Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Új Toyota Aygo

Aygo. Just Go.

 

Fedezzen fel egy igazán izgalmas városi kisautót, amely meghaladja az elvárásokat, még több kényelmet, biztonságot, karosszériaszínt és vezetési élményt kínál.

Új Aygo 250 00 Ft árelőnnyel

Aygo “x-cite + connectivity” 5 ajtós 1.0 benzines 72 LE kéziváltóval

Listaár: 4 025 000 Ft
Kiemelt kedvezmény: 250 000 Ft
Kedvezményes ár: 3 775 000 Ft

Teljes árelőny: 250 000 Ft

ÉrtékŐr programban 3+2 év garanciával!

  • 15″ fényes fekete könnyűfém keréktárcsa – 10 küllős
  • Feketére fényezett tető, Külső tükrök fényezettek
  • Első ködfényszóró a lökhárítóba integrálva
  • Légbefúvók magenta díszítőbetétekkel
  • Sötétszürke ülések magenta oldaltámasztással és varrással
  • x-touch 7′-os érintő képernyő, magyar nyelvű menüvel
  • integrált tolatókamerával, parkolási segédvonalakkal
  • Android auto és Apple CarPlay csatlakozás

 

 

Ajánlatunk 2019. március 23-tól április 30-ig vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes a meghatározott, készleten lévő Toyota modellek esetén.
A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel értékesítő kollégáinkat.
Egyedi meg jelenés

Végre elfelejthetjük az apró és unalmas városi kisautókat!
Az új AYGO egyik ékessége az előző modellgenerációtól örökölt x‑alakú hűtőrács, ami nemcsak karakteres, hanem immár izgalmasan háromdimenziós hatású is. A minden modellváltozathoz megrendelhető nappali menetfények és a LED hátsó lámpák hatásosan hangsúlyozzák  ki a karosszéria dinamikus formáját, igazi nagyvárosi látványossággá avatva az új AYGO‑t.

Toyota Safety Sense

Az új AYGO utasaira a Toyota Safety Sense vigyáz; ez az aktív biztonsági rendszerekből összeállított csomag minimumra csökkenti a balesetveszélyt. Az ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS) felfedezi az AYGO előtt feltűnő járműveket, és figyelmeztet a veszélyre. Ha a vezető nem reagál, a PCS automatikusan fékezni kezd. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA) érzékeli a sávelválasztó jelzéseket, és ha az autó elkezd kisodródni a sávból, hang‑ és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

Újult erővel

A továbbfejlesztett 1,0 VVT‑i motor kettős üzemanyag‑befecskendezést, magasabb sűrítési arányt, nagyobb teljesítményt (immár 72 lóerőt)  és szerényebb, mindössze 3,9 l/100 km‑es üzemanyag‑fogyasztást kínál. A megújult erőforrás már alacsony fordulatról is jobban gyorsul hogy a városi autózás még élvezetesebb legyen.

A divatdiktátor

Fedezze fel az x‑cite változat új magenta fényezését, vagy az x‑treme fekete karosszériáját, amit kék színű díszcsíkok formálnak izgalmassá! Az új modellhez egyedi 15 colos könnyűfém keréktárcsákat terveztünk, amelyekkel az AYGO még különlegesebb látványt nyújt.

 

Maradjon kapcsolatban!

Az Apple CarPlay vagy az Android Auto alkalmazásokkal intelligensé formálhatja AYGO‑ját. Az új Multimédia rendszer segítségével könnyen és biztonságosan indíthat hívásokat, diktálhat vagy hallgathat meg szöveges üzeneteket, térképeket böngészhet, sőt zenét vagy más multimédia‑tartalmakat is steamelhet okostelefonjával. Használja készülékét szabadon és élvezze a kapcsolatra épülő világ összes előnyét!

 

Elenyésznek a város zajai

Az utastérben minden a nyugodtabb vezetést  szolgálja: a kényelmi rendszerek, a modern, háromdimenziós hatású műszerfal, sőt a műszerek új árnyalatú háttérvilágítása is. A modern anyagok használatával jelentősen csökkentettük a zajt  és a rezgéseket, hogy az új AYGO utasterét még kellemesebb hellyé varázsoljuk.