Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

TOYOTA GR SUPRA

Érezze az autót!

A legenda visszatér

A több mint 50 évnyi gazdag hagyományokat hordozó új Toyota GR Suprában legjobb mérnökeink tudása ölt testet. Lelkesítő teljesítményével, lenyűgöző kiegyensúlyozottságával és agilitásával ez az autó a vezetés vegytiszta örömét kínálja az autózás rajongóinak.

Az autó bevezetésének első évében 900 szerencsés európai vásárlóhoz érkezik meg az új Toyota GR Supra. Ők lesznek az elsők, akik kiélvezhetik ezt a letisztult, vérbeli sportkocsit, emellett pedig Supra-tulajdonosként számos különleges előnyben részesülnek majd.

Érezze az autót!

Az új Toyota GR Supra elöl elhelyezett, soros, hathengeres motorja mindent tud, amivel felpörgetheti egy autós szívverését. Országút vagy versenypálya, egyre megy: ez a nagy teljesítményű sportkocsi 340 lóerőt hoz ki 3,0 literes turbómotorjából – és ez a titka a mindig rendelkezésre álló erőnek és az azonnali reakciónak.

Versenyautós gének

Az új Toyota Supra a TOYOTA GAZOO Racingnél készül, ahol nagy előnyt jelent a versenysportban szerzett tapasztalat. Így született meg ez a hamisítatlan sportkocsi, amely ugyanúgy elemében van a versenypályán, mint a mindennapok során az országúton.

Műszaki adatok

Az érzés a lényeg

Az új Toyota GR Supra fejlesztésénél nemcsak a puszta teljesítményadatok vagy köridők számítottak – sokkal inkább az, hogy a vezető mit érez a kormánykerék mögött. Felvillanyozó teljesítményével, kiegyensúlyozottságával és fordulékonyságával az új Toyota Supra a vezetési élmény csúcsára röpíti az autózás szerelmeseit.

Dizájn

Hosszú motorházfedelével, kompakt karosszériájával és a dupla buborékos tetőkialakításával az új Toyota GR Supra garantáltan fellelkesíti majd a sebesség megszállottjait, de a klasszikus sportkocsik rajongóinak szívét is megdobogtatja. A “Sűrített Extremitás” formavilágát először a drámai hatású FT-1 koncepcióautóban csodálhattuk meg, amit a kaliforniai CALTY stúdió tervezett, hatásosan elegyítve a praktikus, áramvonalas formákat a modern, erőteljes látványvilággal, amiből csak úgy süt a teljesítmény ígérete.

Kényelem

Vezetőközpontú kabinjával, versenyautós üléseivel és prémium technológiájával az új Toyota GR Supra rendkívül sokoldalú autó, ami ha kell, egy GT kényelmét nyújtja, ám ha a vezető arra vágyik, egy sportkocsi izgalmát és uralhatóságát kínálja. A 8,8 colos központi multimédia rendszeren át elérhető a navigáció, a Supra Connect funkció (bizonyos piacokon), a zenelejátszás és a telefon-kihangosítás, a mindennapi használhatóságot pedig megkönnyíti az intelligens ajtónyitás, a nyomógombos motorindítás és a tágas, bővíthető csomagtér.