Fedezd fel a limitált kiadású Toyota C-HR Neon Lime JBL modellt!
Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Toyota C-HR Neon Lime

Toyota C-HR Neon Lime – Powered by JBL

Csatlakozz a bulihoz! Teljesedj ki!

Fedezd fel a limitált kiadású Toyota C-HR Neon Lime JBL modellt! Íme egy autó az igazán szenvedélyes embereknek – vagyis neked. Az egyedülálló fényezés a napfényes tengerparton termő zamatos citrusokat idézi. Az egyedi árnyalatot Zongoralakk fekete tető és tükrök, fekete sárvédőélek és matt fekete 18 collos könnyűfém keréktárcsák egészítik ki… Igen, ez az autó tényleg lenyűgöző!

Vegyél egy mély levegőt!

A Neon Lime szériánál alap a gazdag felszereltség. Élvezd a fényűző részleteket: automatikus kétzónás klímaberendezés, LED világítás, Toyota Safety Sense rendszerek, egyszerű, intelligens parkolássegítő rendszer (S-IPA), valamint számos exkluzív meglepetés, például Premium Audio JBL rendszer egyedi Music Fun csomaggal és bőrkárpitozás Alcantara betétekkel.

Tekerd fel a hangerőt! Érezd a ritmust!

A Neon Lime profi JBL prémium hangrendszere, 8 hangszórója és mélysugárzója remek hangminőséget kínál. A Toyota C-HR utasteréhez tökéletesen hozzáigazított rendszeren minden zene kristálytisztán, részletgazdagon szólal meg.

Plusz egy kis extra: egyedi Music Fun csomag minden zenerajongó részére.