Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Állásaink

Téged keresünk, ha szereted az autókat és az embereket, bírod a pozitív stresszt, tanulni szeretnél és a teljesítményed alapján várod el az elismerést. A SAKURA csoportnál nagyon alacsony a fluktuáció, stabil munkahelyre számíthatsz. A tanulást, fejlődést támogatjuk, sőt elvárjuk. Ha nem találsz olyan nyitott pozíciót most itt nálunk ami érdekel, ha gondolod akkor is küldd el önéletrajzod, ha lehet idegen nyelven is. Várjuk jelentkezésedet!

 

Recepciós, szalonasszisztens

Jó kommunikációs és problémamegoldó képességgel rendelkezel? Beszélsz angolul és van tapasztalatod, amit irodavezetői vagy recepciós munkakörben szereztél?

Akkor várunk szeretettel szalonunkba, ahol a klasszikus recepciós munkafeladatok mellett (bejövő, kimenő hívások, e-mailek fogadása, kezelése, belföldi és külföldi ügyfelek üdvözlése, segítségnyújtás, bejövő, kimenő posta ügyintézése stb.) számítunk Rád abban is, hogy segítsd az értékesítők és az ügyvezetők munkáját.

Ha érdekel a pozíció, jelentkezz!

Érdekel a pozíció

Péztáros, könyvelő

Feladatok:  házi pénztár kezelése, napi adminisztratív folyamatok elvégzése, számlázás.
Elvárások: középfokú pénzügyi végzettség,  szakmai tapasztalat, képesség önálló munkavégzésre és csapatmunkára, felelősségteljes munkavégzés.
Amit kínálunk: hosszú távon biztos munkahely,versenyképes bérezés, kulturált, modern munkakörnyezet, professzionális szakmai háttér.

Érdekel a pozíció

Munkafelvevő

Szakmai gyakorlattal rendelkező munkafelvevő munkatársat keresünk !

Feladatok: szerviz munkafelvétel, szerviz munkafolyamatok optimális beosztása, ügyfélkapcsolat építés, ápolás
Elvárások: szakirányú végzettség, számítógépes ismeretek (Progression ismeret előny), jó kommunikációs képesség, hasonló munkakörben eltöltött idő.
Bérezés: teljesítményhez kötötten

Érdekel a pozíció

Technikus

Technikus és autóvillamossági szerelő munkatársat keresünk!

Elvárás: autó-, autóvillamossági szerelő, gépésztechnikus képesítés és gyakorlat.
Bérezés: megállapodás szerint.

Érdekel a pozíció

Új autó értékesítő

A TOYOTA iránt az érdeklődés töretlenül nő. Ha szeretnél sok-sok kiemelkedő autót, kiváló ügyfeleknek eladni, jól kezeled az irodai alkalmazásokat, kiemelkedően kommunikálsz, és nem ijeszt meg egy-egy nagyobb ajánlat összeállítása, akkor várunk szeretettel! Írj mielőbb 🙂

Érdekel a pozíció

Flotta értékesítési projekt vezető

Szeretsz új embereket, cégeket megismerni? Jól kommunikálsz írásban és szóban?
Szeretnél Lexus, Toyota és Citroen modelleket értékesíteni?
Teljesítmény arányos jövedelemmel várunk kiemelt juttatásokkal.

Érdekel a pozíció