Új Toyota C-HR - Hamarosan - Toyota Sakura
Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Toyota C-HR – Hamarosan

Új Toyota C-HR Hybrid – Már most megrendelhető!


HAMAROSAN MEGÉRKEZIK AZ ÚJ TOYOTA C-HR HYBRID

Új, erőtől duzzadó hibrid hajtásával a Toyota C-HR magasabb szintre emeli a hibrid teljesítményt és vezetési élményt – méghozzá olyan szintre, ami tökéletesen illik a modern formavilágához. Meglátja majd, hogy ebben az autóban semmi sem átlagos: sem az utastér minden eddiginél hibátlanabb minősége, sem pedig a legátfogóbb konnektivitási megoldások.
Toyota C-HR 2020

A hibrid teljesítmény új szintje

A 2,0 literes Dynamic Force technológia új magasságokba emeli a vezetés élményét. A hajtáslánc erőlködés és késlekedés nélkül gyorsít, így a dinamikus Toyota C-HR Hybrid még precízebben és élvezetesebben vezethető, miközben rengeteg technológiai fejlesztés gondoskodik arról, hogy az autó csendesebb és kényelmesebb legyen, mint valaha.

Különleges formavilág

Újratervezett első és hátsó rész, látványos LED világítás, gyönyörű könnyűfém keréktárcsák és opcionálisan megrendelhető narancsszínű, kéttónusú fényezés… a Toyota C-HR olyan autó, amit lehetetlen nem észrevenni. Az utasteret lágy tapintású anyagok, motorosan állítható vezetőülés és zongoralakk fényezésű betétek varázsolják hívogatóvá.

Intelligens konnektivitás

Innovatív megoldások gondoskodnak arról, hogy Ön utazás közben is könnyen kapcsolatban maradhasson a külvilággal. Az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével kedvenc telefonos alkalmazásait az autó multimédia képernyőjén keresztül is használhatja, miközben a MyT kapcsolt szolgáltatásai zökkenőmentes, biztonságos és kellemes utazást biztosítanak.

MÉG JOBBAN KITŰNIK A TÖMEGBŐL

Galéria