Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

PROACE Electric

Fedezze fel a kompromisszummentes zéró kibocsátású közlekedés szabadságát

TOYOTA PROACE ELECTRIC
EXTRA GARANCIA
1 000 000 Km / 5 ÉV

Proace Van Electric árlista (pdf)
Árlista letöltése (pdf)

Proace Van Electric Katalógus (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Raktér átalakítási megoldások
Fedezze fel a PROACE  raktér átalakítási lehetőségeit!

Toyota Professional
Tekintse meg a modelleket!

Toyota PROACE Extra garancia

 

  • A Proace modellre 3 év vagy 100e km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói, teljes körű alapgarancia érvényes
  • A gyártói garancia lejártakor lép hatályba az Extracare garancia ami 2 év, km korlátozás nélküli fedezetet biztosít, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészek váratlan meghibásodása esetén
  • Az Extracare szerződés csak és kizárólag a „Proace Extra Garancia” füzetben részletezett alkatrészekre és azok hirtelen meghibásodására nyújt fedezetet
  • A gépkocsi jótállási feltételeit a gyártói alapgarancia időtartam alatt a gk. „Szerviz és garancia” füzet, ennek lejáratát követően a „Proace Extra Garancia” füzet tartalmazza, a két dokumentum együtt érvényes melyek tartalmát a gk. átadásakor meg kell ismertetni az ügyféllel.

Minden igényt kielégítő raktér

 

A háromféle hosszúságban és négyféle karosszériatípussal, elérhető modell lenyűgöző hasznos terhelhetőséget és vontatási kapacitás bocsájt a rendelkezésére, így minden feladat megoldható.

– 1 t terhelhetőség (opcionálisan 1,2 t)

– 1 t vontatási kapacitás

A választás az Öné

 

A többféle választható akkumulátorcsomaggal kapható Proace Verso Electric az Ön igényeinek megfelelő zéró károsanyag-kibocsátású megoldást kínálja.

50 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 230 km*

75 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 330 km*

*A körülményektől is függ

Könnyedén feltölthető

 

Akár egy átlagos otthoni konnektort, akár egy fali töltőt vagy egy gyorstöltőt választ, a Proace Verso Electric folyamatosan mozgásban tartja.

Gyorstöltés: 50 KW: 0,5 óra*/75 KW: 0,75 óra*

Fali töltő: 50 KW: 4,75 óra*/75 KW: 7 óra*

Otthoni konnektor: 50 KW: 15-28 óra*/75 KW: 40-42 óra*

*A töltés ideje a helyi körülményektől is függ

Töltési állapotjelző

 

A Proace Verso Electric töltőcsatlakozójánál található akkumulátor állapotjelző fény egyszerű módját kínál a töltési állapot ellenőrzésének.

Műszeregység és TFT képernyő

 

A műszeregység folyamatosan tájékoztat az aktuális adatokról az energiafogyasztástól és az akkumulátorkapacitástól az elektromos járművek rendszerének működésééig.

Akkumulátor menedzsment rendszerek

Egyedülálló csatlakozási lehetőség, hogy minden nap képben legyen, és útközben is kézben tartsa az irányítást.

Győződjön meg arról, hogy autója készen áll az útra: állítsa be a töltés kívánt időtartamát, és melegítse fel az utasteret még az indulás előtt.

Tekintse meg az összes elérhető töltőállomást az érintőképernyőn keresztül, adjon hozzá megállókat, és ejtse útba a közeli töltőpontokat.

Ez a funkció a valós hatótávolságot jelenít meg az akkumulátor aktuális töltöttsége és az adott területen belül elérhető töltőállomások alapján.

Finomítsa vezetési stílusát egy vizuális útmutatóval, amely megmutatja, hogy mennyi energiát használt fel az akkumulátorból, és mennyit táplált vissza az utazásai során.

EV használat GYIK

A Proace Electric 50 kWh vagy 75 kWh akkumulátorral rendelhető. Ezek akár 230, illetve 330 kilométeres hatótávolságuk révén tökéletes megoldást kínálnak üzleti igényeire, legyen szó gyakori városi cirkálásról vagy hosszabb távok megtételéről.

50 kW hatótáv = akár 230 kilométer
75 kW hatótáv = akár 330 kilométer

Otthoni konnektor
Csatlakoztathatja autóját akár otthoni elektromos hálózatához.

Fali töltő
Gyors, megbízható és dedikált otthoni/irodai fali töltők is elérhetők.

Nyilvános töltőpont
Csatlakoztassa autóját bármelyik nyilvános gyorstöltőhöz az utcán vagy a dedikált helyeken.

Akár otthoni konnektoron, akár fali töltőn, akár nyilvános gyorstöltőn keresztült tölt, a Proace Electric folyamatosan mozgásban tartja.

A háztartási konnektorhoz csatlakoztatva, akárcsak egy mobiltelefont, a 75 kWh-s akkumulátor 40-42 óra* alatt töltődik fel teljesen.

A gyors, megbízható, dedikált otthoni/irodai fali töltőhöz csatlakoztatva a 75 kWh-s akkumulátor 7 óra alatt* töltődik fel teljesen.

A nyilvánosan elérhető gyorstöltőkhöz csatlakoztatva a 75 kWh-s akkumulátor 0,75 óra* alatt töltődik fel teljesen.

*A töltés ideje a helyi körülményektől is függ

Az üzemanyag-, adó- és karbantartási költségek nagyvonalú megtakarításával a Proace Electric minden kilométeren pénzt takarít meg vállalkozása számára.

A Proace Electric csendes, zéró emissziós hajtáslánca szabadságot ad a városban, és sok helyen ingyenes vagy kedvezményes parkolást biztosít.

Ismerje meg közelebbről

Íme néhány stílusos részletmegoldás, amelyektől a Proace még izgalmasabb lesz.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.