Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Avensis

Toyota Avensis. Számíthat a megérzéseire

Az egyedülálló Toyota Safety Sense™ rendszerrel az Avensis tudja, mi vár önre az úton. A világ legértékesebb autómárkájának* választott Toyota legújabb modellje, tekintélyes megjelenésével és a piacon elérhető egyik legjobb teljes üzemeltetési költségével, magán- és céges felhasználók számára egyaránt tökéletes választás.

Lényeges tulajdonságok

Innovatív technológiák
Az új Avensis számos okos és intuitív technológiát kínál; ezek mindegyikét arra terveztük, hogy segítségükkel Ön minden eddiginél könnyedebben, kellemesebben és biztonságosabban autózhasson.

Hívogató és tágas utastér
Legyen szó akár üzleti útról, akár családi nyaralásról, az új Avensis minden kilométert kellemesebbé varázsol. A rendkívül tágas kabinban mindenki számára bőséges láb- és fejtér jut, s a gyönyörűen kidolgozott, minőségi anyagokkal burkolt utastér már az első pillanattól kellemes hangulatot teremt.

Magabiztos megjelenés
Bármerre jár is, az új Avensis merész, dinamikus stílusa és magabiztos kiállása mindenütt elismerő pillantásokat vált ki. A ragyogó LED fényszórótól kezdve a hátsó világítás mutatós, V alakú fényvezető eleméig az új Avensis dizájnjának minden részletéből árad az energia.

Okos döntés
Új Toyota Safety Sense csomag alapáron, takarékos motorok, kifinomult utastér, kategóriaelső felszereltség és dinamikus, megújult külső – kétségtelen, hogy az új Avensis a lehető legjobb választás! Ennél az autónál a ‘legjobb’ a kiindulási pont.