Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

COROLLA SEDAN ajánlatunk

COROLLA SEDAN

 

Az ideális családi autó, ami egyaránt biztosítja az utasok biztonságát, kényelmét. A radaros ütközésmegelőző rendszer nem csak az autókat, hanem a gyalogosokat és a kerékpárosokat is felismeri, valamint automata fékezéssel támogatja a biztonságos vezetést.
A radaros tempomat hosszú utakon leveszi a vezető válláról a fáradságos vezetést. A tágas utastér a fiatal családok kedvence lehet, mivel az Isofix-es gyerekülést egyszerű behelyezni, a hátsó lábtér pedig felnőttek részére is ideális.
Zárt csomagtartóban a csomagok maximális vagyonbiztonságot élveznek. A négyajtós karosszéria csak látszatra klasszikus megjelenésű, az áramvonalas kialakítás a modern kupékat idézi. A 125 lóerős benzinmotor a hatfokozatú váltóval garantálja a gazdaságos autózást.
A legendás Corolla most 6 490 000 Ft-ért vagy akár 45 000 Ft havidíjért érhető el.

AJÁNLATUNK

Corolla Sedan 1.5 benzines Active  
Listaár: 7 980 000 Ft
Kedvezmény: 1 490 000 Ft
Teljes árelőny 1 490 000 Ft
Kedvezményes vételár: 6 490 000 Ft

 

EASY Program 3+2 év Extracare garanciával
Bruttó ár: 6 490 000 Ft
Kezdő részlet: 2 718 000 Ft
Finanszírozott összeg: 3 772 000 Ft
Maradványérték: 2 271 500 Ft
Futamidő: 60 hónap
THM*: 7,9%
Törlesztő részlet: 45 000 Ft/hó

​FŐBB JELLEMZŐK

– Automata fékező rendszer, gyalogos és kerékpáros felismeréssel.*
– Intelligens adaptív radaros tempomat (IACC)
– Multimédia egység 8”-os érintőképernyővel
– AndroidAuto és Apple Carplay telefonos csatlakozások** és MyT
– E-call vészhelyzeti automata hívórendszer

GALÉRIA

”A
Ajánlatunk 2022. március 9 -március 31. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes, a kijelölt, készleten lévő MY19 Corolla Sedan modellekre.
A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.
*Ajánlatunk 2022. március 9 -március 31. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású (referencia kamatláb 1 hónapos BUBOR), maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Toyota Easy Programban. A feltüntetett havi részlet alapja: Corolla Sedan 1.5 benzines Active – Bruttó kedvezményes ár: 6.490.000 Ft, Kezdő részlet: 2.645.000 Ft, Finanszírozott összeg: 3.845.000 Ft, Maradványérték (utolsó részlet): 2.271.500 Ft, Futamidő: 60 hónap, THM: 7,3%, havi lízingdíj: 45.000 Ft. Referencia THM: 7,3% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A +2 év kiterjesztett Extracare garancia minden magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként Toyota Easy finanszírozási szerződést kötő ügyfélnek jár díjmentesen. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.