Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó

2015-ben a Toyota igazi forradalmat robbantott ki a biztonság területén. A márka azóta minden személyautóját – még a legkisebb modelljeit is – felszereli a Toyota Safety Sense fejlett technológiájával, amelynek innovatív aktív biztonsági rendszerei minimumra csökkentik az ütközés veszélyét. A Toyota Safety Sense az alapfelszereltség része, vagy olyan kedvező áron rendelhető meg, mint egy metálfényezés.

A legmodernebb technológia egy különleges kamerában ölt testet, amely ellenőrzi az autó előtti útszakaszt, és egy lézeres érzékelővel vagy egy radarral együttműködve méri fel a követési távolságot és a sebességet – mintha csak a vezető egy újabb érzékszervvel gazdagodott volna. A Toyota Safety Sense tájékoztatja az autóst a veszélyes helyzetekről, és ha az nem reagál, a rendszer önállóan cselekszik, hogy elkerülje az ütközést, vagy csökkentse annak súlyosságát.

Ütközés-előtti biztonsági rendszer (PCS)

A Toyota Safety Sense csomag Ütközés Előtti Biztonsági Rendszere lézer és kamera segítségével deríti fel az autó előtti útszakaszon közlekedő járműveket. Ha a rendszer ütközésveszélyt észlel, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Ha az autós nem fékez időben, a berendezés a fékek automatikus működtetésével megelőzi az ütközést, vagy mérsékli annak súlyosságát.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA + SC) - Kattintson a részletekért!

Egy kamera közreműködésével a Toyota Safety Sense sávelhagyásra figyelmeztető rendszere figyeli a forgalmi sávokat elválasztó vonalakat, és audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha azt észleli, hogy a jármű az irányjelző működtetése nélkül készül elhagyni a sávot.

Útjelzőtábla-felismerés (RSA) - Kattintson a részletekért!

A Toyota Safety Sense csomag Útjelzőtábla-felismerés rendszere többek közt a sebességkorlátozások és az előzési tilalmak jelzéseit is felismeri, és megjeleníti ezeket az új, színes TFT kijelzőn. A rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt, ha nem veszi figyelembe ezeket a korlátozásokat.

 

Automatikus Távfény (AHB) - Kattintson a részletekért!

A Toyota Safety Sense csomag Automatikus Távfény rendszere éjszaka a forgalom minden résztvevője számára optimális fényviszonyokat teremt. A szembejövő és a távolodó járművek lámpáit, valamint a közvilágítás erősségét egy kamera érzékeli. A biztonságos közlekedés érdekében a rendszer automatikusan vált a távolsági és a tompított fény között.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.