Hasznos alkatrészek a télre - Toyota Sakura
Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

Hasznos alkatrészek a télre

Eredeti Toyota alkatrészek 20% kedvezménnyel

Toyotája szerves része a mindennapjainak: amikor az utolsó percben indulnak az iskolába, amikor a heti bevásárlást intézi, vagy éppen a téli sítúrára utazik.

Ezt szem előtt tartva állítottunk össze akciós ajánlatokat néhány olyan eredeti alkatrésze, amelyek hasznosak lehetnek a téli viszonyok között.

 

1. Akkumulátorok : 24 500 Ft-tól

Az eredeti OPTIFIT akkumulátorokat kifejezetten az Ön autójára fejlesztették ki, és egész évben bármilyen időjárási körülmények között optimális teljesítményt nyújtanak. Nem igényelnek karbantartást, élettartamuk hosszú és 3 év garancia vonatkozik rájuk.

3. Jégoldó: 2 500 Ft-tól

Gyors hatású spray a jég eltávolításához az ablakokról.

5. Téli ablakmosó folyadék: 710 Ft/Liter-tól

Alacsony hőmérséklet ellenállása lehetővé teszi, hogy a téli szezonban lefagyás nélkül tökéletesen tisztítsa a szélvédőt. A tartalma ellenőrzött, nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat. A tisztító vegyületek tökéletes keveréke biztosítja a mély és alapos tisztítást.

2. Üzemanyagrendszer-tisztítók: 5 000 Ft
Kifejezetten a modern dízel – és benzinmotorok üzemanyag-ellátó rendszerének tisztítására szolgáló adalékok. Csökkentik az üzemanyag fogyasztást és növelik a motor élettartamát. A flakont a teli üzemanyagtartályba kell önteni, a kezelést ajánlott minden 15 ezer km után megismételni.
4. Ablaktörlők: 2 500 Ft-tól (1db)

Az eredeti Toyota ablaktörlők kiváló minőségben készülnek. Cseréjük gyors és egyszerű, csak fél percig tart. Csendesek és nem rezegnek, ezáltal kellemesebbé teszik az utazást. Tartós, kiváló minőségű gumiból készülnek, amely nem szakad el, és bármilyen környezethez és időjáráshoz megfelelő.

6. Emeltfényű izzó szett: 7 500 Ft-tól

Az emelt fényű Optiwhite izzók akár 600 órás élettartammal rendelkeznek, intenzív fehér, xenon hatást lehet velük elérni. 60%-kal több fényt adnak mint a hagyományos izzók.