus formavilágú környezetet kínál; ha pedig több tárgyat kell szállítani, ledönthető ülésekkel tetszés szerint bővíthető a csomagtér.

Fejlett biztonsági rendszerek

Az innovatív Toyota Safety Sense biztonsági csomag új szintre emeli a vezetéssegítő rendszerek hatékonyságát. Az új RAV4 nemcsak figyelmeztet a veszélyre, hanem segít is elkerülni a baleseteket. Így a vezető és utasai teljes körű védelmet élvezhetnek, ráadásul az autó vezetése minden eddiginél nagyszerűbb élmény.

Szeretne több információt az új Rav4-ről?