Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

TOYOTA LAND CRUISER

ÉLŐ LEGENDA

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően az új Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

BIZTONSÁG

Az új Land Cruiserben opcióként megtalálhatók a forradalmian új Toyota Safety Sense aktív biztonsági rendszerei, amelyek folyamatosan figyelik az útviszonyokat, és segítenek, hogy a vezető gyorsabban és hatékonyabban reagáljon, minimumra csökkentve ezzel a balesetveszélyt.

OFF-ROAD

Egy sor modern technológia biztosítja, hogy az új Toyota Land Cruiser ugyanolyan jól teljesítsen a terepen, mint az országúton. Ha Ön letér az aszfaltról, a fejlett rendszerek segítségével tökéletesen kiaknázhatja az autóban rejlő lehetőségeket. Bárhol autózzon is, az összkerékhajtás és a zárható differenciálművek segítségével mindig magabiztosan haladhat.

SOKOLDALÚSÁG

Az új Toyota Land Cruiser hihetetlenül rugalmasan alakítható és sokoldalú jármű. A nagy terhek szállítására ott a 3 tonnáig terjedő vontató képesség, a tetőre szerelhető keresztrudakkal pedig szinte bármit magával vihet. A második és harmadik sor üléseinek ledöntésével számtalan módon variálhatja az autó multifunkcionális utasterét.

KÉNYELEM

Az új Toyota Land Cruiser utasterében kizárólag prémium minőségű anyagokat használtunk. A tökéletesen megformált üléseken minden utazás kellemes élmény. A könnyen elérhető kezelőszervekkel szinte ösztönösen használhatja az autó fejlett funkcióit. A második üléssor szórakoztató rendszerét a tetőkárpitba épített képernyő egészíti ki.