Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Toyota Rav4

A Toyota büszke arra, hogy megteremtette a kompakt SUV-k piacát, amikor 1994-ben bemutatta első szabadidőautóját RAV4 – Recreational Active Vehicle with 4 Wheel-Drive.

1994 óta a mintegy 150 országban forgalmazott RAV4 eddigi három generációjából több mint 4,5 millió darab talált gazdára, s e mennyiségből mintegy 1,2 millió darab kelt el az európai piacokon.

A negyedik generációs modell továbbra is megőrzi azokat a formai elemeket, amelyek sikerre vitték a korábbi változatokat. Ahogy az elmúlt 18 év során, úgy az új modellgeneráció esetében is az volt a fejlesztők fő célkitűzése, hogy a RAV4 tökéletesen megfeleljen a vásárlók folyamatosan emelkedő elvárásainak, amelyek dinamikusan formálják a kompakt SUV-k piacát, hiszen az aktív életmódot élő családok egyre nagyobb térkínálatot és egyre rugalmasabban alakítható belső tereket igényelnek.

Az új RAV4 tervezői kiválóan megérezték a hangsúlyok változását, és olyan autót alkottak, amely továbbra is maga diktálja a divatot a kategóriában. Az új modell különleges, egyedi stílust, kifinomult, prémium minőségű utasteret és új Integrált Menetdinamikai Rendszert, valamint élvezetes vezethetőséget és alacsony fogyasztású hajtásláncokat kínál.

 

RAV4 1 100 000 Ft árelőnnyel

RAV4 2.0 benzines kéziváltós Active Style

Listaár: 9 815 000 Ft
Kiemelt kedvezmény: 1 100 000 Ft
Kedvezményes ár: 8 715 000 Ft

Teljes árelőny: 1 100 000 Ft

ÉrtékŐr programban 3+2 év garancia!

  • 18″ Fekete könnyűfém keréktárcsák
  • Bi-LED fényszórók
  • LED fénysávos nappali menetfény
  • 5. ajtó érintésmentes nyitása
  • Sötétített hátsó üvegek
Ajánlatunk 2019. március 23-tól április 30-ig vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes a meghatározott, készleten lévő Toyota modellek esetén.
A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel értékesítő kollégáinkat.

SUV. Újraértelmezve, a hibrid erejével!

Az új első- és összkerék-meghajtású RAV4 az autó jól ismert tulajdonságainak és a Toyota hibrid technológiájának egyesítésével átformálja a szabadidő-autóról alkotott elképzeléseket. Az adaptív sebességtartó automatika, a Toyota Safety SenseTM biztonsági rendszer és a 360°-os panorámamonitor minden eddiginél magasabb szintre emeli a komfort- és biztonságérzetet.