Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!

Megújult Corolla Touring Sports

Élesebb. Okosabb. Biztonságosabb.

 

Íme, a megújult és továbbfejlesztett Corolla Touring Sports. A kifinomult külsőnek és a modern utastérnek, az intuitív technológiának és a még élvezetesebb vezetést kínáló ötödik generációs hibrid rendszernek köszönhetően a világ kedvenc Toyota modellje jobb lett, mint valaha. Mindig legyen egy lépéssel előrébb, és legyen ott az elsők között a megújult Corolla Touring Sports piacra lépésekor.

Corolla TS árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Katalógus letöltése (pdf)
Corolla TS Katalógus letöltése (pdf)

Tartozék katalógus  (pdf)
Corolla TS tartozék Katalógus letöltése (pdf)

A stílus magáért beszél

Az első dolog, ami feltűnik a Corolla Touring Sports  kapcsán, az a merész és dinamikus megjelenése, amely a kéttónusú fényezésekkel még látványosabbá tehető. A megújult, stílusos első hűtőrácstól a GR SPORT változatig, egyszerűen lehetetlen nem tudomást venni ezekről a formákról.

Megújult első hűtőrács

A hűtőrács alsó része fényes rácsozással újult meg, ezzel még dinamikusabb kiállást biztosítva.

LED fényszórók

A LED fényszórók kiváló láthatóságot biztosítanak, miközben nagyon kevés energiát fogyasztanak. A LED‑ek csoportokba vannak rendezve, amelyek elegáns, ívelt vonalakat alkotnak, így illeszkedve az autó elegáns kialakításához.

18" könnyűfém keréktárcsák

A kifejezetten a GR SPORT verzióhoz tervezett, vadonatúj, sportos, sötétszürke, csiszolt felületű 18″ könnyűfém keréktárcsák kifejezik az autó sportos karakterét. A jellegzetes, szimmetrikus kialakítás erőteljes megjelenést és háromdimenziós látványt biztosít, extra mélységet és dinamizmust biztosítva a GR SPORT modellnek.

Karcsú és dinamikus

A Corolla Sedan karosszériáját kifinomult, gördülékeny vonalak jellemzik, áramvonalas sziluettje és széles kiállása pedig tagadhatatlanul erőteljes kiállást kölcsönöz neki.

Dőljön hátra és pihenjen

 

A fejlett technológiát és a minden utas számára kategórialeső kényelmet kínáló Corolla Touring Sports modellt Ön köré tervezték.

Kiváló stílusérzék

 

Ha úgy gondolja, hogy a Corolla Touring Sports jól mutat kívülről, akkor csak várja meg, amíg beül az autóba. Tervezőink olyan kiváló minőségű anyagok kombinációját választották, amelyek együtt lenyűgöző hatást keltenek, és a textúrák kellemes változatosságát is biztosítják. A stílusos sportülések tökéletesen kiegészítik a hangulatot. A Corolla az egész utastérben hangulatvilágítást kínál. A fények hideg kék és fehér árnyalatban pompáznak, ezzel stílusos, sportos hangulatot kölcsönözve a belső térnek. Ez egy igazán finom részlet – egy a sok közül, amelyek biztosítják, hogy élvezni fogja az autóban töltött időt.

Életrevaló technológia

 

Az intuitív technológia képes bármilyen utazást feldobni. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű forgalmi és közlekedési információkat. Az Apple CarPlay és az Android Auto™ szolgáltatásokon keresztül az új 10,5″ érintőképernyő könnyedén képes integrálni okostelefonját, így hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz, valamint rengeteg vezetési információhoz. A műszeregység is átalakult, és egy új, 12,3″ képernyővel gazdagodott, amely négy különböző üzemmódban állítható be a vezető igényei szerint: Casual, Smart, Sport és Tough.

Kapcsolódjon Toyota modelljéhez bárhonnan.

 

Az intelligens vezetőtér biztosítja a folyamatos kapcsolatot autója és okostelefonja között. A vezetés megkönnyítésére tervezett MyT alkalmazás a kapcsolódás új világát nyitja meg okostelefonján. Kövesse nyomon utazásait, ütemezze be a karbantartásokat, javítsa hibrid vezetési stílusát, vagy akár állítsa be távirányítással a légkondícionálót indulás előtt. Alakítsa át mindennapjait a Toyota Smart Connect+ segítségével.

