Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó

100% SUV. 100% HIBRID. 

Nincsenek félmegoldások.

Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják, s mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

RAV 4 árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

RAV 4 Katalógus  (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

RAV 4 Tartozék Katalógus  (pdf)
Tartozék Katalógus letöltése (pdf)

Tesztvezetés / Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

Minden ízében RAV4

Stílus és technológia: a kifinomult és egyedi RAV4 hamisítatlan SUV-hangulatot áraszt.

Minden kalandra felkészült

 

Kompromisszummentesen sokoldalú, kifinomult és hatékony: a RAV4 Adventure felkészült minden kalandra. Vágjon neki a városnak az új 19”-os kerekeken, melyeket a szélesített kerékívek fognak körbe. Hódítson meg izgalmas terepeket maximális nyugalomban az első és a hátsó aláfutásgátlók révén. A LED ködlámpákkal a viszontagságos idő sem jelent akadályt. A RAV4 Adventure kompromisszumok nélkül áll a kalandok elé.

Kényelmes, bárhová is sodorja az élet

 

Vágjon neki minden útnak páratlan kényelemben. A RAV4 Adventure stílusos és csendes utastere különösen tágas helyet kínál, amelyet az aprólékosan megmunkált részletek tesznek igazán egyedivé. A sportos bőrülések narancssárga kontrasztvarrással és különleges dombormintákkal izgalmas látványt nyújtanak, miközben a tágas, szellős utastér kényelmes utazást biztosít mindenki számára.

Készen áll a városra

 

Az új, továbfejlesztett 19”-os matt szürke könnyűfém keréktárcsákkal a RAV4 Adventure átlép minden úthibán. Az erős, könnyű és tartós kerekeket úgy tervezték, hogy terepen is megállják a helyüket.

Hybrid Drive

A Toyota RAV4 a piacon egyedülálló módon öntöltő hibrid hajtással is elérhető. Az elektromotor és a benzinmotor különleges kombinációja kivételes hatékonyságot és kimagasló dinamikát kínál, jelenleg a legjobb alternatívát biztosítva a hagyományos hajtásláncok között.

Hibrid a négyzeten

 

A RAV4 esetében kétféle hibrid hajtás választható: a 2.5 Hybrid Dynamic Force 218 lóerővel és elsőkerékhajtással, valamint a 222 lóerős verzió összkerékhajtással. Bármelyiket is választja, kivételes menetdinamika és kifinomult gyorsulás fogadja Önt.

Miért érdemes Toyota hibridet választani?

 

A Toyota hibrid autói a maximális hatékonyságot szem előtt tartva készültek, így Ön a mindennapi útjainak akár 80 százalékát is elektromos hajtással teheti meg. Menet közben és fékezéskor az öntöltő hibridek áramot termelnek, így az akkumulátort sosem kell külön feltölteni. További előnyeik között megtalálható a már bizonyított megbízhatóság, valamint a kopó alkatrészek csekély száma.

Fejlett biztonsági rendszerek

Az innovatív Toyota Safety Sense biztonsági csomag új szintre emeli a vezetéssegítő rendszerek hatékonyságát. Az új RAV4 nemcsak figyelmeztet a veszélyre, hanem segít is elkerülni a baleseteket. Így a vezető és utasai teljes körű védelmet élvezhetnek, ráadásul az autó vezetése minden eddiginél nagyszerűbb élmény.

Tartozékbemutató videó

Ismerje meg közelebbről

 

Fedezze fel azokat a stílusos részleteket, melyek igazán lenyűgözővé teszik a RAV4 modellt

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.