Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

CSALÁDBARÁT MEGOLDÁSOK

 

A vadonatúj Toyota Corolla Cross minden olyan szórakozási lehetőséget biztosít Önnek és családjának, amely szükséges lehet ahhoz, hogy igazán élvezhessék az Önök előtt álló utat. A beépített csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően – a 10,5” multimédiás képernyőn keresztüli valós idejű, felhő alapú navigációtól a 12,3” digitális műszeregységig – még az iskolajáratok is újra szórakoztatónak tűnnek majd.

Az irányítás az Ön kezében van

 

A Corolla Cross karcsú műszerfalának középpontjában egy új, 10,5″ érintőképernyő áll. Fogadja a hívásait, hallgassa kedvenc lejátszási listáit, és vezérelje könnyedén egyetlen intuitív érintéssel a különféle rendszereket az Apple CarPlay kompatibilitásnak köszönhetően.

Minden információ egyetlen pillantásra

 

A 12,3″ digitális műszeregységen nyomon követheti a valós idejű vezetési adatokat. A személyre szabható és rendszeresen frissített szoftverek gondoskodnak róla, hogy a Corolla Cross jövőbiztos legyen, és folyamatos kapcsolatot biztosítson.

Legyen mindig feltöltve

 

Nem kell mindig csatlakoztatnia telefonját kábelen keresztül. Amint beszáll a Corolla Crossba, egyszerűen helyezze készülékét a középkonzol alá, így vezeték nélkül töltve azt.

Prémium hangzás mindenhol

 

Hallgassa családja kedvenc lejátszási listáit minden úton a kilenc hangszórós JBL audiorendszeren keresztül, amely egy mélynyomót is tartalmaz.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.