Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

 Corolla Touring Sports

Élesebb. Okosabb. Biztonságosabb.

 

 A kifinomult külsőnek és a modern utastérnek, az intuitív technológiának és a még élvezetesebb vezetést kínáló ötödik generációs hibrid rendszernek köszönhetően a világ kedvenc Toyota modellje jobb lett, mint valaha.

Corolla TS árlista 2024
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Corolla TS árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Ajánlatkérés
Tudjon meg többet!

Katalógus letöltése (pdf)
Corolla TS Katalógus letöltése (pdf)

Tartozék katalógus  (pdf)
Corolla TS tartozék Katalógus letöltése (pdf)

Corolla TS Kombi  GR SPORT

 

Éljen teljes életet, fejlessze tehetségét és szenvedélyét! Az új Corolla TS Kombi GR SPORT ebben segít Önnek, ötvözve a kifinomult sportos stílust a funkcionalitással. A tágas és kényelmes belső térben és a nagy csomagtartóban minden elfér, amire szüksége van. A kivételes felszereltségnek köszönhetően a volán mögött töltött idő minden pillanata emlékezetes lesz.

Kifinomult formák

A Corolla TS Kombi GR SPORT kivételes külső megjelenésével nyűgözi le, tisztelegve a TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei előtt. Az autó gyönyörű profilját hangsúlyozzák a 17″ GR SPORT alumínium kerekek. A zongoralakk-fekete tető tökéletes kontrasztot biztosít a hét külső szín mindegyikével, és felár nélkül kapható ennél a változatnál.

Tágas utastér

A Corolla TS Kombi GR SPORT ergonomikus utastere és tágas csomagtartója lehetővé teszi, hogy minden tervét és álmát megvalósítsa. A csomagtartó űrtartalma a hátsó ülésekkel együtt 361 liter, míg az üléstámlákat lehajtva a hely 1606 literre nő (a 196 lóerős 2,0 Hybrid Dynamic Force e-CVT hajtáslánccal: 313 liter, illetve 1591 liter).

Üzemanyag-takarékos hajtás

A Corolla Sedan GR SPORT rendkívül üzemanyag-hatékony, hiszen egy 140 lóerős, 1,8 Hybrid e-CVT hibrid hajtáslánccal van felszerelve. Az átlagos üzemanyag-fogyasztás 4,4-4,7 l/100 km, az átlagos széndioxid-kibocsátás pedig 99-106 g/km.

A stílus magáért beszél

Az első dolog, ami feltűnik a Corolla Touring Sports  kapcsán, az a merész és dinamikus megjelenése, amely a kéttónusú fényezésekkel még látványosabbá tehető. A megújult, stílusos első hűtőrácstól a GR SPORT változatig, egyszerűen lehetetlen nem tudomást venni ezekről a formákról.

Megújult első hűtőrács

A hűtőrács alsó része fényes rácsozással újult meg, ezzel még dinamikusabb kiállást biztosítva.

LED fényszórók

A LED fényszórók kiváló láthatóságot biztosítanak, miközben nagyon kevés energiát fogyasztanak. A LED‑ek csoportokba vannak rendezve, amelyek elegáns, ívelt vonalakat alkotnak, így illeszkedve az autó elegáns kialakításához.

18" könnyűfém keréktárcsák

A kifejezetten a GR SPORT verzióhoz tervezett, vadonatúj, sportos, sötétszürke, csiszolt felületű 18″ könnyűfém keréktárcsák kifejezik az autó sportos karakterét. A jellegzetes, szimmetrikus kialakítás erőteljes megjelenést és háromdimenziós látványt biztosít, extra mélységet és dinamizmust biztosítva a GR SPORT modellnek.

Karcsú és dinamikus

A Corolla Sedan karosszériáját kifinomult, gördülékeny vonalak jellemzik, áramvonalas sziluettje és széles kiállása pedig tagadhatatlanul erőteljes kiállást kölcsönöz neki.

Dőljön hátra és pihenjen

 

A fejlett technológiát és a minden utas számára kategórialeső kényelmet kínáló Corolla Touring Sports modellt Ön köré tervezték.

Kiváló stílusérzék

 

Ha úgy gondolja, hogy a Corolla Touring Sports jól mutat kívülről, akkor csak várja meg, amíg beül az autóba. Tervezőink olyan kiváló minőségű anyagok kombinációját választották, amelyek együtt lenyűgöző hatást keltenek, és a textúrák kellemes változatosságát is biztosítják. A stílusos sportülések tökéletesen kiegészítik a hangulatot. A Corolla az egész utastérben hangulatvilágítást kínál. A fények hideg kék és fehér árnyalatban pompáznak, ezzel stílusos, sportos hangulatot kölcsönözve a belső térnek. Ez egy igazán finom részlet – egy a sok közül, amelyek biztosítják, hogy élvezni fogja az autóban töltött időt.

Életrevaló technológia

 

Az intuitív technológia képes bármilyen utazást feldobni. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű forgalmi és közlekedési információkat. Az Apple CarPlay és az Android Auto™ szolgáltatásokon keresztül az új 10,5″ érintőképernyő könnyedén képes integrálni okostelefonját, így hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz, valamint rengeteg vezetési információhoz. A műszeregység is átalakult, és egy új, 12,3″ képernyővel gazdagodott, amely négy különböző üzemmódban állítható be a vezető igényei szerint: Casual, Smart, Sport és Tough.

