Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

ÚJ TOYOTA YARIS

Miért állna le, ha ennyi energiája van?

Kiaknázva több mint 20 évnyi tapasztalatunkat a hibridek terén, illetve mindazt a minőséget és innovációt, ami immár összeforrt a Yaris nevével, a stílusos, dinamikus és tökéletesen arányos 4. generációs Yaris készen áll arra, hogy új energiával töltse fel az autózást.

A 2021-es Év Autója díj nyertese

Az Év Autója idei szavazásán az új Yaris kapta meg a rangos díjat.
A felvillanyozó hibrid teljesítmény és a stílusos nagyvárosi formavilág nyerő kombinációjának köszönhetően Európa vezető autós újságírói az új Yarisnak ítélték oda a 2021-es Év Autója megtisztelő címét.
Ha lehengerlő lendületben van, miért torpanna meg?

Miért ne lehetne élvezetes?

Továbbfejlesztett, minden eddiginél készségesebb, hatékonyabb és kifinomultabb öntöltő hibrid rendszerével, valamint fürgeségével, kezes viselkedésével és precíz irányíthatóságával a vadonatúj Yaris csak úgy duzzad az energiától.

Miért ne mutathatna jól?

Szemet gyönyörködtető arányok és sportos megjelenés: a vadonatúj Yaris álló helyzetben vonzó látvány, hanem a forgalomban is vezetve, miközben magabiztosan navigál a nagyvárosi forgatagban. Tágas utastere az innovatív tervezés és a fejlett technológia tökéletes megtestesülése, hogy a vezető szinte eggyé váljon autójával és az úttal.

Miért ne maradhatna kapcsolatban?

Kisautó még sosem kínált ilyen intelligens biztonsági rendszereket és olyan prémium megoldásokat, mint a 10 colos szélvédőre vetített információs kijelző (Head-Up Display). A vadonatúj Yaris zsúfolva van olyan technológiákkal, amelyeket arra terveztünk, hogy kellemesebb autózással, nagyobb biztonsággal és fejlettebb konnektivitással tegyék kellemesebbé az Ön mindennapjait.

Miért ne lehetne teljes?

A hibridek piacvezetőjeként olyan öntöltő hibrid technológiát építettünk a vadonatúj Yaris-ba, amit már több mint 20 éve folyamatosan tökéletesítünk. Napjainkban mintegy 13 millió Toyota hibrid autó fut a világ útjain, és ez az innovatív, hatékony és élvezetesen vezethető hibrid technológia ma már igazán széles modellpalettán jelenik meg, ahol mindenki megtalálja az életstílusához legjobban illő autót.

Élvezze az utazást!

Az új Yaris motorkínálatában háromféle erőforrás szerepel: egy 1,0 literes háromhengeres motor, illetve egy – hibrid technikával vagy anélkül rendelhető – vadonatúj, 1,5 literes háromhengeres motor. Komoly forgatónyomatékával az 1,5 literes erőforrás gördülékenyen és egyenletesen gyorsít: a városban fürge és élvezetes, de országúton is tökéletes.

Hibrid: az elektromosság erejével

Az új Yarisban bemutatkozó vadonatúj 1,5 literes benzinmotorunk és továbbfejlesztett, 4. generációs hibrid rendszerünk az élvezetes teljesítmény és a csekély fogyasztás páratlan kombinációját kínálja.

Több mint 20 év tapasztalatával fejlesztettük ki az új, kis tömegű lítium-ion akkumulátort, ami képes eltárolni a lassítás és fékezés során elektromossággá alakított és visszaforgatott többletenergiát. Ennek köszönhetően Ön már a városban megtett autózás 80 százalékában is számíthat az elektromos hajtásra, amikor az autót kizárólag az elektromotor mozgatja – nulla károsanyag-kibocsátással.

Még biztonságosabb

A Toyota hitvallása szerint a biztonság mindenkit megillet, ezért az új modellt minden idők legbiztonságosabb Yaris-ává formáltuk. Az alapfelszereltség része a fejlett ütközést megelőző biztonsági rendszer, a vészhelyzeti kormányzási asszisztens, a jelzőtábla-felismerés és az adaptív sebességtartó automatika, és mindezt éjszakai gyalogos-felismerés egészíti ki. Szóval, ha Ön nem is gondol minden pillanatban a biztonságra, biztos lehet benne, hogy az új Yaris igen.