Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Az Ön elektrifikált Toyotájának feltöltése

Toyotája akkumulátorát könnyen feltöltheti, akár otthon, akár út közben; ehhez számos egyszerű megoldás áll rendelkezésére.

Otthoni gyorstöltő

 

Ezek a legelterjedtebb fali gyorstöltő készülékek, amelyek egyaránt megtalálhatók a lakóházak garázsaiban vagy kocsifeljáróin, sőt sok irodaház parkolójában is. Segítségükkel gyorsabb a töltés, mint a háztartási konnektorokról, ráadásul akár arról is informálhatják Önt, hogy autója mennyi energiát fogyasztott.

Otthoni töltés

 

 

Dedikált falidoboz nélkül is lehetséges elektromos hálózatról tölteni az elektromos autókat, még akkor is, ha nem ezt a megoldást ajánljuk. A háztartási töltés teljesen biztonságos, de javasolt, hogy az aljzat alkalmasságát egy képesített villanyszerelővel ellenőriztesse.

Gyorstöltés

 

 

A gyorstöltő pontok számos nyilvános helyen megtalálhatók, az országutak menti pihenőhelyektől kezdve a benzinkutakon át egészen a szupermarketek parkolójáig.

Válassza ki az Önnek megfelelő töltőt!

Stílusosak, biztonságosak és modernek. A Toyota gyorstöltői kimagasló minőséget és használati értéket kínálnak, így tökéletes kiegészítők a Toyota plug-in hibrid és Toyota elektromos modellekhez.

‘Entry’ gyorstöltő

A legjobb megoldás PHEV-tulajdonosoknak

Maximális teljesítmény: 22 kW
Csatlakozó típusa: Type 2
Kábel típusa: Mode 3
Kábel hossza: 6 m
Telepítés: Beltérbe és kültérre is
Garancia: 3 év

‘Connected ready’ gyorstöltő

A legjobb megoldás a távoli eléréshez

Maximális teljesítmény: 22 kW
Csatlakozó típusa: Type 2
Kábel típusa: Mode 3
Kábel hossza: 6 m
Telepítés: Beltérbe és kültérre is
Azonosítás: Lezárás/feloldás RFID kártyával
Csatlakoztatás: WiFi vagy 4G
Garancia: 3 év

Tartozékok a töltéshez

Töltőkábel

Ha út közben kell töltenie az akkut, ezzel a kábellel (ami 5, 7 és 10 méteres hosszúságban kapható) csatlakoztassa autóját egy nyilvános töltőállomáshoz.

Kábeltároló táska

Ebben a praktikus táskában mindig jó állapotban tárolhatja a töltőkábelt, ami így nem gabalyodik össze, és a csomagteret sem szövi keresztül-kasul.

A MyT segítségével még kényelmesebb

 

A MyT okostelefonos alkalmazással folyamatosan ellenőrizheti, mi történik Toyotájával: a feltöltés időzítését kanapéján heverve is beállíthatja, vagy vásárolgatás közben is megnézheti, éppen mennyi energia van az akkumulátorban.

Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségét!

Nézze meg, mennyi energiát tárol az akku, és ha kell, indítsa meg a töltést távvezérléssel a telefonjáról.

Ütemezze a feltöltést!

Állítson össze személyre szabott töltési ütemezést, akár a kezdési idő alapján (amikor a feltöltés megkezdődik), akár az indulási idő alapján (amikorra teljesen feltöltve lesz szüksége az autóra), és a töltés automatikusan elindul, hogy amikor Ön beül az autójába, az akkumulátor már maximális kapacitással várja.

Tekintse át az utazási adatokat!

Minden utazás után nézze át az elemzést, és figyelje meg, hol befolyásolta autója fogyasztását egy-egy kemény fékezés vagy erős gyorsítás.

Nyilvános töltőállomás

Bármerre jár is, MyT alkalmazásával megtalálhatja és megnyithatja a nyilvános töltőpontokat.

Töltse le a MyT alkalmazást még ma.

Tippek az elektromos hatótávolság maximális kihasználásához

Vezessen finoman

Az elektromos autóknál nagyon fontos a finom gyorsítás. Ha erősen lép a gázra, azzal sokkal gyorsabban lemerítheti az akkumulátort. Bár az akkumulátoros elektromos autók késlekedés nélkül és erőteljesen gyorsulnak, kezelje óvatosan a gázpedált, hogy a lehető leghosszabb utat tehesse meg egy feltöltéssel.

Lassítson!

Ahol csak lehet, tartsa a sebességet 100 km/óra alatt, hogy kímélje az akkumulátort. Az Energiaügyi Minisztérium szerint 10 km/órával alacsonyabb tempóhoz 14 százalékkal kevesebb energia kell. A finom gázadáshoz használja az Eco üzemmódot.

Használja ki a regeneratív fékezést!

Elektromos autójának energia-visszanyerő fékfunkciója segít Önnek, hogy még messzebbre jusson egy feltöltéssel. Autója maximális energia-visszanyerő beállítását kihasználva lassítás közben extra árammal táplálhatja a jármű akkumulátorát.

Fűtsön másképp!

Az akkumulátoros elektromos járművek fűtése – különösen a legmagasabb fokozaton – könnyen lemerítheti az akkumulátort. Télen kapcsolja le a klímavezérlést, és inkább az ülés- és kormányfűtéssel teremtsen komfortos hőérzetet, így nem merül le az akku. Ha autójában feltöltés közben bekapcsolja az előmelegítést, akkor menet közben már kevesebbet kell fűtenie.

Fedezze fel hibrid elektromos autóinkat!

Fedezze fel a plug-in hibrid elektromos autókat!

Fedezze fel az akkumulátoros elektromos hajtást!

Fedezze fel az üzemanyagcellás elektromos autót!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.