Új Toyota modellek 2019 - Toyota Sakura
Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Toyota modellek 2019

A jövő a hibrideké

A Toyota a legfrissebb dizájnú, megbízható, biztonságos és hibrid hajtású autókkal készül a 120. Párizsi Autószalonra. Nem véletlen egybeesés, hogy a Párizsban bemutatott összes Toyota hibrid technológiát is kínál, hiszen a márka Európában eladott autónak majdnem a fele hibrid. A Toyota pedig még tovább megy ebben az irányban, egyre kifinomultabb és megfizethető autókat tervezve, amelyek egyúttal világszínvonalú biztonságot és üzemanyag-takarékosságot is kínálnak. A jövő már megérkezett.

14 év távollét után visszatér a legendás Camry, méghozzá jobb formában és gazdagabb felszereltséggel, mint valaha, ráadásul erős, öntöltő hibrid hajtással! Az új, 2,5 literes hibrid hajtáslánc takarékos, kifinomult és tiszta működéséhez élvezetes teljesítmény társul. A világ legkelendőbb szedánjának 8. generációja kimagaslóan kényelmes, tágas és fényűző utasteret, felhasználóbarát technológiát és egyedülállóan sportos stílust kínál. Ne hagyja ki a 2019-es év legizgalmasabb premierjét!

Az új Camry Hybrid 2019 első negyedévétől lesz elérhető a nyugat-európai piacokon, így Magyarországon is.

További információk a CAMRY modell oldalán

A vadonatúj Corolla egyszerre két formában is reflektorfénybe áll Párizsban: az egyik a sportos, kompakt és dinamikus Hatchback, a másik pedig a karcsú, kifinomult és sokoldalú Touring Sports. Az autó alacsony építése és lendületes tetővonala ellenére a karosszéria tágas utasteret rejt. A Corolla Hatchback igazi high-tech modell, ami a legmodernebb kényelmi rendszereket és a legújabb Toyota Safety Sense technológiákat kínálja a modern városlakóknak. Sőt még két hibrid hajtásláncot is, amelyek ugyan csendesen és takarékosan működnek, mégis elég erősek az utcák meghódításához.

Corolla modell oldala

TNGA padlólemeznek köszönhetően az új Corolla Touring Sports Hybrid nem pusztán a Hatchback egyik változata, hanem egy kifejezetten más jellegű, önálló modell. Az új Corolla Touring Sports tengelytávja 2700 mm, hátsó lábtere pedig a legjobb a kategóriában. A dinamikus és tágas karosszéria, az izgalmas első-hátsó LED-világítás és az alacsony építési mód már önmagában is élvezetes vezetési élményt ígér, és ezt az ígéretet az 1,8 literes 122 lóerős és a 2,0 literes 180 lóerős hibrid hajtás váltja valóra – méghozzá páratlanul alacsony fogyasztással.

Corolla modell oldala

Olyan elegáns vonalvezetés és bőséges tartozéklista, ami eddig csak a D-kategóriás autókra volt jellemző. A vezetőt és az utasokat egyaránt elégedettséggel töltik majd el az olyan szolgáltatások, mint például a holttérben, vagy tolatáskor oldalról feltűnő járművekre figyelmeztető biztonsági rendszer, a vezeték nélküli telefontöltő vagy a hátsó ülésfűtés. Az autó sportos formavilága, stílusos LED világítása és látványos könnyűfém keréktárcsái tökéletesen illenek a Toyota új szedánjának presztízséhez.

Corolla modell oldala

Kultikus SUV-modellünk ötödik generációja az első autónk, amit TNGA platformunkra építettünk. Ez a gyakorlatban még több kifinomultságot és kényelmet, fejlett biztonsági megoldásokat, jobb üzemanyag-fogyasztást és lenyűgöző vezetési élményt jelent. Az új 2,5 literes hibrid minden csepp benzint csendesebben és hatékonyabban használ fel. A modern, merész dizájnú autó nagyobb csomagteret, szélesebb karosszériát és hosszabb tengelytávot kínál, miközben maga a RAV4 ugyanolyan hosszú maradt, hogy kényelmesen lehessen vele manőverezni a városban. Bármerre is megy ezzel az autóval, mindenütt megfordulnak majd utána az emberek.

További információk az Új Rav4 modell oldalán