Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

TOYOTA CAMRY

 

A legenda visszatér

Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű formavilágával, fejlett technológiájával és kivételes komfortjával ez az autó olyan vezetési élményt kínál, ami egyszerre izgalmas és innovatív.

Vadonatúj kiadásával tér vissza a legendás Toyota Camry: erőtől duzzadó sziluett, lenyűgözően felszerelt belső tér, valamint páratlan vezetési élményt nyújtó hibrid hajtáslánc teszi különlegessé. A Toyota zászlóshajója a technológia és a presztízs világába repíti el utasait.

Negyedik generációs hibrid hajtáslánc

A Toyota Camry Hybrid különösen élvezetesen vezethető. A Toyota zászlóshajója a legújabb, negyedik generációs hibrid hajtást kapta meg. Az elnyújtott, elegáns motorházfedél alatt rejlő, 2,5 literes motoros hybrid hajtás lenyűgöző 218 lóerős teljesítményt, valamint kifinomult, csendes és takarékos működést biztosít.

 

Új TNGA platform

A Toyota Camry Hybrid a Toyota új globális padlólemezére (TNGA) épül. Ez a platform minden eddiginél élvezetesebb vezetési élményt nyújt. A mélyebb tömegközéppont és a merevebb karosszéria együtt finomabb rugózást, pontosabb vezethetőséget és fokozott irányíthatóságot kínál.

 

Toyota Safety Sense

A Toyota Safety Sense biztonsági rendszerek a Camry alapfelszerelésének része. A csomag ütközés előtti biztonsági rendszert (PCS), gyalogosfelismeréssel (PD) és sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDA) kormányzási rásegítéssel (SC) tartalmazza.

Kivételes kényelem

Az új Toyota Camry utasterében a legmodernebb technológiákkal és a legkiválóbb anyagokkal találkozhatunk. A műszeregységek között található 7 colos TFT kijelző, a head-up kijelző, valamint a 9 hangszórós JBL prémium audiorendszerhez csatlakozó 8 colos központi érintőképernyő csak néhány az utazást élvezetesebbé tevő szolgáltatások hosszú sorából.

Szeretne több információt a Camry-ről?