Toyota GT86 - Toyota Sakura

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Toyota GT86

Új GT86. Egy bajnok szívdobbanása.

A GT86 kivételes képességeihez tökéletesen illik az autó áramvonalas és izgalmas formavilága, amit hatásosan kihangsúlyoz az új LED fényszóró és a jellegzetes hűtőmaszk. A 2,0 literes, 200 lóerős, pörgős boxermotorral hajtott, könnyű építésű és alacsony tömegközéppontú autóval minden utazás igazi kaland. Az utastér kényelme és kiváló minősége kellemes kontrasztot alkot a kihegyezett menetdinamikával. Tapasztalja meg, hogyan kombinálható a sportos karakter a prémium kidolgozással!

Előnyök

Teljesítmény
A 200 lóerős, 2,0 literes boxermotor a Toyota D-4S technológiája révén bőséges teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít. Az eredmény: 7,6 másodperces gyorsulás 100 km/órás tempóra (6 M/T).

Versenysport-örökség
A ’60-as évek klasszikus kétüléses sportkocsija, a Toyota 2000GT által ihletett GT86 a Toyota versenyautóinak időtlen formaterve, lenyűgöző teljesítménye és élvonalbeli technológiái előtt tiszteleg.

Formaterv
A GT86 minden porcikája az autó teljesítményéről árulkodik. Az új Toyota GT86-ost tökéletes precizitással tervezték meg – merész és áramvonalas karosszériájától kezdve egészen a maximális kényelmet nyújtó utastérig.

Örömautózás
Az új GT86 teljesítménye és forgatónyomatéka magával ragadó élményt kínál. Mindehhez a Toyota legendás megbízhatósága és a sportkupé remek irányíthatósága társul – így a GT86 volánja mögött minden kilométer igazi élvezet.