Kapcsolódjon Toyota modelljéhez bárhonnan.

 

Az intelligens vezetőtér biztosítja a folyamatos kapcsolatot autója és okostelefonja között. A vezetés megkönnyítésére tervezett MyT alkalmazás a kapcsolódás új világát nyitja meg okostelefonján. Kövesse nyomon utazásait, ütemezze be a karbantartásokat, javítsa hibrid vezetési stílusát, vagy akár állítsa be távirányítással a légkondícionálót indulás előtt. Alakítsa át mindennapjait a Toyota Smart Connect+ segítségével.

Tér a növekedéshez

 

Az új Corolla Touring Sports ott ad teret, ahol szüksége van rá. Legyen szó extra helyről a családnak vagy variálhatóságról az aktív hétvégékhez, a mutatós Touring Sports kombi elegendő helyet és sokoldalúságot biztosít a mozgalmas élethez. Az állítható csomagtérpadlónak, a praktikus oldalzsebeknek és a könnyen lehajtható hátsó üléstámláknak köszönhetően minden elfér a tágas csomagtartóban. Ugyanolyan kényelmet biztosít a hátsó utasoknak, mint az elöl ülőknek. Ha tele van a keze, és szeretné kinyitni a csomagtartót, egyszerűen nyújtsa a lábát a hátsó lökhárító alá, és a kéz nélküli nyitást biztosító érzékelőknek köszönhetően a csomagtérajtó automatikusan kinyílik.

Megalkuvást nem tűrő erő

 

Nagyobb teljesítmény a hatékonyság csökkenése nélkül. Az ötödik generációs öntöltő hibrid technológiánk fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül. Az új, továbbfejlesztett 2,0 literes modell ráadásul még alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is biztosít.

Öröm vezetni

 

A Toyota hibrideket élvezet vezetni. Hihetetlenül kifinomultak és kiváló reakciókkal rendelkeznek – ráadásul amikor a városban vezet, élvezheti a tisztán elektromos üzemmód boldogító csendjét. Ezenkívül üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást, miközben ugyanolyan könnyen vezethetők, mint egy hagyományos autó. És mivel önmagukat képesek tölteni, soha nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni. Így nem meglepő, hogy a Toyota hibrideket több mint 12 millió vásárló választotta szerte a világon.

Fedezze fel a vezetés élményét

 

Minden GR SPORT modellt úttörő öntöltő hibrid rendszer hajt. Élvezze a vezetés izgalmát az 1,8 vagy 2,0 literes hibrid motorok egyikével, amelyek nagyobb teljesítményt és dinamizmust biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás és széndioxid-kibocsátás mellett. A Toyota TNGA platformja fantasztikus kezelhetőséget és alacsony súlypontot biztosít, ezzel is fokozva a vezetés élményét.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazások érdekében

 

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota Corolla Touring Sports megkapta a T-Mate rendszert, amely az Ön segítőkész partnere lesz a vezetés során. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a funkcióinak vezeték nélküli, over-the-air frissítésének lehetőségét.

Toyota Safety Sense

 

A rendszer működésének és funkcióinak frissítése magában foglalja az akaratlan gyorsítás megakadályozása funkciót, amely közbelép, ha alacsony sebességnél véletlenül, hirtelen lenyomják a gázpedált. Az ütközés elkerülését segítő rendszer kanyarodásnál védi a közlekedőket, a vészhelyzeti kormányzási asszisztens pedig az érkező járművekre is reagál. Emellett a megújult Corolla képes a hosszirányú ütközések elkerülésére és szükség esetén a kanyarsebesség mérséklésére. A vezeték nélküli, OTA frissítések lehetővé teszik a funkciók folyamatos aktualizálását, valamint új megoldásokkal bővíthetik az autó repertoárját.

Vezetéstámogató rendszerek

 

A holttérfigyelő rendszer figyelmezteti a vezetőt minden olyan járműre, amely esetleg nem látszik a külső tükrökben – ez különösen előzéskor hasznos. A Corolla Touring Sports vészhelyzeti E-call segélyhívóval is fel van szerelve.

Parkolóasszisztens

 

Ezenkívül a Corolla Touring Sports egyéb innovatív T-Mate parkolást segítő funkciókkal is fel van szerelve, mint például a biztonságos kiszállást segítő rendszer, a hátsó ülésfoglaltság-figyelmeztető és a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezéssel, hogy csak néhányat említsünk. Mindezek önbizalmat adnak és még nagyobb biztonságot nyújtanak vezetés közben Önnek és a többi közlekedőnek egyaránt.

Nézze meg közelebbről

Fedezzen fel néhány részletet, melyek igazán lenyűgözővé teszik a Corolla Touring Sports modellt

Fedezze fel a Corolla kínálatot

 

Egy méret nem mindig felel meg mindenkinek. A Corolla Hybrid termékcsaládunk számos olyan funkciót tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a legjobban igazodhatnak az Ön egyéni kényelmi és praktikus igényeinek.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.