Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Lenyűgöz és rabul ejt!

Térjen el a  megszokottól!

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR kormánya mögött!

C-HR 2023 árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

C-HR Katalógus  (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

C-HR Tartozék Katalógus  (pdf)
Tartozék Katalógus letöltése (pdf)

Tesztvezetés / Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

C-HR  GR SPORT

 

Még többre vágyik? A GR SPORT páratlanul sportos külső megjelenése a versenypályák izgalmát és pörgését idézi fel. Az átgondolt részleteknek és a bőséges felszereltségnek köszönhetően minden utazás felejthetetlen élmény lesz!

Egy igazi sportoló

A 19” könnyűfém keréktárcsáktól kezdve a feketére fényezett tetőn át a speciális GR SPORT emblémáig a legapróbb részlet is az autó egységes, karakteres látványát szolgálja.

Kivételes kényelem

A Toyota C‑HR GR SPORT utasterében körülöleli Önt a luxus. A fekete Alcantara sportülések kényelmesek, de lendületes autózás közben remekül támasztanak. A fejlett aktív biztonsági rendszerek fáradhatatlanul figyelnek az esetleges veszélyhelyzetekre. A külön rendelhető JBL Premium Audio csomaggal úgy élvezheti kedvenc zenéit, ahogy eddig még soha.

Hybrid erő

A Toyota C‑HR modellt kétféle hibrid rendszerrel is megrendelheti: az egyik az 1,8 literes, 122 lóerős hibrid hajtás, a másik pedig az új 2,0 literes 184 lóerős Dynamic Force hibrid hajtáslánc. Mindkettő az élvezetes teljesítmény és alacsony üzemanyag‑fogyasztás remek kombinációját kínálja.

Az út az Öné

 

A szépen formázott, szögletes külső formáinak köszönhetően a Toyota C-HR összetéveszthetetlen sziluettel rendelkezik. Széles kiállása és progresszív stílusa dinamizmust kölcsönöz neki, prémium részletei pedig vonzzák a tekintetet, és átlagtól eltérő megjelenést adnak a Toyota C-HR modellnek.

Ébressze fel a várost

 

Az újratervezett frontrésztől az új hátsó lámpák kialakításáig a C-HR éppoly elegáns, mint amennyire egyedi és kifinomult. Ezt a modern, kupés formát, arra tervezték, hogy felrázza a hétköznapokat. Fedezze fel minden egyes vonását, beleértve a szögletes külső formák minden részletét. Nem fog csalódni!

Az élet akkor zajlik, amikor csatlakozol hozzá

 

Az intuitív technológia bármilyen utazást feldobhat. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Az áttörést jelentő Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangasszisztenst, valamint a valós idejű forgalmi és közúti információkat. Érjen oda úticéljához időben, az intelligens multimédiás rendszernek köszönhetően.

Uralja az utat

 

Megérkezett a hibrid élmények következő szintje. Az azonnal ébredő erejével, a gyorsan reagáló gázpedáljával és a kiemelkedő hatékonyságával ez egy olyan hibrid, amely dacol a hagyományokkal. A vezetésre ösztönző Toyota C-HR egy olyan városi SUV, amely minden utat képes uralni, ráadásul mindezt stílusosan teszi.

Tegyen félre mindent

A Toyota C-HR nem csak stílusos, hanem igazán tartalmas is. Elegáns, dinamikus megjelenését és egyedi, prémium minőségű utasterét az új, Dynamic Force Hybrid hajtáslánc teszi teljessé. Egy komplett városi SUV, kívül és belül egyaránt.

Magával ragadó teljesítmény

 

A Toyota C-HR a városi mobilitást testesíti meg. Az alacsony, széles kiállás stabil kanyarfekvést biztosít, a gyors reakciókészség ujjgyakorlattá varázsolja az előzéseket, mindeközben pedig az új szintre emelt hibrid technológia nélkülözhetetlen az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákban.

Kényeztesse érzékeit

 

Az utastérben puha tapintású felületek szegélyezik a fényes fekete betéteket, és ahogy lemegy a nap, a hangulatvilágítás lágy kék fénybe öltözteti a belsőt. A kényelem még soha nem mutatott ilyen jól.

Ön éli az életét, mi pedig biztosítjuk a biztonságát

 

Megnyugtató tudni, hogy a Toyota C-HR az elérhető legkifinomultabb biztonsági technológiákkal van felszerelve, például az új ütközést megelőző biztonsági rendszerrel, amely kerékpáros- és éjszakai gyalogosfelismerésre is képes, hogy megvédje Önt és a többi forgalomban résztvevőt.
Tehát amíg Ön az életére fókuszál, addig a Toyota C-HR az Ön biztonságára fog figyelni.

Merüljön el minden utazásban

 

A technológia minden utazást feldob. Csatlakoztassa okostelefonját, és élvezze a zökkenőmentes csatlakozást az integrált Apple Carplay és Android Auto segítségével. Használja a 8″ érintőképernyőt, hogy hozzáérjen az összes lejátszási listájához, a navigációhoz és sok más funkcióhoz – anélkül, hogy egy pillanatra is meg kellene állnia.

Az élet akkor kezdődik, amikor csatlakozik

Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Az áttörést jelentő Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű közlekedési információkat és közúti eseményeket. Érjen oda mindenhová időben, és hagyja, hogy az intelligens multimédia elvégezze a kemény munkát Ön helyett.

Fejlett és intuitív multimédia

Az új, 8″ multimédiás érintőképernyővel egyetlen érintéssel hozzáférhet az összes fontos vezetési információhoz. A MyT alkalmazás pedig minden másról gondoskodik – az autó helyének meghatározásától a hibrid vezetési stílusának javításáig.

Zenei aláfestés minden kalandhoz

Mindannyian más ütemre mozgunk szívesen, és a Toyota C-HR testreszabott JBL audiorendszere egy élő koncert valós hangminőségét nyújtja, bárhová is vigye az útja. Az életnek igenis van aláfestő zenéje, szóval tekerje fel a hangerőt.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota C-HR megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű – fedezze fel a Corolla Cross T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.

Ütközés megelőző biztonsági rendszer (PCS)

Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer sávelhagyás elleni funkcióval

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű elkezd kitérni a sávjából, és a belső kerekek fékezésével támogatja a jármű visszatérését a sávba.

Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)
 Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.
 
 

 

Automatikus távfény-vezérlés (AHB)

Az automatikus távfény-vezérlés figyeli az utat, és észreveszi a szembejövő autók fényszóróit. Ha fényszórókat észlel, automatikusan lekapcsolja a távolsági fényt és bekapcsolja a tompított fényt. Amikor a szembejövő elhalad, a rendszer automatikusan visszakapcsol a távolsági fényszórókra, így az éjszakai vezetés biztonságosabb lesz az Ön és a többi közlekedő számára is.

 

Intelligens adaptív sebességtartó automatika (iACC)

A rendszer képes tartani a beállított távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest. Amennyiben csökken a távolság, a rendszer csökkenti a sebességet, és szükség esetén a féket is használja, természetesen aktiválva a féklámpákat is. Amennyiben autója jelzőtábla-felismeréssel (RSA) is fel van szerelve, a két rendszer összedolgozva felajánlja a sebességkorlátozásoknak megfelelő beállítást.

Holttérfigyelő (BSM)
 Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.
 
 
Intelligens ultrahangos parkolásérzékelő (ICS)

Nevében és működésében is intelligens: ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt az autó előtt vagy mögött lévő akadályokra, és automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

Ismerje meg részletesebben!

Íme néhány stílusos részletmegoldás, amelyek különlegessé varázsolják az autót.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.