Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Váljon eggyé az úttal

Bemutatkozik a vadonatúj GR86, az Ön belépője a GR lenyűgöző világába.

A Toyota ikonikus sportautói, például a 2000GT és az AE86 szellemiségét megtestesítő GR86 az egyik utolsó példány a fajtájából. Rugalmas, mozgékony és vonzó, formáit pedig közvetlenül befolyásolták a motorsportban szerzett tapasztalataink, hogy Ön csak arra koncentráljon, ami igazán számít: a tiszta vezetési élményre.

Készen áll, hogy eggyé váljon az úttal?

GR 86 árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Katalógus letöltése (pdf)
GR 86 Katalógus letöltése (pdf)

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

Egy autó, amely felülmúlja az elvárásokat

 

A GT86 legendásan élvezetes vezetési élményére építve az új, még erősebb GR86 igazi élményautó lett, amely azoknak készült, akik tudják és értik, hogy mitől különleges a vezetés. Ismerik azt a tiszta pillanatot, amikor az autó és az út eggyé válik. Élvezze a hamisítatlan vezetési élmény izgalmát!

A vezetés lenyűgöző élményének története

 

Bár a GT86-tól örökölt DNS-ét le sem tagadhatná, a vadonatúj GR86 gyökerei egészen az 1960-as évekig vezethetők vissza. A sportos megjelenéstől a versenysportig, a boxermotoroktól a súlycsökkentésig: új, hátsókerékhajtású, 2+2 üléses kupénkra ikonikus múltbéli sportautóink egész sora volt hatással.

SPORTS 800 ‘YOTA-HACHI’

 

1965–1969: A Sports 800 volt a Toyota első sorozatgyártású sportautója. A vízszintesen ellentétes 790 köbcentis „boxer” motornak és a hátsókerékhajtásnak köszönhetően emlékezetes hármas győzelmet ért el a Toyota számára az 1967-es Fuji 24 órás versenyen.

2000GT

 

1967–1970: Vitathatatlanul Japán első szuperautója, a Yamaha Motor Co. vállalattal együttműködésben készült 2000GT, amely a Csak kétszer élsz című James Bond kasszasiker főszereplője, valamint számos sebességrekordot és győzelmet aratott a versenypályákon.

AE86 ‘HACHI-ROKU’

 

1983–1987: Családi autós gyökerekkel lett kultikon az AE86, amely évtizedek óta a versenyzők és a drifterek kedvence, köszönhetően magas fordulatszámra képes 1,6 literes motorjának, közvetlen kormányzásának és játékos hátsókerékhajtásának.

GT86

 

2012–2021: A GT86 átírta a sportautók történelmét. Az autósport világában is letette névjegyét a 2012-es Nürburgringi 24 óráson aratott kategóriagyőzelemmel, valamint a Super GT sorozatban, a hosszútávú versenyeken és a rally világában elért sikerekkel.

Toyota_GT86

Tiszta vezetési élmény

 

Váljon eggyé az úttal a számos teljesítménynövelő funkciónak köszönhetően. A GR86 a fokozott gázreakciót, valamint a megerősített sebességváltót és kuplungot egy kivételesen könnyű karosszériával és kategóriaelső aerodinamikával ötvözi, beleértve az első légbeömlőket, az oldalsó küszöb légterelőket és a Toyota motorsport-tapasztalataiból hasznot húzó, kacsafarkat mintázó hátsó szárnyat.

TELJESÍTMÉNY
Valódi versenytechnika a közutakra

 

Az új Toyota GR86 motorja továbbfejlesztett szívó- és kipufogórendszerrel rendelkezik a hajtás teljesítményének és reakcióinak fokozása érdekében. Mindemellett csökkentették a súrlódást a szerkezetben, ezzel nagyobb nyomatékot biztosítva minden sebességtartománynál. A 3400 fordulat/percnél produkált 250 Nm nyomaték egyedülálló vezetési élményt nyújt, amely közvetlenül a Toyota illusztris motorsport-örökségét viszi át a közútra. Ennek a szakértelemnek köszönhetően közvetlen, jó reakcióképességekkel rendelkező és dinamikus hajtást kapott az autó.

Toyota GT86

FORMÁK
Kifejező megjelenés

 

A GR86 lenyűgöző megjelenését a teljesítményre tervezték. A széles kiállás és az elegáns, aerodinamikus első légbeömlők és hűtőrács látványos sportos orrkialakítást eredményez. Az új, karcsú oldalsó légterelők segítik csökkenteni az oldaldőlést, míg a hátsó kerékjárati ívek toldatai és a hátsó légterelő biztosítja a stabilitást.

Felfüggesztés

 

A GR86 könnyebb, merevebb felfüggesztéssel rendelkezik, amely biztosítja a sportautókra jellemző könnyű kezelhetőséget és kiváló kormányreakciókat.

 

Teljesítményre tervezve

 

Fedezze fel a GR86 modellt igazán különlegessé tévő stíluselemeket

GR_86
GR86_2

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.