Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok
toyota_yaris_kedvezmenyek

Yaris árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Katalógus letöltése (pdf)
Toyota Yaris Katalógus letöltése (pdf)

Tartozék Katalógus letöltése (pdf)
Toyota Yaris tartozékok (pdf)

Ajánlatkérés
Kérje ajánlatunkat!

YARIS GR SPORT

 

Üljön be egy olyan autó volánja mögé, amelyet a TOYOTA GAZOO Racing csapat stílusában terveztek. A legújabb Yaris GR SPORT minden kanyarban egyesíti a sportosságot, a páratlan kényelmet és a dinamikát. Készüljön fel egy erőteljes élményre!

Sportos stílus

A Yaris GR SPORT már első pillantásra is lenyűgöző. A különleges, fekete tetővel és fekete külső részletekkel kombinált Dynamic Grey fényezés, a piros díszítéssel ellátott, polírozott 18″ alumínium kerekek, valamint az első hűtőrács és a T-alakú hátsó diffúzor igazi versenyautós hatást keltenek – mintha csak a TOYOTA GAZOO Racing csapatának versenyre felkészített autóját látná maga előtt.

Eredeti utastér

Az új Yaris GR SPORT ugyanolyan stílusos belül is, mint kívül. Nyissa ki az ajtót, és csodálja meg az összes különleges részletet, beleértve a GR logókat, a piros varrásokat a kormányon és a váltókaron, az exkluzív fémes díszítéseket az egész belső térben vagy a fűtött ülések Ultrasuede™ öko-velúr kárpitozását.

Kiváló kezelhetőség

A Yaris GR SPORT lényege a dinamikus kezelhetőség. Ez a verzió módosított első és hátsó felfüggesztést kapott, amely a TNGA platformmal együtt jobb teljesítményt, tapadást és stabilitást, valamint gyorsabb kormányreakciót eredményez. Két hajtáslánc elérhető hozzá: a 116 lóerős hibrid és a 125 lóerős 1,5 literes benzines egység iMT intelligens kézi sebességváltóval.

A vezető köré építve

A Yaris megmutatja azt, hogy mi mindent lehet kihozni egy nyitott, tágas, vezetőközpontú utastérből, ami rácáfol az autó kompakt, külső méreteire. A lágy tapintású anyagok és a minőségi burkolatok olyan környezetet teremtenek, ami egyszerre hívogató és megnyugtató. A vezetőülés letisztult, minimalista formavilága segít, hogy Ön mindig az útra tudjon összpontosítani, miközben az alacsonyra húzott műszerfal, az ergonomikus kormánykerék és a mélyen elhelyezett multimédia képernyő magabiztosságot ad a vezetéshez.

Szelet vet, és vihart arat

 

A Yarist az utolsó milliméterig gondosan megterveztük. A látványosan széles, mégis kompakt autó magabiztosan áll bele a kanyarokba, így a dinamikus vezetési élmény garantált.

Hibrid: felvillanyozó erő

 

A Yaris 1,5 literes benzinmotorja és fejlett 4. generációs hibrid rendszere a lelkesítő teljesítmény és a meglepően csekély fogyasztás egyedülálló kombinációját kínálja.

A hétköznapok eleganciája

 

Modern, hívogató és stílusos utastér: a Yaris kiváló minőségű anyagainak és kellemes hangulatvilágításának köszönhetően a kabin nemcsak szép, hanem a burkolatok tapintása is kifejezetten kellemes.

A városokra lett kitalálva

A korszerű hibrid technológiát és az izgalmas, lendületes dizájnt tökéletesen ötvöző Yaris egyaránt otthonosan mozog a városi forgalomban és az országutakon. A Toyota új TNGA platformjára épített, fejlett hibrid rendszerrel hajtott autót arra terveztük, hogy igazi élvezet legyen vele közlekedni.

Még biztonságosabb

A Toyota hitvallása szerint a biztonság mindenkit megillet, ezért az új modellt minden idők legbiztonságosabb Yaris-ává formáltuk. Az alapfelszereltség része a fejlett ütközést megelőző biztonsági rendszer, a vészhelyzeti kormányzási asszisztens, a jelzőtábla-felismerés és az adaptív sebességtartó automatika, és mindezt éjszakai gyalogos-felismerés egészíti ki. Szóval, ha Ön nem is gondol minden pillanatban a biztonságra, biztos lehet benne, hogy az új Yaris igen.

Nézze meg közelebbről

Fedezze fel azokat a stílusos részleteket, amik igazán lehengerlővé teszik a Yarist.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.