Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó

A MODELLT  A VADONATÚJ
AYGO X PROLOGUE VÁLTJA FEL!

FEDEZZE FEL >>>

Toyota Aygo. A nagyvárosi életstílus!

 

A nagyvárosok utcáira tervezett dinamikus és agilis AYGO meglepően tágas és kényelmes. Böngéssze át a gazdag felszereltségeket, és állítsa össze az autót, ami tökéletesen illik az egyéniségéhez! Merítsen inspirációt az AYGO merész formavilágából és új Mandarin fényezéséből. Üljön a volán mögé, és vezessen el bárhová, ahová csak szeretne!

Apple Car Play™ és Android Auto™

Az Apple Car Play™ és Android Auto™ segítségével megjelenítheti telefonja tartalmát az autó 7 colos multimédia x-touch képernyőjén, és innen kezelheti hívásait, a zenei letöltéseket, a térképeket és egyéb alkalmazásait.

Android Auto™ interfész

Kedvenc alkalmazásait és funkcióit az AYGO érintőképernyőjén is elérheti.

Mindig online

Indítson vagy fogadjon hívásokat, olvastassa fel üzeneteit vagy diktáljon új üzenetet – és mindezt anélkül, hogy elengedné a kormányt, vagy elfordítaná a tekintetét az útról!

Kedvenc zenéi

Kedvencei mindig rendelkezésre állnak: válassza ki a lejátszási listát az érintőképernyőn, vagy mondja meg Sirinek, hogy milyen zenét szeretne hallgatni.

Járja a saját útját!

Az Apple Maps közvetlenül az AYGO érintőképernyőjén is megjeleníthető, és bármikor számíthat a valós idejű forgalmi információkra.

Ragyogó mandarin

Egy városi autónak egyáltalán nem kell unalmasnak lennie. Erre a legjobb példa az AYGO Selection x-cite Pure Orange, amely egyedi felszereltségével és új, hasznos technológiáinak széles választékával még mindennapi közlekedést is igazi élvezetté varázsolja.

Pozitív energia

Az új, korlátozott darabszámú Selection x-cite modell Mandarin fényezése vibráló kontrasztot alkot a Zongoralakk Fekete tetővel és külső tükrökkel – az összhatás pedig egységes és modern.

Izgalmas utastér

A műszerfal feketeségét látványosan ellenpontozzák a szellőzőnyílások narancssárga betétei. A Manhattan kárpitokat és szőnyegeket narancs színű varrás díszíti.

A városi autózás új szintje

Csak néhány példa az alapfelszereltség hosszú listájáról: klímaberendezés, multifunkciós kormánykerék az audiorendszer gombjaival, Toyota x-touch multimédia rendszer színes 7 colos érintőképernyővel és tolatókamera-kijelzővel – és persze ott van még a Toyota Safety Sense csomag számos aktív biztonsági technológiája. Az AYGO minden megoldása azt szolgálja, hogy Ön mindig kényelmesen és élvezetesen autózhasson.

Előnyök

Élvezze az autót, amely minden utazást igazi örömre változtat. Tegye a kezét a kormánykerékre, és érezze a különbséget – a stílusos belső tér, a tökéletes kezelés és a hatalmas sokoldalúság új fényt ad minden utazásnak.

Egyedi dizájn

Az AYGO modern formaterve a legutóbbi átalakítással sokkal erőteljesebb háromdimenziós hatást kelt. Minden kivitelhez LED nappali menetfények és hátsó helyzetjelző lámpák járnak, amelyek még dinamikusabb külsőt kölcsönöznek az autónak, a látványos Mandarin fényezés pedig szinte vonzza a tekinteteket.

Elenyésznek a város zajai

Az utastérben minden a nyugodtabb vezetést szolgálja: a kényelmi rendszerek, a modern, háromdimenziós műszerfal, sőt a műszerek új árnyalatú háttérvilágítása is. A modern anyagok használatával jelentősen csökkentettük a zajt és a rezgéseket, hogy az új AYGO utasterét még kellemesebb hellyé varázsoljuk.

Maradjon kapcsolatban!

Az Apple CarPlay vagy az Android Auto alkalmazásokkal intelligensé formálhatja AYGO-ját. Az új Multimédia rendszer segítségével könnyen indíthat hívásokat, diktálhat szöveges üzeneteket, térképeket böngészhet, sőt zenét is steamelhet okostelefonjával. Használja készülékét szabadon és élvezze a kapcsolatra épülő világ összes előnyét!

 

Tartozékok

Teljes téli kerék szett

Az eredeti Toyota téli gumit, az acélfelnit vagy a könnyűfém kereket neves márkák közül választhatja ki.

Hátsó parkoló szenzorok

Állítsa be a hátsó parkolási szenzorokat, és az AYGO Toyota manőverezése nemcsak könnyebb és kényelmesebb lesz, de a legbiztonságosabb is.

Műholdas navigáció Toyota x-nav

Fejlessze az AYGO x‑touch rendszerét x‑nav szintre, és élvezze az egyszerű útvonaltervezés és térképkínálat előnyeit!

 

Galéria:

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.