1 millió érv a Proace mellett - Toyota Sakura

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan

1 millió érv a Proace mellett

PROACE. Intelligens megoldások, bármilyen feladatra.
Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A karosszéria választék és a tengelytávok 12-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően a PROACE kínálatában biztosan megtalálja azt, ami a legtökéletesebb megoldást jelenti az Ön igényeire.

3+2 év kilóméterkorlátozás nélküli nélküli garancia a PROACE modellekre

Minden új Toyota modellre 3 év vagy 100 ezer km gyártói garancia érvényes. A Toyota Proace modellek esetében ez a garancia kiegészül egy extra garanciával, amely akkor kezdődik, amikor 3 év vagy a 100 ezer km letelik, és a gépkocsi 5 éves kora előtti napon ér véget kilométer korlátozás nélkül.

Mi a Toyota Proace Extra garancia?

A Toyota Proace Extra garancia érvényessége a gyártói garancia (3 év vagy 100 ezer km amelyik előbb letelik) lejárati napját követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi 5 éves kora előtti napon ér véget kilométer korlátozás nélkül. Amennyiben bármely, a garancia hatálya alá eső alkatrész meghibásodik, és ennek következtében a gépkocsi javításra szorul, a garancia kedvezményezettje jogosult arra, hogy a kérdéses alkatrészeket hivatalos Toyota márkaszervizben kijavíttassa vagy kicseréltesse.

Milyen alkatrészekre vonatkozik?

A Toyota Proace extra garancia az autó szinte összes részegységére fedezetet nyújt, kivéve a kopó‑forgó alkatrészeket, a fényezést, a belső kárpitot, illetve azokat az alkatrészeket, amelyeknek – a periodikus karbantartások során – rendszeres cseréje vagy tisztítása szükséges.

Milyen követelményeknek kell megfelelni a Toyota Proace Extra garancia által biztosított védelem fenntartásához?

  • A Toyota szervizkönyvben előírt időszakos karbantartási munkákat maradéktalanul el kell végeztetni, amelyre a hivatalos Toyota márkaszervizek rendelkezésre állnak.
  • A kilométerszámláló bárminemű átalakítása, kijelzett értékének módosítása a garanciális jogok megszűnését vonja maga után. A kilométerszámláló meghibásodását, valamint cseréjét az aktuális óraállással együtt haladéktalanul be kell jelenteni egy Toyota márkaszervizben.
  • Mindenfajta javítási és karbantartási munka csak a márkaszervizben vásárolt üzemi folyadékok és eredeti Toyota alkatrészek vagy azokkal megegyező minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával végezhető el a gépkocsin.
  • Figyelembe kell venni és betartani a gépkocsi használatára vonatkozó, a felhasználói kézikönyvben leírt gyártói utasításokat

Garanciális igények intézése

Meghibásodás vagy rendellenes működés esetén, kapcsolatba kell lépni egy hivatalos Toyota márkaszervizzel. A garancia hatálya alá eső alkatrészeket díjtalanul javítják vagy cserélik.

A Toyota Proace Extra garancia részleteiről s a vonatkozó tájékoztató füzetben talál részletes információt.

 

A Toyota Proace Extra garancia előnyei:

  • Biztonságot nyújt a váratlan meghibásodások esetére.
  • Akár 1 millió kilométeres futásteljesítményig érvényes, a gépkocsi 5 éves koráig.
  • Minden javítás eredeti alkatrészekkel, a gyári előírásoknak megfelelően történik.
  • Minden garanciális igényt szakképzett munkatársak kezelnek.

Önnek csak a munkájára kell figyelnie – a többit pedig nyugodtan bízza ránk!
Ha autója meghibásodik, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

* egyedi flottakedvezménnyel