Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

VÁROSI FELFEDEZŐ

Új energia tűnt fel a városban. Az új, dinamikus Yaris nem csak kompakt méreteivel hódít, hanem továbbfejlesztett hibrid hajtásláncainak vezetési élményével is, amelyek között immár egy 130 lóerős változat is megtalálható. A zökkenőmentes csatlakoztathatóságnak és a biztonsági rendszereknek köszönhetően pedig a városi vezetés kényelmes és egyszerű, soha nem akar majd kiszállni.

A VÁROSRA TERMETT

Hajtáslánc opciók
115 LE vagy 130 LE
Motor opciók
Öntöltő hibrid vagy benzines
Felszereltségi szintek
5 elérhető felszereltségi szint

KIFINOMULT VÁROSI
STÍLUS

Fáradhatatlan lendületével és merész, kifejező formáival az új Yarist pozitivitást sugároz. Mozgékony és fürge a városban, ugyanakkor öntöltő hibrid hajtásláncai autópályás használatra is tökéletesek. Új Yaris – mindig útra készen áll.

Intuitív technológia

VEGYE KEZÉBE AZ IRÁNYÍTÁST

A digitális kijelzők intuitív kezelőfelületükkel kombinálva gazdag felhasználói élményt nyújtanak. A digitális műszeregység magabiztos irányítást biztosít, a 10,5″ multimédiás érintőképernyő pedig könnyű hozzáférést nyújt a médiához.

Továbbfejlesztett hybrid

EXTRA LENDÜLET

Közvetlen és fürge a városban, miközben autópályán is tökéletes.

Az új Yaris  sosem áll meg

A VÁLASZTÁS EREJE

A pozitív kisugárzásával és az élet iránti szenvedélyével a Yaris kétféle hibrid hajtásával választási lehetőséget kínál.

A két 1,5 Hybrid hajtáslánc erősebb tagjaként az új 130 lóerős változat tökéletes az aktív, sportos vezetéshez

 

Hybrid 130

 

Stresszmentes, könnyed és városi vezetéshez ideális, a 116 lóerős változattal nem is lehetne egyszerűbb az élet

 

Hybrid 115

 

Biztonság

TOYOTA T-MATE. MINDIG ÖNNEL A BIZTONSÁGOSABB UTAZÁS ÉRDEKÉBEN

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében az új Yaris Corolla Touring Sports megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes, csupán néhány kiválasztott funkciót tartalmaz.

Véletlen gyorsítást megakadályozó funkció alacsony sebességnél

 

Alacsony sebességnél, ha a gázpedált erősen lenyomják olyan akadályok előtt, mint egy másik autó, kerékpáros vagy gyalogos, a rendszer korlátozza az éles gyorsítást, hogy minimalizálja az ütközés kockázatát.


Proaktív vezetési asszisztens – lassítási asszisztens

 

Ez a rendszer támogatja a kifinomult lassítást a gázpedál felengedésekor, amikor egy elöl haladó járműhöz közelít.


Vezetőt figyelő rendszer (EDSS), vészhelyzeti automata megállással

 

Amennyiben a rendszer egy ideje már nem érzékeli a vezető bármilyen beavatkozását, hangjelzésekkel figyelmeztet. Amennyiben erre sem reagál, az EDSS a járművet automatikusan lassítani kezdi, majd megállítja anélkül, hogy elhagyná az adott forgalmi sávot. A rendszer bekapcsolja a vészvillogókat, ezzel figyelmeztetve a többi közlekedőt, valamint kioldja az ajtózárakat, ezzel megkönnyítve a segélyszolgálatok dolgát, amennyiben szükséges a beavatkozás.

Biztonságos kiszállást segítő rendszer

 

A rendszer a holttérfigyelő radarját használja, hogy megelőzze az ajtónyitásból és az utasok kiszállásából adódó baleseteket a hátulról érkező kerékpárosokkal vagy járművekkel. Amennyiben fennáll az ütközés veszélye, az adott oldali irányjelző felvillan, miközben a műszeregységen is látható egy figyelmeztetés, illetve hangjelzés is jelzi az utas számára a veszélyt.


TSS Over-The-Air frissítések

 

Az OTA szoftverfrissítés garantálja, hogy a Toyota Safety Sense (TSS) rendszer mindig naprakész legyen a legújabb funkciókkal és fejlesztésekkel.

Ismerje meg közelebbről

GALÉRIA

Új Yaris 2024 árlistánkat a gombra kattintva tekintheti meg!

Érdekli az új Yaris? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.