Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Továbbra is utolérhetetlen

Élő legenda

 

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően az új Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Land Cruiser árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Labd Cruiser Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Land Cruiser Tartozék Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Tesztvezetés / Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!

Erő és céltudatosság

 

A Land Cruiser jól ismert hírnevét modern és robusztus külső megjelenése is megerősíti. Minden vonal határozott célt szolgál. A motorháztető kialakítással jobb kilátást biztosít, a magasabbra került fényszórók és hűtőrács pedig maximalizálja a védelmet és a merülési mélységet.

Teljes védelemben

 

A Land Cruiser esetében alapfelszereltség a Toyota Safety Sense, amely aktív biztonsági technológiák arzenáljával különböző forgalmi helyzetekben segíti megelőzni a baleseteket vagy csökkenteni azok súlyosságát. Magában foglalja az Ütközés előtti rendszert (PCS) gyalogos (éjjel és nappal) és kerékpáros (nappal) felismeréssel, az Adaptív sebességtartó automatikát (ACC), a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDA), az Automatikus távolságifény-vezérlést (AHB) és a Jelzőtábla-felismerést (RSA).

Készen áll a hódításra

 

A folyón történő áthaladástól kezdve a sziklás ereszkedésig a Land Cruiser bárhol képes meghódítani a legkeményebb akadályokat is. Kivételes közúti és terepképességei híressé tették arról, hogy biztosan hazahozza Önt – bárhová is viszi az útja.

Ismerje meg közelebbről!

Fedezze fel milyen különlegességeket kínál a Toyota Land Cruiser!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.