Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó

Miért érdemes a Toyotát választani flottapartnernek?
A flottapartneri kapcsolat előnyei

 

Ezekre számíthat, ha minket választ:

1- Versenyképes Teljes Üzemeltetési Költség (TCO)1

A Teljes Üzemeltetési Költség a legfontosabb vásárlási szempont, mivel ez mutatja meg egy gépjármű teljes tényleges költségét a vásárlástól kezdve a karbantartáson keresztül az autó használt autóként történő eladásáig. A TCO legnagyobb része az értékcsökkenés, mely akár 40%-át is kiteheti a teljes üzemeltetési költségeknek.

A Toyota gépjárműveket használó cégek megtapasztalhatták, hogy gépjárműveink Teljes Üzemeltetési Költsége rendkívül kedvező, többek között ezért is ilyen magas az elégedett és újravásárló cégek száma.

2 – Magas maradványérték

A Toyota gépjárművek értékvesztése lassú és még évek múltán, magas futásteljesítménnyel is magas áron értékesíthetők. Így biztos lehet benne, hogy a befektetése értékálló. Független felmérések alapján a Toyota értéktartása a legjobbak közé tartozik a piacon.

3 – Bármilyen cégautó igényét teljesítjük

Megújult széles termékpalettánk révén vállalata bármilyen személyautó igényét a legkisebbtől a legnagyobb és legkülönlegesebb járműig bezárólag ki tudjuk elégíteni.

4 – Üzleti igényeknek teljesen megfelelő felszereltségek

Termékstratégiánk részeként olyan felszereltségi szinteket alakítottunk ki melyek teljes mértékben megfelelnek cégautós elvárásainak. Bármelyik felszereltségi csomagunkat választja is, biztos lehet benne, hogy a cégek által leginkább elvárt tartalommal rendelkezik.

5 – Flottakedvezmény már 1 darab autó vásárlásakor

Legfontosabb flottamodelljeink esetében már egy darab autó vásárlásakor is versenyképes ajánlatot biztosítunk, így segítve elő a kedvező kezdeti beruházási költséget.

6 – Környezetkímélő Full Hybrid termékek

A CO2 kibocsátás csökkentése mellett a NO3 és a korom kibocsátás minimalizálását is prioritásként kezeljük. A széleskörű Full Hybrid termékpalettánk a kompromisszummentes, költséghatékony és környezetkímélő autózást szolgálja. A Full Hybrid gépjárművet használó vállalat környezettudatosságot mutat partnerei felé.

7 – Hozzáértő flottatanácsadók

Flottatanácsadóink kiválóan ismerik a flottavásárlás folyamatának minden részletét, ezért gördülékenyen és gyorsan dolgoznak – így egyszerűbbé válik a flottavásárlás. Az autópark összeállításától a vállalatra szabott finanszírozási konstrukció kialakításán át az autók leszállításáig minden zökkenőmentesen történik.

8 – Egységes alkatrész listaárak

Országszerte bármelyik Toyota márkaszervizbe látogat is el, biztos lehet benne, hogy gyorsan és magas minőségben szolgálják ki. Ezen felül az eredeti Toyota alkatrészek árai nemcsak versenyképesek, hanem ugyanannyiba kerülnek mindenhol, így egyszerű kontrollálni a gépjárművek különböző számláit.

9 – Széleskörű pénzügyi szolgáltatások

Márkakereskedő partnereinknél a Toyota Pénzügyi Zrt. teljes körű pénzügyi termékpalettája elérhető, saját tartósbérlet szolgáltatásunktól a nyílt- vagy zártvégű pénzügyi lízingen át a rendkívül kedvező és garantált visszavásárlási konstrukciót kínáló Toyota Értékőr programig bezárólag.

10 – Országos lefedettség

Széles márkakereskedői és márkaszerviz hálózatunkon keresztül az ország egész területén ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Bármerre is menjen a közelben mindig lesz Toyota márkaszalon és márkaszerviz.

11 – Biztonság

A Toyota modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljes körű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.

12 – Ügyfél elégedettség

A Toyota modellek legendás minőségét nem csupán ügyfeleink rendkívül magas újravásárlási aránya, de független ügyfél elégedettségi és műszaki felmérések (J. D. Power and Associates, TÜV, Dekra, stb.) is visszaigazolják.

13 – Minősített használt autó program

T-Plusz minősített használt autó program a megbízható és kiszámítható használt autóhoz. A rendkívül szigorú vizsgálati eljárás tökéletesen kiszűri az autók esetleges hibáit, így garantáltan elkerülhetők a használt autó vásárlásával járó kockázatok. A program ezen kívül számos olyan plusz szolgáltatást is nyújt, amelyek általában csak az új autókhoz járnak.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.