Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

A Toyotánál  – így a Toyota Sakuránál is – küldetésünk, hogy a zéró károsanyag-kibocsátásnál is többet nyújtsunk. Éppen ezért célunk, hogy mérsékeljük a természeti erőforrások kiaknázását. Ennek megfelelően kezdtük meg 2022-ben épületeink energetikai korszerűsítését.

Az első lépés a napelemek kiépítése volt a Szőlőkert utcai szalonunkban. Miután megkaptuk az engedélyt, a napelemekkel vissza is tudunk termelni az országos hálózatba, ezzel hozzájárulva az országos széndioxid kibocsátás csökkentéséhez.

Mai napig a napelemekkel 1,6 tonna széndioxid kibocsátás csökkenést értünk el, immár nem csak az elektromos-hibrid autók értékesítésével csökkentve a melegház hatású gázok kibocsátását itthon, Európában.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Sakura által értékesített kb. 5000 elektromos-hibrid gépkocsik összesen, több, mint 40 000 tonnával kevesebb széndioxidot bocsátottak ki a velük azonos teljesítményű és méretű benzinmotoros autókhoz képest.

Hogyan működik:  https://region04eu5.fusionsolar.huawei.com/pvmswebsite/nologin/assets/build/index.html#/kiosk?kk=zFP0ly8G562inJF5C6G7OQn5Qq1a1LwI

A projekt folytatásaként vizsgáljuk a Bécsi úti szalonunkban is a napelemek kiépítésének lehetőségét.
Jelenleg a hőszivattyúk telepítése, (fűtő és hűtő berendezések) és az azokhoz tartozó épület gépészeti rendszerek fejlesztése folyik mindkét telephelyünkön.

 

2023.03.20.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.