Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Toyota Corolla Trek

Egy Corolla az Ön aktív életstílusához!

A Corolla Trek tökéletes útitárs azoknak, akik magasabb fordulatszámon élnek.
Outdoor-stílusú kialakításához a hibrid hajtás tisztasága és dinamikája párosul, s mindezt praktikus sokoldalúság és élvezetes vezetési élmény teszi teljessé. Magasabb építésének köszönhetően a Corolla Trek ugyanolyan ideális a városi autózáshoz, mint a kalandtúrákhoz. Akár munkába megy vele, akár a gyerekeket viszi iskolába, akár egy lendületes hétvégére indul, ez az autó minden igényét kielégíti.

ROBOSZTUS, MÉGIS KIFINOMULT
Az autó, ami mindenütt otthon van

A Corolla TREK különleges kialakítását az Ön dinamikus életmódjához igazítottuk. Kifinomult megjelenése remekül illik a városi utcaképbe; erről a 17 colos, csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák, a sötétített üvegezés és a LED fényszórók gondoskodnak.
Ugyanakkor ez a robusztus és sokoldalú autó az aktív időtöltéshez is remek partner, hiszen a kategória legtágasabb lábterét kínálja, a bőséges csomagtérben pedig minden felszerelés elfér, ami egy kalandtúrához kell.
És ha ez nem lenne elég, ott a 20 mm-rel megemelt futómű, ami nemcsak crossoveres látványt teremt, hanem kifejezetten praktikus, ha Ön szeret letérni a az országútról.

Küszöbborítások

A dupla küszöbborítás még akkor is megóvja a küszöb fényezését, amikor a család leglelkesebb tagjai taposnak rajta. Az elemet stílszerűen a TREK név díszíti.

Fa hatású betétek

A meleg színárnyalatú, fa hatású betét nemcsak elegáns, hanem arról is tanúskodik, hogy Ön mennyire vonzódik a természet szépségéhez

Minőségi utastér

A kéttónusú szövetkárpit a barna és szürke harmonikus párosításával a hétköznapokban is a kirándulások hangulatát csempészi az utastérbe.

ÉLVEZETES AUTÓZÁS
Kifogástalan teljesítmény és biztonság

A Corolla TREK a Toyota Új Globális Architektúra (TNGA) padlólemezére épül, ami kimagasló vezethetőséget és menetstabilitást biztosít.
Az autó kínálatában kétféle hibrid hajtás is szerepel – és mindkettő hihetetlenül simán és készségesen reagál a gázadásra.
A Toyota Safety Sense csomag rendszerei jó előre érzékelik a veszélyes helyzeteket, és segítenek, hogy Ön a lehető leghatékonyabban reagáljon ezekre, mindig biztonságban és kellemes nyugalomban autózva.

Műszaki adatok:

1.8 L BENZIN-HYBRID E-CVT
Teljesítmény: 122 LE
Üzemanyag-fogyasztás*: 4,3-5,1 l/100 km
CO2-kibocsátás*: 97-116 g/km
Gyorsulás 0–100 km/h: 10,9 másodperc

2.0 L BENZIN-HYBRID DYNAMIC FORCE E-CVT Teljesítmény: 184 LE
Üzemanyag-fogyasztás*: 4,7-5,6 l/100 km
CO2-kibocsátás*: 106-127 g/km
Gyorsulás 0–100 km/h: 7,9 másodperc

TOYOTA SAFETY SENSE

1.Automata távolsági fényszóró
Érzékeli a szembejövő járművek világítását, és ez alapján automatikusan tompított vagy távolsági fényre kapcsol.
2.Jelzőtáblákat felismerő rendszer
Figyeli az út mellett elhelyezett közlekedési táblákat, és ezek alapján a vezető TFT kijelzőjén láthatóvá válnak az olyan fontos információk, mint például az aktuális sebességhatár.
3.Ütközést megelőző biztonsági rendszer éjszakai gyalogosfelismeréssel
Kevésbé megvilágított környezetben is észleli a többi járművet és a gyalogosokat. Amennyiben a rendszer úgy ítéli meg, hogy egy ütközés nagy valószínűséggel bekövetkezik, figyelmezteti erre a vezetőt. Ha a vezető
erre nem reagál időben, automatikusan működésbe hozza a fékeket.
4.Ütközést megelőző biztonsági rendszer kerékpáros- felismeréssel
Észleli a jármű előtt lévő kerékpárokat és más járműveket. Amennyiben a rendszer úgy ítéli meg, hogy ütközés következhet be, figyelmezteti erre a vezetőt. Ha a vezető erre nem reagál, automatikusan működésbe hozza a fékeket
5.Teljes sebességtartományban működő adaptív sebességtartó automatika
A sebességtartó bekapcsolásával az autó folyamatosan fenntartja a beállított sebességet a gázpedál használata nélkül. Amennyiben a távolság csökken a jármű és az előtte haladó jármű között, csökkenti a sebességet.
6.Sávkövető asszisztens
Amikor az autó a sáv közepét elkezdi akaratlanul elhagyni, a helyes haladási irányban kormányozza vissza az autót.