Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Toyota Aygo

Aygo. Just Go.

 

Fedezzen fel egy igazán izgalmas városi kisautót, amely meghaladja az elvárásokat, még több kényelmet, biztonságot, karosszériaszínt és vezetési élményt kínál.

Új Aygo 16 500 Ft/hó

 

Új  Aygo 3 ajtós x kéziváltós

Kedvezményes ár értékőr programban:  2 690 000 Ft
Önerő:  1 095 000 Ft
Finanszírozott összeg:  1 595 000 Ft
Maradványérték:  1 210 500 Ft
Futamidő:  36 hónap
THM:  4,9 %

Havi törlesztő részlet:   16 500 Ft

Díjmentes 5 év vagy 200 000 km Extracare garancia

Aygo árlista letöltése

Ajánlatunk 2018. október 1-től 2018. október 31-ig vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes. Az ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A hirdetés nem minősül konkrét ajánlattételnek, annak célja a figyelemfelkeltés, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.
Egyedi meg jelenés

Végre elfelejthetjük az apró és unalmas városi kisautókat!
Az új AYGO egyik ékessége az előző modellgenerációtól örökölt x‑alakú hűtőrács, ami nemcsak karakteres, hanem immár izgalmasan háromdimenziós hatású is. A minden modellváltozathoz megrendelhető nappali menetfények és a LED hátsó lámpák hatásosan hangsúlyozzák  ki a karosszéria dinamikus formáját, igazi nagyvárosi látványossággá avatva az új AYGO‑t.

Toyota Safety Sense

Az új AYGO utasaira a Toyota Safety Sense vigyáz; ez az aktív biztonsági rendszerekből összeállított csomag minimumra csökkenti a balesetveszélyt. Az ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS) felfedezi az AYGO előtt feltűnő járműveket, és figyelmeztet a veszélyre. Ha a vezető nem reagál, a PCS automatikusan fékezni kezd. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA) érzékeli a sávelválasztó jelzéseket, és ha az autó elkezd kisodródni a sávból, hang‑ és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

Újult erővel

A továbbfejlesztett 1,0 VVT‑i motor kettős üzemanyag‑befecskendezést, magasabb sűrítési arányt, nagyobb teljesítményt (immár 72 lóerőt)  és szerényebb, mindössze 3,9 l/100 km‑es üzemanyag‑fogyasztást kínál. A megújult erőforrás már alacsony fordulatról is jobban gyorsul hogy a városi autózás még élvezetesebb legyen.

A divatdiktátor

Fedezze fel az x‑cite változat új magenta fényezését, vagy az x‑treme fekete karosszériáját, amit kék színű díszcsíkok formálnak izgalmassá! Az új modellhez egyedi 15 colos könnyűfém keréktárcsákat terveztünk, amelyekkel az AYGO még különlegesebb látványt nyújt.

 

Maradjon kapcsolatban!

Az Apple CarPlay vagy az Android Auto alkalmazásokkal intelligensé formálhatja AYGO‑ját. Az új Multimédia rendszer segítségével könnyen és biztonságosan indíthat hívásokat, diktálhat vagy hallgathat meg szöveges üzeneteket, térképeket böngészhet, sőt zenét vagy más multimédia‑tartalmakat is steamelhet okostelefonjával. Használja készülékét szabadon és élvezze a kapcsolatra épülő világ összes előnyét!

 

Elenyésznek a város zajai

Az utastérben minden a nyugodtabb vezetést  szolgálja: a kényelmi rendszerek, a modern, háromdimenziós hatású műszerfal, sőt a műszerek új árnyalatú háttérvilágítása is. A modern anyagok használatával jelentősen csökkentettük a zajt  és a rezgéseket, hogy az új AYGO utasterét még kellemesebb hellyé varázsoljuk.