Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó

Cseppben az élet – játékfilmsorozat ajánló id. Dr. Béres József életéről

2019. március 18.

id. Dr. Béres József, a Béres Csepp legendás feltalálójának életéről a Magyar Televízió megbízására négyrészes játékfilmsorozat készült. A filmsorozat mintegy tíz évet ölel fel a hatvanas évek derekától a hetvenes évek közepéig a Béres Csepp megalkotójának küzdelmes életszakaszára összpontosítva. A sorozat Béres József hatalommal szemben vívott, megalkuvást nem tűrő harcának bemutatása mellett, tárgyilagos látleletet is nyújt a hatvanas-hetvenes évek Magyarországáról.

Petényi Katalin forgatókönyve alapján a Cseppben az élet című filmet Gyöngyössy Bence rendezte; az alkotás producere Kabay Barna. A film főszereplője, Dr. Béres József megformálója, Gáspár Tibor, aki mellett olyan kiváló színészeket láthatunk, mint Huszárik Kata, Für Anikó, Lukács Sándor, Seress Zoltán, Trokán Péter, Hatházi András, Székely B. Miklós, Bede-Fazekas Szabolcs és Trill Zsolt.

A filmsorozatot a Duna Televízió műsorára tűzte. Az első rész 2019. március 23-án, szombaton 20:30 órakor lesz látható, majd a továbbiak a következő szombatokon: március 30-án, április 6-án és 13-án, azonos esti időpontban.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Béres Zrt -t a Toyota Sakura Kft. partnerei között üdvözölhetjük!
Köszönjük a bizalmat!

 

Az előzetesek alább megtekinthetők:

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.