Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok
toyota_yaris_cross_kedvezmeny

Magabiztos vezetés

 

A Toyota Yaris Crossban a városi autó jól átgondolt kialakítása találkozik a SUV kényelmével. A magas vezetési pozíciótól a tágas és kényelmes utastérig, a hibrid technológia és az intelligens AWD-i összkerékhajtás egyedülálló kombinációjáig, mindez azt jelenti, hogy az új Toyota Yaris Cross mindig eljuttatja oda, ahova tervezte.

Yaris Cross árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Katalógus letöltése (pdf)
Toyota Yaris Cross Katalógus letöltése (pdf)

Tesztvezetés / Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

Yaris Cross GR SPORT

 

Varázsoljon minden utat izgalmas kalanddá. A Toyota Yaris Cross GR SPORT kényelmes belső tere kifinomult részletekkel és innovatív megoldásokkal lehetővé teszi, hogy az autózás minden percét élvezze. A speciálisan hangolt felfüggesztésnek köszönhetőn 10 milliméterrel lejjebb ül a karosszéria, ami precízebb kezelhetőséget eredményez.

Izgalmas formák

Az új GR SPORT változatban a Toyota Yaris Cross 18″-os GR SPORT könnyűfém keréktárcsákkal van felszerelve, kiemelve az autó egyedi stílusát.

Eredeti utastér

A Toyota Yaris Cross GR SPORT tágas utasterében számos olyan részlet található, amelyek az autó rally öröksége előtt tisztelegnek, beleértve a GR SPORT logót a kormányon és a műszerfalon, de említhetnénk a kormányon lévő piros varrásokat is. Az ülések Ultrasuede™ öko-velúr kárpitozásúak, bőr oldalpárnákkal és piros varrással.

Sportos részletek

A GR SPORT stílusú első hűtőrács, valamint a sportosabb formákkal és diffúzorral megáldott hátsó lökhárító adják a Toyota Yaris Cross GR SPORT karakterét.

Boldog hibrid autózást!

Merész megjelenésével, tágas helykínálatával és magas üléspozíciójával a Yaris Cross hamisítatlan SUV-erényeket kínál, kompakt méretben. Bármit is hozzon a sors, a hibrid AWD-i rendszerrel minden körülmények között magabiztos maradhat.

Mindig mozgásban

 

Emelt hasmagasságával és magabiztosságot adó, magas üléspozíciójával a kompakt Yaris Cross kellő bátorságot ad, hogy Ön a város minden kihívását a saját szabályai szerint kezelje. Az intelligens összkerékhajtással és a tágas, sokoldalú utastérrel a Yaris Cross megküzd a mindennapok kihívásaival, és folyamatosan mozgásban tart.

Verhetetlen egyensúly minden helyzetben

 

A hibrid hajtás és az intelligens összkerékhajtás egyedi kombinációjának hála a Yaris Cross volánja mögött megállíthatatlannak érezheti magát. Az öntöltő hibrid rendszer verhetetlen teljesítményt és hatékonyságot biztosít a maga kategóriájában, míg az AWD-i rendszer megnyugtató irányíthatóságot nyújt – akár a hétköznapokban, akár csúszós úton.

Tér, amely Önhöz igazodik

 

Akár a mindennapi bevásárlásnak, akár a hobbijának kell a hely, a Yaris Cross tele van innovatív megoldásokkal. A láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó támogatást nyújt, amikor tele vannak a kezei, míg a 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlák és a praktikus, magasságában állítható és kettéhajtható Smart Cargo csomagtérpadló igény szerint növelik és alakítják a teret..

Folyamatos csatlakozás, figyelemelterelés nélkül

A továbbfejlesztett Toyota Smart Connect multimédiás rendszerrel minden utazás az addigi legsimább lehet. Streameljen lejátszási listákat, fogadjon hívásokat és érje el a navigációt anélkül, hogy a rendszer elterelné a figyelmét az Ön előtt álló útról.

Csatlakozzon és menjen tovább

Az új 9″ nagyfelbontású multimédiás érintőképernyő és 7″ TFT kijelző intuitívabbá és biztonságosabbá teszi a vezetést. Hozzáférhet a fontos utazási információkhoz, valamint a vezeték nélküli okostelefon-integrációhoz, beleértve az Apple Carplayt és az Android Autót, a felhőalapú navigációt, a kedvenc zenéit és még sok minden mást.

Stresszmentes vezetés

A Toyota Smart Connect minden utazás során oldja a stresszt. Ez az intelligens rendszer közösségi alapú, valós idejű baleset- és sebességmérő kamerákkal kapcsolatos figyelmeztetéseket, valamint élő forgalmi navigációt és over-the-air térképfrissítéseket biztosít.

Szinkronban az élettel

Bárhová is megy, tartsa kézben Yaris Cross modelljének irányítását a Toyota távirányítású szolgáltatásaival. Állítsa be előre az autó utasterének hőmérsékletét, zárja be és nyissa ki az ajtókat, vagy kapcsolja be a vészvillogót – mindezt a MyT okostelefon alkalmazáson keresztül működtetheti. Kényelem és irányítás, mindez a tenyerében.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Hilux megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen.

Ütközés megelőző biztonsági rendszer (PCS)

Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer sávelhagyás elleni funkcióval

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű elkezd kitérni a sávjából, és a belső kerekek fékezésével támogatja a jármű visszatérését a sávba.

Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)
 Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.
 
 

 

Automatikus távfény-vezérlés (AHB)

Az automatikus távfény-vezérlés figyeli az utat, és észreveszi a szembejövő autók fényszóróit. Ha fényszórókat észlel, automatikusan lekapcsolja a távolsági fényt és bekapcsolja a tompított fényt. Amikor a szembejövő elhalad, a rendszer automatikusan visszakapcsol a távolsági fényszórókra, így az éjszakai vezetés biztonságosabb lesz az Ön és a többi közlekedő számára is.

 

Intelligens adaptív sebességtartó automatika (iACC)

A rendszer képes tartani a beállított távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest. Amennyiben csökken a távolság, a rendszer csökkenti a sebességet, és szükség esetén a féket is használja, természetesen aktiválva a féklámpákat is. Amennyiben autója jelzőtábla-felismeréssel (RSA) is fel van szerelve, a két rendszer összedolgozva felajánlja a sebességkorlátozásoknak megfelelő beállítást.

Holttérfigyelő (BSM)
 Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.
 
 
Toyota Teammate fejlett parkolórendszer

A rendszer átveszi a gázadás, a kormányzás és a fékezés feladatát is a biztonságos parkolás érdekében. Képes akár meg is jegyezni a kedvenc parkolóhelyeit, amelyeknél nincs semmilyen felfestés, vagy kiindulási alapként szolgáló tárgy. Ez együtt jár a panorámamonitorral (PVM), amely négy kamera képéből kreál 360 fokos nézetet az autó környezetéről.

 

Hátsó ülés figyelmeztető rendszer (RSRS)

Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy tárgyak maradtak a hátsó üléseken. A jelzés a következőket foglalja magában: egy figyelmeztetés a digitális műszeregységen – az adott modell függvényében -, a vészvillogók bekapcsolása, és amennyiben már lezárta az autót, egy hangjelzést is aktivál a rendszer.

 

 

Yaris Cross galéria

A kifinomult formatervtől a tágas utastérig: fedezze fel, hogyan tudná még jobbá tenni életét a Yaris Cross!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.