Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

A Toyota legnépszerűbb modelljei 6,9% THM-mel, +2 év kiterjesztett garanciával, alacsony havi részletek mellett és garantált visszavásárlási árral érhetők el.

Amit az Easy Program nyújt:

 

Kedvező THM
Az Easy Programot 6,9%-os THM mellett tudja igénybe venni, forint alapon, ami biztosítja Önnek az árfolyamkockázat-mentes, kiszámítható törlesztést.

Alacsony havi részletek
Önnek nem kell hosszú futamidőre elköteleződnie, hiszen a maradványértéknek köszönhetően a havi részletei rövidebb futamidő mellet is alacsonyak tudnak maradni.

+2 év Extracare garancia
Díjmentesen biztosítunk a gyári 3 év alap garancián túl további +2 év kiterjesztett garanciát, aminek köszönhetően Ön gondtalanul tud autózni a teljes futamidő alatt (vagy akár azon túl is). Magánszemély és egyéni vállalkozóknak!

Garantált visszavásárlási ár
A minimum garantált visszavásárlási árnak köszönhetően Ön biztosítja autója értékállóságát és mentesíti magát a használt autós piac kiszámíthatatlanságától.

Toyota Casco biztosítás
Az Easy Programban kínált teljes körű Toyota Casco biztosítás kedvező díj mellett prémium többletszolgáltatásokkal nyújt védelmet és kártérítést autójára. Számos biztosító és önrészvariáció közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

Rugalmas feltételek
Miért köteleződne el hosszú futamidőre, amikor a futamidő végén szabadon dönthet, hogy új Toyotára cserél, megtartja az autóját, esetleg érvényesíti a garantált árat.

Hogyan működik?

 

1. Szerződéskötéskor Önnek csak a kezdőbefizetés összegét kell kifizetnie, ami minimum a bruttó vételár 20%-a kell, hogy legyen.

2. A maradványértéknek (ami az utolsó kiemelt törlesztő összeg) köszönhetően Önnek a havi részletei alacsonyak lesznek, hiszen a maradványérték csak a futamidő végén jelentkezik.
Az Easy Program forint alapon érhető el, ahol a kedvező kamatokon túl biztosítjuk Önnek az árfolyamkockázat-mentes, kiszámítható törlesztést.

3. Már vásárláskor garantáljuk, hogy autója minimum mennyit fog érni a futamidő végén, aminek köszönhetően Ön előre tud tervezni. Ez az összeg megegyezik a maradványértékkel.

Mi is a garantált visszavásárlási ár?

 

A Toyota garantálja Önnek már szerződéskötéskor, hogy autója minimum mennyit fog érni a futamidő végén és vállalja, hogy ezen az összegen akár vissza is vásárolja azt Öntől, ha Ön erre igényt tart. Ezzel Ön:

  • biztosítja autója értékállóságát,
  • minimalizálja kockázatait,
  • mentesíti magát a használt autós piac kiszámíthatatlanságától,
  • biztos vevővel rendelkezik eladáskor

Miért válassza az Easy Programot?

 

Az egyedi kedvezményeken túl, a beépített maradványértéknek köszönhetően, rövid futamidő mellett is alacsonyak tudnak maradni a havi részletek és a futamidő végén szabadon dönthet:

Új Toyotára cserél
Meglévő autója szolgál induló részletként és így akár plusz készpénzbefizetés nélkül tud átülni egy új Toyotába.

Megtartja az autóját
Megtartja autóját és nem cseréli be egy újra. A maradványérték összegét törlesztheti egy összegben vagy további havi részletek formájában is.

Érvényesíti a garantált árat
Nem tartja meg autóját és érvényesíti a garantált visszavásárlást, de nem vesz új Toyotát.

Maradványértékes finanszírozási mód

 

A maradványérték egy előre meghatározott egyedi összeg, amely magasabb, mint a többi egyenletes ütemezésű havi részlet. A futamidő során Ön a tartozását egyenlő összegekben törleszti, ez alól csak a futamidő utolsó, egyedi törlesztő részlete a kivétel, aminek mértékéről a szerződés megkötésekor dönthet.

A maradványérték biztosítja, hogy az Ön havi törlesztő részlete mérsékelt összegű legyen, és a teljes futamidő alatt élvezhesse az alacsony törlesztő részletek adta előnyöket, még rövid futamidő mellett is.

Az Ön lehetőségei a futamidő végén

 

Autóját Ön a futamidő végén a márkakereskedőjénél becserélheti egy új Toyota gépkocsira. A gépkocsi piaci ára és a maradványérték különbsége fedezetet jelenthet egy új autó kezdő részletére is. Így Ön akár plusz saját erő befizetése nélkül is átülhet egy új Toyotába.
A gépkocsit Ön megtarthatja és a maradványérték összegét nem egy összegben, hanem havi részletekben törleszti, ami akár megegyezhet az addigi megszokott havi részleteinek összegével is.
A futamidő végén Önnek lehetősége van arra is, hogy a gépkocsit tehermentesítse a maradványérték egy összegű rendezésével. Ezt követően Ön szabadon dönthet a gépkocsi megtartásáról vagy értékesítéséről.

Dobrai Ferenc

hitel, bizt. és bérautó ügyintéző

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.