Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!









Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Toyota Yaris

Új Yaris – Új szerelem

Tökéletes társ a nagyvárosban

A megújult, még dinamikusabb megjelenésű Toyota Yaris számtalan remek megoldást kínál a hatékony és kényelmes városi közlekedéshez. Kompakt karosszéria, szűk fordulókör, a Toyota Safety Sense forradalmian új aktív biztonsági rendszerei – csupa olyasmi, amelyekkel még a zsúfolt nagyvárosi utakon is élvezetesen és könnyedén autózhat. Minden barátja irigyelni fogja érte!

Új Yaris 19 500 Ft/hó

Yaris 1.0 3 ajtós Start kéziváltós

Kedvezményes ár értékőr programban:   2 995 000 Ft
Önerő:  1 183 000 Ft
Finanszírozott összeg:  1 812 000 Ft
Maradványérték:  1 347 750 Ft
Futamidő:  36 hónap
THM:  4,9 %

Havi törlesztő részlet:   19 500 Ft

Díjmentes 5 év vagy 200 000 km Extracare garancia

Yaris árlista letöltése

 

Yaris árlista letöltése

Ajánlatunk 2018. augusztus 21-től 2018. szeptember 30-ig vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes új Toyota Yaris modell esetén. Az ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. A feltüntetett napi díj az alábbi kalkuláció figyelembe vételével került meghatározásra: Modell: Yaris 1.0 3a Start, Bruttó ár: 2 745 000 Ft, Bruttó önerő: 965 000 Ft, Finanszírozott összeg: 1 780 000 Ft, Futamidő: 36 hónap, Bruttó maradványérték: 1 235 250 Ft, Kamat: 5,6%, THM: 5,9%, Havi lízingdíj: 22 820 Ft. Az összes kamat és kapcsolódó finanszírozási költséggel növelt törlesztendő összeg: 2 033 951 Ft. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A finanszírozási szerződésben foglalt lízingdíj fizetése havonta történik, a feltüntetett napi lízingdíj csak tájékoztató jellegű és az a számolt havi lízingdíj napokra lebontott összege. Referencia THM: 5,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén). A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A hirdetés nem minősül konkrét ajánlattételnek, annak célja a figyelemfelkeltés, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.

Formaterv- figyelemfelkeltő

A LED nappali menetfények és a különleges LED fényvezető elemek hatásosan hangsúlyozzák az autó dinamikus és modern stílusát. A szemet gyönyörködtető könnyűfém keréktárcsák, a vadonatúj hűtőrács és az új formájú hátsó lökhárító robusztusabbnak láttatják az autót, miközben az elegáns övvonal és a határozott karaktervonalak tökéletesen egészítik ki a Yaris kompakt és mutatós formavilágát.

Az új Toyota Yaris utasterét úgy alakítottuk ki, hogy maximális kényelmet és ergonómiát kínáljon. Kényelmes ülések, bőséges hely a hátsó utasok számára, tágas csomagtér és rengeteg intelligens tárolási megoldás – csupa olyan előny, ami tökéletessé varázsolhat egy kompakt városi autót. Az elegáns, háromküllős, bőrborítású kormánykeréktől kezdve a megújult szellőzőnyílásokon és kezelőszerveken, a multimédia rendszer képernyőjén és az új kárpitozáson át egészen a modernizált műszerekig minden részlet arról árulkodik, hogy tervezőink csak a legjobbal elégedtek meg. Mindent megtettünk azért, hogy Ön remekül érezze magát új Toyota Yarisában.

Olyan autót keres, amelynek hibátlan eleganciáját mindenki megcsodálja? Akkor az exkluzív Selection kivitel pontosan Önnek készült!

Technológia – az Ön igényeire szabva

A biztonság tekintetében piacvezetőnek számító új Toyota Yaris olyan modern aktív biztonsági technológiákat kínál, amelyek hatásosan hárítják el vagy csökkentik az ütközés veszélyét. A Toyota Safety Sense csomag minden modellváltozatban alapfelszereltség*, így a Yaris páratlan védelmet nyújt utasainak.

Mindemellett ott van még a műszeregységben elhelyezett színes, 4,2 colos TFT kijelző**, amelyről minden járműinformációt könnyen leolvashat. A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek segítségével nemcsak könnyedén kezelheti a Toyota Touch 2 multimédia rendszer zenelejátszó funkcióit, hanem telefonhívásokat is indíthat, és mindvégig kézben tarthatja az autó különféle rendszereit.

