Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!

Továbbra is utolérhetetlen

Élő legenda

 

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően az új Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Land Cruiser árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Labd Cruiser Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Land Cruiser Tartozék Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Tesztvezetés / Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

Erő és céltudatosság

 

A Land Cruiser jól ismert hírnevét modern és robusztus külső megjelenése is megerősíti. Minden vonal határozott célt szolgál. A motorháztető kialakítással jobb kilátást biztosít, a magasabbra került fényszórók és hűtőrács pedig maximalizálja a védelmet és a merülési mélységet.

Teljes védelemben

 

A Land Cruiser esetében alapfelszereltség a Toyota Safety Sense, amely aktív biztonsági technológiák arzenáljával különböző forgalmi helyzetekben segíti megelőzni a baleseteket vagy csökkenteni azok súlyosságát. Magában foglalja az Ütközés előtti rendszert (PCS) gyalogos (éjjel és nappal) és kerékpáros (nappal) felismeréssel, az Adaptív sebességtartó automatikát (ACC), a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDA), az Automatikus távolságifény-vezérlést (AHB) és a Jelzőtábla-felismerést (RSA).

Készen áll a hódításra

 

A folyón történő áthaladástól kezdve a sziklás ereszkedésig a Land Cruiser bárhol képes meghódítani a legkeményebb akadályokat is. Kivételes közúti és terepképességei híressé tették arról, hogy biztosan hazahozza Önt – bárhová is viszi az útja.

Ismerje meg közelebbről!

Fedezze fel milyen különlegességeket kínál a Toyota Land Cruiser!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Hungary Kft. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.