Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

ÚJ Toyota C-HR

Bemutatjuk az új CH-R , Compact Hybrid Revolution modellt

Atletikus stílusának köszönhetően az autó még álló helyzetben is a mozgás érzetét kelti.

Egy jelenség, ami minden eddigi elképzelést felülír. Itt most nem egy tanulmányautóról van szó, ami elkápráztatja egy autókiállítás látogatóit – ez itt a ma emberének szóló autó, ami mindent megváltoztat. Olyan elemekből gyúrtuk össze, amelyek együtt egy teljesen újfajta autót alkotnak; gondoljon csak a kupékat idéző megjelenésre, az erőt sugalló stílusra, vagy a megemelt utastérre!

Harmonikus és tettrekész

A Toyota C-HR kupés vonalvezetésű ötajtós karosszériája úgy vonzza a tekinteteket, mint egy tökéletesen metszett drágakő. Az autó erőteljes kiállását drámai élek hangsúlyozzák ki, a tető szinte lebegni látszik a karcsú kabin fölött, s a merészen újszerű összhatást elegáns LED fényszórók, gyémántmintázatú hűtőrács és LED fényvezető elemekkel kiegészített, bumeráng alakú hátsó lámpák egészítik ki.

Ha szeretné kipróbálni az új modellt regisztráljon az “Érdeklődés” kapcsolati felületen.

Ön irányítja

A gyönyörűen kidolgozott utastér stílusa remekül illik a különleges karosszériához. A kényelmes környezetben elegendő hely jut öt felnőtt számára, s a magas vezetőülésből remekül rálátni a forgalomra. A jellegzetes kék elemekkel díszített, bőrborítású műszerfal lendületes ívei szinte körülölelik Önt, akárcsak a határozott kontúrú bőrülések, hogy mindig stabilan a kezében tarthassa az irányítást.

Alig kell elfordítania a tekintetét, ha a 8 colos központi érintőképernyőről akarja vezérelni a legújabb Toyota Touch® 2 multimédia rendszert. Az automatikus klímaberendezés, a meleg fényű hangulatvilágítás és a megvilágított pohártartók prémium hangulatot teremtenek az utastérben, amelynek minden szögletében felfedezheti a karosszéria stílusát is meghatározó, hatásos drágakő-dizájnt.

Elég egy pillantás, hogy az ember megtorpanjon, és kétszer is megnézze.

Az életből merít lendületet

A C-HR azok számára készült, akik szeretik élni az életet – és az autójuktól is ugyanezt várják.

Szinte eggyé válik a város lüktetésével, miközben Ön egy megbeszélésre siet, és odaadó társként szolgálja Önt akkor is, amikor messzebbre kalandozik. A Toyota C-HR átérzi azok szenvedélyét, akik mindent beleadnak a munkába vagy a szórakozásba, és határozott ösvényt vág a nagyváros dzsungelében.

Miközben Ön egy dinamikus ferdehátú vezetési élményét és egy SUV kényelmét élvezi, a Toyota C-HR volánja mögött ülve szinte egybeolvad az úttal. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott, precíz autó minden parancsára késlekedés nélkül reagál, hogy magabiztosan vághasson neki a kalandnak, ahol egyik izgalmas kanyar követi a másikat. Ezt a modellt autóvezetők építették autóvezetőknek, így a Toyota C-HR mindig tartogat egy jó okot arra, hogy átadja magát a vezetés örömének.

Aktuális C-HR ajánlatunk:

Új C-HR Hybrid 1 000 000 Ft árelőnnyel

C-HR Hybrid Selection

Listaár: 10 055 000 Ft
Kiemelt kedvezmény: 600 000 Ft
Kedvezményes ár: 9 455 000 Ft

Ajándék téli csomag :
Téli gumi szett stílusos könnyűfém felnivel: 400 000 Ft

Teljes árelőny: 1 000 000 Ft

  • 18″-os könnyűfém keréktárcsák, Feketére fényezett tető
  • Keresztforgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA)
  • Holttér monitor a külső tükrökben (BSM)
  • Nyomógombos indítás, LED fényszórók
  • Hátsó kombinált LED lámpa, LED első ködfényszóró
  • LED irányjelzők elöl, Egyedi bőr ülésborítás