Tér a növekedéshez

 

Az új Corolla Touring Sports ott ad teret, ahol szüksége van rá. Legyen szó extra helyről a családnak vagy variálhatóságról az aktív hétvégékhez, a mutatós Touring Sports kombi elegendő helyet és sokoldalúságot biztosít a mozgalmas élethez. Az állítható csomagtérpadlónak, a praktikus oldalzsebeknek és a könnyen lehajtható hátsó üléstámláknak köszönhetően minden elfér a tágas csomagtartóban. Ugyanolyan kényelmet biztosít a hátsó utasoknak, mint az elöl ülőknek. Ha tele van a keze, és szeretné kinyitni a csomagtartót, egyszerűen nyújtsa a lábát a hátsó lökhárító alá, és a kéz nélküli nyitást biztosító érzékelőknek köszönhetően a csomagtérajtó automatikusan kinyílik.

Megalkuvást nem tűrő erő

 

Nagyobb teljesítmény a hatékonyság csökkenése nélkül. Az ötödik generációs öntöltő hibrid technológiánk fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül. Az új, továbbfejlesztett 2,0 literes modell ráadásul még alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is biztosít.

Öröm vezetni

 

A Toyota hibrideket élvezet vezetni. Hihetetlenül kifinomultak és kiváló reakciókkal rendelkeznek – ráadásul amikor a városban vezet, élvezheti a tisztán elektromos üzemmód boldogító csendjét. Ezenkívül üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást, miközben ugyanolyan könnyen vezethetők, mint egy hagyományos autó. És mivel önmagukat képesek tölteni, soha nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni. Így nem meglepő, hogy a Toyota hibrideket több mint 12 millió vásárló választotta szerte a világon.

Fedezze fel a vezetés élményét

 

Minden GR SPORT modellt úttörő öntöltő hibrid rendszer hajt. Élvezze a vezetés izgalmát az 1,8 vagy 2,0 literes hibrid motorok egyikével, amelyek nagyobb teljesítményt és dinamizmust biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás és széndioxid-kibocsátás mellett. A Toyota TNGA platformja fantasztikus kezelhetőséget és alacsony súlypontot biztosít, ezzel is fokozva a vezetés élményét.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazások érdekében

 

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota Corolla Sedan megkapta a T-Mate rendszert, amely az Ön segítőkész partnere lesz a vezetés során. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a funkcióinak vezeték nélküli, over-the-air frissítésének lehetőségét.

Toyota Safety Sense

 

A rendszer működésének és funkcióinak frissítése magában foglalja az akaratlan gyorsítás megakadályozása funkciót, amely közbelép, ha alacsony sebességnél véletlenül, hirtelen lenyomják a gázpedált. Az ütközés elkerülését segítő rendszer kanyarodásnál védi a közlekedőket, a vészhelyzeti kormányzási asszisztens pedig az érkező járművekre is reagál. Emellett a megújult Corolla képes a hosszirányú ütközések elkerülésére és szükség esetén a kanyarsebesség mérséklésére. A vezeték nélküli, OTA frissítések lehetővé teszik a funkciók folyamatos aktualizálását, valamint új megoldásokkal bővíthetik az autó repertoárját.

Vezetéstámogató rendszerek

 

A holttérfigyelő rendszer figyelmezteti a vezetőt minden olyan járműre, amely esetleg nem látszik a külső tükrökben – ez különösen előzéskor hasznos. A Corolla Touring Sports vészhelyzeti E-call segélyhívóval is fel van szerelve.

Parkolóasszisztens

 

Ezenkívül a Corolla Touring Sports egyéb innovatív T-Mate parkolást segítő funkciókkal is fel van szerelve, mint például a biztonságos kiszállást segítő rendszer, a hátsó ülésfoglaltság-figyelmeztető és a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezéssel, hogy csak néhányat említsünk. Mindezek önbizalmat adnak és még nagyobb biztonságot nyújtanak vezetés közben Önnek és a többi közlekedőnek egyaránt.

Nézze meg közelebbről

Fedezzen fel néhány részletet, melyek igazán lenyűgözővé teszik a Corolla Touring Sports modellt

Fedezze fel a Corolla kínálatot

 

Egy méret nem mindig felel meg mindenkinek. A Corolla Hybrid termékcsaládunk számos olyan funkciót tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a legjobban igazodhatnak az Ön egyéni kényelmi és praktikus igényeinek.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Hungary Kft. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.