*A jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA) a Active felszereltségi szinttől áll rendelkezésre
**Active felszereltségtől

Toyota Safety Sense- Minden új Yarishoz alapfelszerelés a Toyota Safety Sense csomag**

A proaktív biztonsági technológiával autózzon bármilyen forgalomban, bármilyen utakon
**A jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA) a Active felszereltségi szinttől áll rendelkezésre

Ütközés-előtti biztonsági rendszer (PCS)

A Toyota Safety Sense csomag Ütközés Előtti Biztonsági Rendszere lézer és kamera segítségével deríti fel az autó előtti útszakaszon közlekedő járműveket. Ha a rendszer ütközésveszélyt észlel, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Ha az autós nem fékez időben, a berendezés a fékek automatikus működtetésével megelőzi az ütközést, vagy mérsékli annak súlyosságát.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA + SC)

Egy kamera közreműködésével a Toyota Safety Sense sávelhagyásra figyelmeztető rendszere figyeli a forgalmi sávokat elválasztó vonalakat, és audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha azt észleli, hogy a jármű az irányjelző működtetése nélkül készül elhagyni a sávot.

Útjelzőtábla-felismerés (RSA)

A Toyota Safety Sense csomag Útjelzőtábla-felismerés rendszere többek közt a sebességkorlátozások és az előzési tilalmak jelzéseit is felismeri, és megjeleníti ezeket az új, színes TFT kijelzőn. A rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt, ha nem veszi figyelembe ezeket a korlátozásokat.

Automatikus Távfény (AHB)
A Toyota Safety Sense csomag Automatikus Távfény rendszere éjszaka a forgalom minden résztvevője számára optimális fényviszonyokat teremt. A szembejövő és a távolodó járművek lámpáit, valamint a közvilágítás erősségét egy kamera érzékeli. A biztonságos közlekedés érdekében a rendszer automatikusan vált a távolsági és a tompított fény között.

Motorválaszték:

  • Az ESTEC motorcsaládba tartozó új 1.5 Dual VVT-iE

Dinamikus, mégis takarékos autózáskompromisszumok nélkül
A 111 lóerős teljesítmény és a 4000/perc fordulatszámon leadott 136 Nm forgatónyomaték (amiből 118 Nm már 2000-es fordulatnál rendelkezésre áll) kivételes dinamizmussal és rugalmassággal ruházza fel a Yarist. A városi autózás kényelmesebb, mint valaha, mivel az egyes sebességfokozatok széles sebességtartományban használhatók.

Alacsony fogyasztás
A 1.5 Dual VVT-iE motor a nagyobb teljesítmény ellenére is kevesebbet fogyaszt, mint a Yaris előző változatából ismert 1.33 Dual VVT-i blokk. Az új, Euro 6c emissziójú erőforrás üzemanyag-fogyasztása kombinált ciklusban mindössze 4,5 l/100 km

  • 1,5 VVT-i Hybrid

Teljesítmény: 100 LE
A két erőforrás együttes teljesítménye 100 lóerő, ami mind a városban, mint a közutakon lendületes, mégis takarékos autózást kínál.

Üzemanyag-fogyasztás: 3,1 l/100 kmTakarékos autózás a városi forgalomban? Egy hibriddel ez is lehetséges! A forradalmian új hibrid rendszerrel még a zsúfolt nagyvárosi utakon is tartható a 3,1 l/100 km-es fogyasztás.

Gyorsulás: 11,8 s 0–100 km/h

Egy hibrid akkumulátora nagyon hosszú élettartamú, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy az erre vonatkozó garancia akár 10 évre is meghosszabbítható.*

A hibrid rendszer sosem hagyja teljesen lemerülni vagy túltölteni az akkumulátort, hanem folyamatosan 20 és 80 százalék között tartja a töltöttség szintjét. Ennek köszönhetően az autó mindig, bármilyen külső hőmérséklet mellett készen áll az indulásra – még akkor is, ha hetekig egy helyben állt.

* A garancia csak akkor érvényes, ha az akkumulátort rendszeresen ellenőrzi egy hivatalos Toyota márkaszerviz. További információkért forduljon Toyota márkakereskedőjéhez!

  • 1,0 literes VVT-i

A jól bevált 1.0 VVT-i motor teljesítménye 69 lóerő, és 100 kilométeren 4,8 liter benzint fogyaszt a városi forgalomban. Ráadásul nemcsak erős és takarékos, hanem a Toyoták megbízhatóságára és tartósságára is tökéletes példa.