TOYOTA GAZOO Racing - Toyota Sakura
Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

TOYOTA GAZOO Racing

GYORSAN… GYORSABBAN… GR‑FOKOZATBAN!

Hiszünk a tapasztalatra alapozott fejlesztésben – éppen ezért a Toyota Gazoo Racing modelljeit a világ legextrémebb körülményei közt versenyeztetjük. A kérlelhetetlen versenygépekben használt és tökéletesre csiszolt technológiát később az utcai GR modellekbe is beépítjük, hogy Ön egy vérbeli sportkocsi teljesítményét és dizájnját élvezhesse. Motorsport‑ihletésű GR Sport autóink a mindennapos közlekedés során is a versenyzés szépségét idézik.

A GR Sport modellek kívül‑belül karakteresebb, dinamikusabb formavilágúak, és a kiegészítők széles választéka még emlékezetesebbé varázsolhatja utazásait.

A stílust és a tartalmat harmonikusan ötvöző új Corolla GR Sport versenypálya‑hangulatú dizájnt és dinamikus vezetési élményt kínál.

A kifinomult és minden ízében modern Corolla SD GR Sport még nagyobb lendülettel tölti fel vezetőjét.

Kifinomult formaterv, full hybrid hajtás és olyan erő, amivel tökéletesen átélheti a vezetés tiszta élményét.

Dinamikus látványával a C‑HR eleve kitűnik a tömegből, de ez a hatás még tovább fokozható a GR Sport kialakítással.

Vérbeli sportkocsi: a Toyota motorsport‑génjeivel nemesítettük és versenypályán tökéletesítettük.

A legenda visszatért: teljesítmény, egyensúly és lendület, hibátlanul modern formában.

Jóval több, mint egy szokványos izomautó: ezt a gépet a WRC tüzében kovácsoltuk, hogy Ön bárhol átélhesse vele a vezetés felhőtlen élményét.

GALÉRIA