Toyota Yaris GRMN - Toyota Sakura
Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Toyota Yaris GRMN

Érezze az adrenalint!

A Toyota a Rally Világbajnokságon szerzett tapasztalatai alapján építette meg lenyűgöző izomautóját. Versenygépünk utcai változata nemcsak magával ragadó teljesítménye, hanem erőt sugalló dizájnja miatt is egyedülálló.

212-215 lóerő*
gyorsulás 6,3-6,5 s 100 km/óráig*
motor 1,8 l kompresszoros feltöltésű

Erő. Teljesítmény. Precizitás.

Erős, 1,8 literes, kompresszoros feltöltésű motorjával a Toyota Yaris GRMN izgalmasan újszerű szereplő az izomautók mezőnyében. A 212-215 lóerőnyi teljesítményt egy hatfokozatú manuális sebességváltó továbbítja az első kerekekhez, és az új modell alaposan kitesz magáért: a gyorsulás 0-100 km/órára a kategória legjobb értéke, és a negyedik fokozatban mért gyorsulás (80-120 km/órára) is lenyűgöző. A hajtáslánc fontos része a részlegesen önzáró Torsen differenciálmű, a precíz futóműben pedig Sachs lengéscsillapítók zabolázzák meg a 17 colos BBS kerekek mozgását – és akkor még nem esett szó a négydugattyús féknyergekről, amelyeknek köszönhetően magabiztosan aknázhatja ki az autó kiváló képességeit

A Yaris GRMN ugyanolyan jól megy, mint ahogy kinéz. Rengeteg tesztet végeztünk vele a Nürburgring versenypálya Nordschleife szakaszán, sőt a GAZOO RACING versenycsapat tapasztalatát is igénybe vettük, hogy olyan autót alkothassunk, ami egészen egyedülálló élvezetet nyújt vezetőjének.

*Az autó műszaki adatai még homologizáció alatt állnak, ezért előfordulhat, hogy a Toyota Central Europe megváltoztatja őket.

Ízelítő a felszereltséből:

– Fehér karosszéria, fekete tetővel
– GRMN tetőspoiler
– Alcantara ülésborítás
– Toyota Touch2 Go navigációval
– 1,8 literes kompresszoros töltésű benzinmotor
– Teljesítmény: 212-215 LE
– Hatfokozatú manuális sebességváltó
– CO2 emisszió 170 g/km

 

Ár: 10 030 000 Ft