Toyota Hilux - Toyota Sakura

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Toyota Hilux

Ez a legendás pickup már 1968 óta mindenütt nyomot hagy, bármerre jár is. Az autó áttervezett alváza és karosszériája hihetetlen teherbírást kínál, emellett pedig izgalmas, újszerű dizájnnal, kiváló minőségű utastérrel és még jobb vontató kapacitással párosul. Az új Hilux mindenütt helytáll, legyen szó akár kemény terepről, akár a mindennapi közlekedés próbatételeiről.

Haszongépjármű akció

Szemet gyönyörködtető, friss dizájn

A jellegzetes Toyota-dizájn erőteljes formái és éles szögletei hatásosan emelik ki az autó intelligens keménységét. A 3D-hatású hűtőrácstól kezdve az izmos sárvédőkön át a dinamikus oldalvonalig minden megoldás kifinomult erőt sugall. Az elegáns részletek – például az ablakok alatt végigfutó krómozott övvonal vagy keréktárcsák széles választéka – szemet gyönyörködtető látvánnyá varázsolják a Hiluxot.

Minőségi, strapabíró és megbízható

A Hilux alvázának és karosszériaszerkezetének áttervezésével az egész autó keményebb lett, az erősebb és szélesebb alsó burkolat pedig fokozott védelmet nyújt. A Hilux minden egyes részegységét a legszigorúbb teszteknek vetettük alá. Az új alváz – az új futóművel és áthangolt váltóáttételekkel együtt – az autó kezelhetőségét és rugózási kényelmét is javítja.

A komfort zóna

Toyota Hilux kitűnő terepjáró ereje kéz a kézben jár a kényelmes utastérrel , ahol a legjobb minőségű anyagokat és kényelmes üléseket megtalálja. Az ösztönösen kezelhető érintőképernyő révén könnyedén kezelheti az audiorendszer rádióját.

Kényelem és erő

Kemény munka vagy lendületes szórakozás? A Hilux mindkettőben kiváló társ! Az új futómű egy prémium SUV rugózási komfortját kínálja – egy munkagép ereje mellett. Akár a munkájához, akár a hobbijához szükséges rakományról van szó, ezentúl bármiből többet vihet magával, hiszen a szimpla- és extrakabinos változatok vontató kapacitása 3,5 tonna (a duplakabin esetében 3,2 tonna). A hasznos teherbírás 1 tonna, és a plató is nagyobb lett.

 

Hegymeneti elindulás-segítő (HAC)

A HAC a fékpedál felengedése után még 2 másodpercig fenntartja a féknyomást, megakadályozva az autó visszagurulását, így Ön a meredek emelkedőkön is könnyedén elindulhat. A rendszer a megállás után a fékpedál erőteljes lenyomásával aktiválható, miközben a váltó valamelyik előremeneti fokozatban van.

Lejtmenet-vezérlő (DAC)

A lejtmenetvezérlő automatikusan végzi el a fokozatválasztást, önállóan szabályozza a motor fordulatszámát és egyenként fékezi a kerekeket, így a vezető egyenletes sebességgel ereszkedhet le a lejtőkön – szilárd útburkolaton és terepen, előre haladva vagy tolatva egyaránt.

Gázlómélység

A Toyota Hilux képes legyőzni akár 700 mm-es mélységet. Nagy beömlés lehetséges a pick-up nagy felfüggesztése és a vízérzékeny elemek különleges elrendezése miatt. A Hilux még fáradhatatlanabbá lett, mint valaha.

Aktív kipörgésgátló (A-TRC)

Az A-TRC a kipörgésgátló továbbfejlesztett változata, amely abban segít, hogy a Hilux még a legmostohább körülmények között, úton és terepen egyaránt mozgásban maradjon. Az A-TRC képes akár annak az egyetlen keréknek a fékezésére is, amely éppen kipörög, s közben a nyomatékot a másik három között osztja el.

Robusztus alvázas karosszéria

A kivételes magas merevség érdekében a karosszéria valamennyi elemét megerősítettük, többek között a kereszttartót, a hosszanti tartót és a rugótornyot is.

Első terepszög, rámpaszög, hátsó terepszög

A Toyota Hilux olyan autó, amely kiváló off-road paraméterekkel rendelkezik. A szimplakabinos változat terepszöge elöl 30 fok, hátul 25 fok. Az első és hátsó terepszög extrakabinos vagy duplakabinos változatban – 31 és 26 fok. A rámpaszög minden változatnál 23 fok.