Új Prius - Toyota Sakura

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Prius

Új Prius. Egy új hibrid-legenda.

1997-ben a világ első, nagy sorozatban gyártott hibridjeként a Toyota Prius új korszakot nyitott az autózásban, és a modell azóta is újra meg újra képes a megújulásra: intelligens tervezésének és technológiájának köszönhetően a vadonatúj Prius minden eddiginél kezesebb, takarékosabb és csendesebb.

Intelligens dizájn

Az új Prius progressív dizánjához takarékos működés, modern technológia és kimagasló minőség társul.A híres háromszögletű sziluett megnaradt, amely karcsú LED fényszórókkal, mélyre húzott motorházzal és függőleges hátsó lámpatestekkel együtt, vonzó látványt teremt. A modern utastér Prius-hangulatánáról lágy tapintású anyagok és metálfényű dekorációs elemek gondoskodnak.

Első a hibridek között

Vadonatúj hibrid rendszerével az új Prius még nmagasbb szintű vezetési élményt kínál. At akkumulátor több energiát tárol, így az autó tovább haladhat elektromos hajtással; amikor pedig Ön dinamikusabb gyorsításra vágyik, a hajtáslánc észrevétlenül vált az elektromotor és a benzinmotor között.