A Toyota Sakura átadta az első Toyota Camry flottát Magyarországon
Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Átadtuk az első TOYOTA CAMRY hibrid flottát Magyarországon

2019. június 26.

Mi sem mutatja jobban az európai piacra visszatérő TOYOTA CAMRY sikerét, minthogy a Toyota Sakura Hibrid Központja ünnepélyes keretek között adta át Magyarország első nagy CAMRY HIBRID flottáját. Bár a japán gyártó legendás modellje csak most debütált itthon, rendkívüli az érdeklődés az üzleti vásárlók körében. A 25 db-os TOYOTA CAMRY HIBRID flotta megrendelésére még jóval a piacra történő bevezetés előtt került sor, speciálisan az üzleti felhasználók számára kialakított feltételekkel.

 

A megrendelő a SIXT, a tranzakció számokat tekintve legnagyobb magyarországi mobilitás szolgáltató társaság. A TOYOTA CAMRY HIBRID flotta előnyei egyértelműek a számukra: az elmúlt évek együttműködése után jelentős tapasztalatokat rendelkeznek a hibrid TOYOTA modellekről. Mind az ügyfelek pozitív visszajelzései, mind a tényszerű, gazdasági adatok igazolták, hogy a megbízhatóság, az értékállóság, az üzemeltetési költségek tekintetében kiemelkedő a TOYOTA hibrid modellek előnye. Várhatóan ebbe a sorba illeszkedik az üzleti, vezetői kategóriában megjelent CAMRY is.

A TOYOTA SAKURA HIBRID KÖZPONT küldetése, hogy a TOYOTA iránt érdeklődő üzleti partnereknek minden hibrid modellt elérhetővé tegyen, a TOYOTA speciális flotta kedvezményein és a felejthetetlen hibrid vezetési élményen keresztül megkönnyítse a vásárlók döntését.

Az új, a Bécsi út 178 szám alatt megnyílt TOYOTA SAKURA HIBRID KÖZPONT ma az egyik legkorszerűbb, legnagyobb újonnan megálmodott és létrehozott autókereskedelmi és szolgáltató komplexum Budapesten: kifejezetten HYBRID gépjárművek iránt érdeklődők számára. Zöld környezetben, ideális közlekedési csomópontban – Vörösvári út – Bécsi út kereszteződésben – elhelyezkedve mind a gépkocsival, mind a tömegközlekedéssel érkező ügyfelek számára könnyen elérhető. Több mint 10 éve nem került sor ilyen nagy méretű TOYOTA létesítmény megnyitására